Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Stiu k deja depasesc termenul dar daca nu a fost sa fie....eu sper sa vina cat mai repede...

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

De ce nu te-au internat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Silvia stai linistita ca verisoara mea trebuia sa nasca dupa 25.11.2011, deci a depasit 3 zile pana acum. Nici la ea nu e nicio simtoma, am vb mai devreme ... asa ca nu te ingrijora.
Burticilor nu stiu ce am ca de cateva seri visez k nasc, dar k am baiat... ce o insemna? Oare sa fi gresit la 4D knd mi-a spus fetita?

Mergi la inceput

K nu a fost nevoie.Miau facut ecografie sa vada daca bebe e bine si lichidul la fel,dupa mau dus intr-o sala unde am ascultat bataile inimii si am apasat pe un buton la fiecare miscare,am facut niste analize la urina si miau masurat de vreo patru ori presiunea.

Clopotaru

Mergi la inceput

Miau spus k trebuie sa imi masor in fiecare zi presiunea si daca e mare sa ma duc iar la spital.

Clopotaru

Mergi la inceput

Pe foaia de:Ambulatorio gravidanza a termine,scrie tot si am sa ma duc cu ea la doctorita mea sa vad ce imi spune si ea!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia, este normal sa visezi mereu ca nasti, sau tot felul de vise legate de nastere, este posibil sa ai si niste vise mai urate legate de bebelus sau de nastere. Nu te speria si nu te gandi f mult la ele, pt ca este normal. Visele astea vin datorita faptului ca ne gandim ff mult la lucrurile astea, la cum va fi momentul nasterii, cum va fi bebelusul, cum ma voi descurca, etc. iar subconstientul lucreaza. Si eu am avut o perioada de vreo sapt. in care am avut numai cosmaruri legate de operatie si nastere. Am visat si eu ca am nascut baietel. Deci totul vine din subconstientul nostru care reactioneaza la gandurile care ni le facem. Dar toate astea sunt trecatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Mersi Ramo pt sprijin pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

si eu visez uneori ca nasc baiat...alteori visez ca am o fetita...
si intr-adevar, am o multime de cosmaruri legate de bb..cred ca ma gandesc prea mult la asta...

am o prietena ce este insarcinata in 12 sapt..a ramas f greu...dupa 1 an de tratament si la ea situatia e putin mai complicata...si tot asa viseaza mereu ca pierde copilul..cred ca din cauza ca asta e cea mai mare temere a sa...

daca la echo ti-a spus ca e fetita, atunci asa este...felicitari pt asta si sa fiti sanatoase!

Irina in 17 weeks

Mergi la inceput

Bia si eu am avut vise ca ale tale!nu te ingrijora!

Clopotaru

Mergi la inceput