Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Cris2010 spune:
Saddie, acum am rasfoit cateva pagini in urma si am vazut ca si tu esti dispusa pt intalnire, dar cred ca e prea din scurt pt maine dimineata, ce zici?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Adriana, nici eu nu sunt mare fan al locurilor de joaca din mall-uri, ori iese afara ori nu mai iese deloc. Este aer inchis, pericol sa iei vreo raceala, ieri am vazut ca mai dau si cu spray deodorant inauntru (parfumul are cele mai multe substante toxice dintre cosmetice), DAAAAR, daca lor le place, o data de doua ori pe luna iarna, nu strica

.
Victo spune:
ooo stefan asa mi se imbolnavea de la locurile de joaca inchise...de fiecare data!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare!
dau si eu raportul pe azi...de dimi (ma rog, ora 11) am fost dupa E la Turda, la ai mei...apoi am venit la bunicii din Cluj, am papat bine...
si am venit acasa...![]()
michelle, mersi de intreabre...sunt ok acum...sa vad pana cand...![]()
ref la jucarii, eu intotdeauna selectez amazon.de cand cumpar...de-asta zci ca nu stiu de ce mi-a refuzat expedierea...
victo, sanatate lui Mihai...eu nu stiu sa te sfatuiesc aci...
ludmila, paote se lasa cu o fetita daca zici ca a fost asa romantic...![]()
giorgia, la voi nu?![]()
revin! (sper...
)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Buna ziua, mamici! Si eu pot veni maine dimineata, in jur de 10.30-11.00 la Afi. Dupa urmeaza pranzul, somnul, gustarea si ramane putin timp pana la cina. Deci, ne vedem maine la Afi? Ochidut, Corina, veniti? Palomina, poate vii singurica si avem grija toate de Antonito de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
da, noi venim sigur, numa sa avem cu cine sa ne intalnim...deci pana la urma ramane la 10.30-11.00 la Afi????
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
ainotna spune:
Salutare!
Maine vroiam sa merg cu Bogdan la un spectacol dar daca nu ma duc
poate vin si eu cu Sasha, sa vedem cum stam si cu sanatatea.
Am facut ieri budinca lui Nicole, au mancat amandoi baietii 
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui coteasca
da, noi venim sigur, numa sa avem cu cine sa ne intalnim...deci pana la urma ramane la 10.30-11.00 la Afi???? Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI Poze Tudor |
Corina, noi o sa fim la Zorky, la etaj (langa Pure fitness).
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
hahah, nu paula, nu vin din bucuresti, si nu m-ar deranja calmitatea... Orasul nostru e ca si mort, fara oportunitati, de asta imi si surade ideea... Dar ma sperie necunoscutul si faptul ca nu voi avea ajutorul bunicilor cris ![]() |
krys parca e galateasca
! no, dar Bucurestiul imi place! si Tg. Mures, si Timisoara, si Brasov, si Sibiu... cred ca si Iasi-ul mi-ar placea, dar inca nu l-am vazut de-adevaratelea... dar de trait tot Bistrita imi place cel mai mult
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Rodi, esti si tu la ? Ti-ai rezolvat hartiile? |
la ora aia, daaa...

, am zis ca luni ii sun si-i amenint ca schimb IAR distribuitorul
. tare vroiam sa-i mai scriu Cristinei un mesaj ieri dar... no, a trecut deja ziua ei. in seara asta am avut surpriza sa vad ca sclipesc beculetele modemului si vad ca merge netul- ca melcul, dar merge...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Am si eu una de la nepotica: il surprinde pe tatal ei la dus si exclama: "Tati, ce pasarica mare ai!" ![]() |
Maria avea 4 ani, in pat cu tati se uitau la desene animate. vara, cald, tati in chiloti

?