Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ioana nu vrem sa te speriem, dar cel mai bn dute la dr cat mai repede. O prietena dea mea a ramas insarcinata dupa 8 ani, si m-a sunat acum o sapt sa ma intrebe daca eu am avut sangerari, i-am spus ca nu(dar am mai auzit pers care au avut si nu a fost grav,dar i-am sugerat sa duca la dr) din pacate nu a fost prea bn. A fost o sarcina extrauterina. Asa ca maine te duci la dr, neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ioana nu te speria, la tine poate e totul bine, eu iti spun ce stiu din auzite,dar asta depinde de corpul tau. Vreau vesti de la tine dupa ce te duci la control ... si trebuie neaparat ecografie.
Si de altfel vreau sa te si felicit pentru sarcina, mare lucru! A fost darnic mosul cu tine. Pup, sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ioana, eu am avut asa la prima sarcina, o luna m-a tinut sangerarea, incepand cu sapt 5-6 de sarcina, am luat arefam si am stat cuminte, era o decolare de placenta, dar apoi s-a terminat cu bine! Roaga-te mult la Dumnezeu si va fi bine! Mergi neaparat la dr, nu mai sta!
Doamne ajuta!

----------------------------------------------------
Andra, mami de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor va multumesc pentru sfaturi.
Am fost la dr azi si a zis ca totul pare ok. A vazut si sacul gestational in partea dreapta sus a uterului si are in jur de 7 mm. Doctora zice ca e in limite normale.... Voi ce ziceti? Ieri aveam BHCG de 2179 la 20 de zile dupa embriotransfer (adica embrion de 23 zile)
Sangerarea s-a oprit ieri seara. Am avut aseara dureri de burta si de spate dar acum sunt ok. Am numai dureri ca junghiurile dar cand fac o miscare mai brusca sau daca ma aplec si fac un pic de efort. In rest, pare a fi bine. Am vorbit si cu doctorul din Ungaria (Peter Kovacs) care mi-a facut FIV-ul si a zis ca nu crede ca e grav dar sa merg la eco sa exclud sarcina ectopica. Ceea ce nu pate a fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ioana, ma bucur mult ca esti bine, incearca sa stai cat de linistita poti, eventual sa-ti iei si medical sa stai cumintica. Sa ne spui si noua cum evolueaza sarcina.
Fetelor, sa aveti un an nou plin de bucurii!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA! UN AN NOU FERICIT PLIN DE IMPLINIRI, COPII SANATOSI SI FRUMOSI!

Ce faceti fetelor, cum ati petrecut revelionul, burticile sunt bine?

Silvia, cred ca a fost minunat cu ingerasul in casa
Bia cum stai cu kilogramele?
Ioana speram ca esti bine

Eu am petrecut toata ziua de 31 in pat, nu imi era prea bine, cum ma ridicam simteam ca imi plesneste ceva jos, asa ca am stat cuminte, m-am ridicat doar pe la ora 22 si am mancat cu sotul, apoi la 24 am privit artificiile, si asta a fost revelionul meu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

La multi ani, fetelor! Un 2012 plin de realizari, copii sanatosi si cuminti tuturor!
Noi am implinit o luna, suntem cuminti, am luat frumos in greutate si speram ca in curand sa putem iesi afara la plimbare (pediatrul imi spusese in urma cu doua saptamani sa nu iesim deocamdata).
Mai stiti ceva de Luys?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna iulia, chiar vroiam sa o intreb pe bia daca mai stie ceva de voi. Ma bucur ca este totul bine , sa fiti sanatosi . Luys nu ne-a mai scris dar speram ca si ea este bine si ii dorim un an nou mai bun si plin de impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

La MULTI ANI si voua!sa fiti sanatoase sa va traiasca puiutii!Ramo in special pentru printesele tale scumpe sa fie sanatoase si sa creasca mari!Da,a fost minunat cu Alessia!e prima oara cand am sarbatorit Craciunul in 3!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Dragelor, aseara m-am intors si eu din "vacanta" si am vazut acum ca ati intrebat de mine.

Noi suntem bine(cel putin asa cred) si am petrecut grozav de pe 26 pana pe 2 cu petrecere pe 26, 31 si 1, cu multa mancarea buna sanatoasa, cu muzica si aer curat. Am fost la tara, sa zicem agroturism. Deci foc de soba cu lemne, mancare din produse bio cultivate de tarani, cozonaci de casa, lichior de capsuni, sampanie de trandafiri, vin fiert cu ghimbir...toate produse acolo. Wc afara, dar nimic nimic deranjant. In Bucuresti nu suportam o gramada de mirosuri, acolo nici macar mirosul de la Wc nu mi s-a parut deranjant. Am fost super rasfatata si protejata de prietenii cu care am fost si care avand copii mici ma priveau cu multa grija si intelegere. A fost absolut minunat. Pe 26 au venit colindatori si instrumentisti care ne-au cantat melodii populare si l-am dansat pe puiut un pic. Si mie si lu taica-su ne place foarte mult sa dansam asa ca banuiesc ca o sa-i placa si lui. Cu tot ce am zis aici va dati seama ca am mancat ca sparta de ma durea pur si simplu toata burta de plina ce eram, am gustat din toate bauturile enumerate mai sus(asa cate o gurita de pofta doar) si n-am dormit chiar asa mult cat as fi dormit pe acasa, dar am fost fericita si m-am simtit excelent deci cred ca totul e ok.

Pe bebe nu prea il simt, adica nu-mi dau seama cand e bebe si cand o fi altceva. Eu senzatii prin burta am demult, lumea zicea ca n-are cum sa fie bebe atunci ca e prea mic. Acum nu imi pare ca ar fi vreo senzatie noua si asa de "certitudine" ca ar fi bebe, dar totusi n-as vrea sa cred ca nu se misca sau ca nu se simte nimic. Incerc sa nu ma agit cu asta ca daca totul e bine o sa miste la un moment dat asa de clar ca n-o sa mai fie dubiu. Pe la sfarsitul saptamanii as merge la un control ca n-am mai fost de la 12 sapt. Trebuie sa ma programez si la morfofetala de trim 2 ca sa fiu sigura ca mai gasesc locuri.

A, era sa uit ca in sfarsit am inceput sa anuntam si familia taticului si am vorbit si cu nasii care au fost mai mult decat incantati de vesti. Nu mai stiu daca v-am zis dar noi inca nu suntem casatoriti desi suntem impreuna de aproape 7 ani. Si o sa ne cununam si noi luna asta sau urmatoarea, trebuie sa ne punem pe organizat. Acum cred ca facem doar cununie civila, dar oricum, tot o sa ne trebuiasca nasi pentru botez. Si cred ca la botez facem si cununia religioasa si eu sper ca si un pui de nunta. Deci de acum inainte o sa anuntam pe toti cei pe care nu i-am anuntat de bebe si sigur ca si de cununie, desi acolo nu facem nici un chef deci n-o sa fie invitatii oficiale, dar sigur vor fi multi care vor vrea sa participe sa ne vada odata "luati" dupa atata asteptare.

Va doresc un an implinit din toate punctele de vedere! Sper sa auzim numai de bine!

Andreea, 16+ cu BebeLUna

Mergi la inceput