Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 47
aever spune:
Daaaa, e mare bucurie intre barbatii familiei. Noi, femeile suntem un pic mai ingrijorate asa cum o sa fie, cum o sa ne descurcam(mai ales eu). Iti dai seama ca socru e super incantat ca acum are cine sa duca numele familiei mai departe, de-astea. El mai are 2 nepoti de la cumnata mea(deci fata lui) dar aia nu ii duc numele mai departe.
Andreea, 18+ cu BebeLUnu
aever spune:
A, si uitasem sa spun ca tata e super ultra mega incantat si el ca n-a avut parte de baiat, ma are numai pe mine si cred ca mereu si-a dorit un baiat sa-l faca fotbalist.
Andreea, 18+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Mda super... cred k si socru meu isi dorea un nepot k sa ii duca numele mai departe pt k mai are o nepoata...de la cumnata mea(fata lui). Dar pt mn nu conteaza, eu chiar imi doream fetita
33+ cu
elena_gd spune:
Bia, doctorita mi-a spus ca valorile sunt in regula pentru o femeie insarcinata, in schimb mi-au iesit bacterii in urina si m-a bagat pe niste tablete din plante 7 zile si sa repet.
Elena 19+ poate cu
Bia_Mi spune:
Ti-am zis eu k nu trebuie sa te sperii ... era clar ca erau bune. Ai grija cu bacteria aia! Sanatate!
33+ cu
Iulia7 spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai intrat pe forum pentru ca timpul meu liber s-a redus dramatic in ultima vreme. Ramona, cum reusesti mama draga sa le faci pe toate si sa mai ai timp si de tine? E drept, inca sunt incepatoare, poate la urmatorul bebel ma voi descurca mai bine. Lol.
Puiul meu creste, a ajuns la 4kg la 7 saptamani. Suntem pe drumul cel bun, zic eu. Atata ca mananca extrem de lacom, inghite mult aer si avem ceva probleme cu chestia asta. Suntem in testari de biberoane si tetine. Daca alaptam probabil era mult mai simplu, dar ce sa-i faci, uneori nu-ti ies toate asa cum iti doresti.
Bia_Mi spune:
Sa stii tu Ramo ca am ramas cam singura,noroc k vb cu fetele la odiseea mea. \dar ma bucur ca sunteti bn toate si va bucurati de bebelusi. Si noi suntem bn, azi am fost la consult si mi-a spus dr ca mi-i s-a scurtat colul, ca am sarcina cam jos si k ar fi bn sa stau mai cumintica. Dar eu ma pregatesc eroic sa devin mamica, pe 6 feb stabilim si cezariana (wow ce emotii)...I-am cumparat cateva hainute, creme, patutul, deja ma organizez. \am niste emotii! Va doresc numai bn si va pup
Iulia mai ia o pauza din cand in cand. Te poop
34+ cu