Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 50
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Kamy, cine sunt Lucia, Elena si Cristina? Am vazut pozele si sunt super dulci, super frumoase. In poza in care sunt mai marisoare mi-au parut triplete. Asa e, sunt triplete sau doar seamana foarte bine intre ele? Andreea, 20+ cu BebeLUnu |
intr-adevar sunt triplete si am fost dadaca lor incepand de la 9 luni pana la 2 ani!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Bia_Mi spune:
Din knd in knd intram si noi ... Celelalte mamici sunt ocupate cu bebelusii lor si nu prea mai intra. Le urez multa sanatate si le poop!
35+ cu
ALEXA1985 spune:
SUNT ATAT DE EMOTIONATA CAND CITESC SUBIECTUL VOSTRU. MAI AVETI PUTIN SI VA TINTI BEBELUSII IN BRATE.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!- CONT ALEXA1985
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!-CONT ALEXA1985_2
aever spune:
Eu sunt cu pregatirile cu nunta...acum am emotii cu vremea asta sa nu cumva sa se fara rau de tot atunci si sa nu mai ajunga lumea. Mai am de rezolvat lucruri, ceea ce implica iesit pe afara pe frigul asta. Pana acum ma descurc si cu frigul desi as prefera sa stau sa dorm la caldurica decat sa alerg prin oras. Ieri am fost la o tura de shopping, m-am rasfatat un pic. Cam asta e la mine. A burtica imi creste parca vazand cu ochii. Dar eu mai am mult asa ca n-am de ce sa ma plang. Mai am pana ajung ca tine. Si eu luni merg la eco, morfologia de trim 2.
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Deea bafta cu pregatirile pt nunta! Pe ce data o ai? Te pup, ai grija de tine si de burtica
35+ cu
aever spune:
Pe 16 cununia civila si pe 18 religioasa si party. Merci de urari! Si tu sa ai grija de tine si multa multa bafta luni! Daca nasti si tu chiar raman singura aici...
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Pe 16 cununia civila si pe 18 religioasa si party. Merci de urari! Si tu sa ai grija de tine si multa multa bafta luni! Daca nasti si tu chiar raman singura aici... Andreea, 20+ cu BebeLUnu |
nu ramai singura pt ca mereu se vor intra fetele sa te salute, in plus se vor adauga altele noi si la tot acest se adauga si odiseea ta!
petrecere frumoasa si o sarcina usoara in continuare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ramonapep spune:
Bia mai ai putin, dar nu te grabi , mai asteapta vreo 3 sapt macar. Te-ai hotarat cu nasterea?
Andreea cred ca esti ff emitionata, iti doresc numai fericire!
Bia_Mi spune:
Pai eu as mai astepta Ramo, dar nu stiu daca vrea ea. Se pare ca as avea unele semne(eliminarea dopului gelatinos, presiunea pelviana, burtica lasata, constipatie, dureri de spate)acum sper sa nu fie alarma falsa. Luni ma duc la de si ii spun toate simptomele sa vad ce zice. Voi sunteti bn,nu? Va cam duc lipsa,dar ma conformez. Nu mai stiu nimic nici d Silvia, nici de Iulia,dar sper sa fie bn.
Va poop pe toate
35+ cu