Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Paula, asa era si Raul, respira f greu, parca alergase 2 ore s nu mai putea... Nu e de joaca cu bronsiolita. Daca il vezi ca respira tot mai greu, mergeti la urgente...sa nu scada cantitatea de oxigen. Eu i-am facut aerosoli cu ventolin( 6 pic ventolin cu 2ml ser) si mi-a dat antiinflamatoare . Dar nu mai stiu de care. Tb sa caut. Dar oricum puternice. Multa sanatate
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Alice_Elena spune:
mie mi-ar placea sa ne intalnim, dar in weekend nu e super aglomerat la AFI?
poate gasim un loc d-asta care nu e in mall. sau daca nu, mergem oriunde ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
34+ 
Victo spune:
paula febra a facut? si tusea? eu pe mihai l-am auzit tusind de 2 ori azi. dar respiratia asta grea imi da de gandit.
ioi..pai cd aud de urgente..stiu si reteta de acasa. (care implica antibiotic mai mult ca sigur, ca sa nu se agraveze...)plus asteptatu pe coridoare...
il urmaresc sa vad exact ce-i cu el. eventual sun si drita sa vad ce zice si ea (daca dau de ea).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Paula, Raul nu a facut febra, dar de tusit a tusit si inca mai tuseste. Antibiotice nu se dau la bronsiolita, doar antiinflamatoare.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Victo spune:
am inteles.mersi. poate doar mi se pare..nu stiu. ca e si infundat si nu poate respira pe nas.inca nu tuseste cat sa ma ingrijoreze. dar cum el nu a tusit deloc pana acum, azi ca l-am auzit de 2 ori....m-a pus pe ganduri.oricum, sunt o norocoasa, ca de la 4 luni de cd a facut o bronsioloita, n-am ami avut NIMIC.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Georgia, imi pare rau
stiu ce mult il asteptai acasa. Incearca sa ai o conversatie
normala cu el sa vezi daca puteti ajunge undeva
Paula, Saddie, si mie imi vine sa ma impusc cu programul, tot de o saptamana. Doar ca vina cred ca e a mea, caci eu am vrut sa ii mut pranzul inainte de somn. Asa ca oricat incerc se pare ca inainte de 2 nu mai adoarme ceea ce o face ca si seara sa-si dea programul peste cap si adoarme Pe la 9.30 chiar 10, ceea ce mie nu-mi convine deloc. Inainte adormea Pe la 8.30, 9 maxim. Ma lupt cu ea insa, sa vad ce reusesc. Culmea e ca de trezit tot la 7.30-8 maxim se trezeste.
Bumblee, pt ca eu am initiat negocierile de MI2, eu vreau neaparat sa te vad, asa ca schimbam locatia![]()
No, glumesc..... dar e si parte de adevar. Sa stiti ca si eu m- am gandit ieri si am calculat distante. Arieseni e cam 530 km si fata de Bucuresti dar si fata de Moldova. De Ct nici nu mai vb. Asa ca intr- adevar o locatie mai dinspre centrul tarii at reusi sa ne adune pe mai multe dintre noi..... Asta imi ziceau si fetele care vin in decembrie, tot asa din colturi diferite ale tarii, ca undeva in centru le e mai usor sa ajunga
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Si eu as vrea la intalnire in buc. W/endul asta suntem aici, asa ca tare mi- ar placea. Daca va vine vreo idee poate ne vedem maine dimineata undeva, noi ne bem cafeau
iar sotii pazesc copii la joaca![]()
de Larisa Ioana 24.06.2010
adrianaBuc spune:
va foarte salut
am aterizat si eu de la o intalnire de copilasi, adica o aniversare de junior de 2 ani. Fireste ca Rebe a fost cea mai mica de acolo, dar s-a simtit excelent. Eu nu am dus-o pana acum in spatiile alea pentru copilasi din mall-uri, mi s-a parut ciudat sa o scot din casa ca sa o duc intr-un alt spatiu inchis, dar s-a simtit asa de bine acolo! Poate ca o sa o duc si eu de acum incolo. Rau a fost ca am fost doar eu cu ea (al meu barbat e la munca, din nou) si m-a omorat alergatura dupa ea, mai ales ca au inceput durerile inghinale si imi e greu sa ma mai misc - nu mai zic carat copil, alergat etc.
Va pupacim
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+
cu 
adrianaBuc spune:
a! Paula, si eu i-am luat sac de dormit ca m-am saturat sa alerg de 10 ori pe noapte sa o invelesc, dar Rebeca nu l-a acceptat deloc, ca nu se putea invarti ea in voie.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+
cu 
palomina spune:
Alice, eu nu stiu locuri de joaca in alte parti decat in mall-uri. Ai dreptate, s-ar putea sa fie aglomerat ....:( nu mai zic ca nu toate au pt copii asa mici... De ex, la noi in mall (daca se poate numi mall Liberty
) au doar de la 3 ani in sus ....
Ochidut, mie mi-ar placea maine dimineata sa ne vedem dar sotul vine la noapte rupt dupa doua concerte ... Asa ca nu indraznesc sa-l invit nicaieri pana la 1-2 dupa amiaza...
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010