Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Deea te mai doare urechea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, dragelor, nu ma mai doare urechea! Am scapat cu doua "doze" de ulei cald(ulei de masline) si dormit cu caciula in cap. A fost o nevralgie ca ma durea si pielea capului pe aceeasi parte. Azi noapte insa am avut vreo 2 ore de insomnie si acum m-am trezit tare buimaca si cu o durere difuza in tot capul, plus ameteala. Mai stau un pic si ma culc la loc. O sa-mi treaca si durerea asta ca o cunosc, e durere de oboseala. Azi ma gandeam sa merg un pic prin oras, sa vad cum fac cu ameteala si buimaceala ca n-am curaj sa ies cu masina in halul asta.
Multumesc pentru sfaturi! Daca nu mergea numai cu uleiul treceam la urmatoarele remedii. Ma bucur ca a trecut usor.

Eu o sa plec in "vacanta" pe 26 si ma intorc abia dupa Anul Nou, asa ca sa nu va speriati ca nu intru pe aici deloc. In caz ca nu mai intru maine sau pana plec, va urez de pe acum Craciun fericit si un An Nou plin de lucruri bune si frumoase!

Andreea, 14+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bine ca ai scapat de durere

Pentru cine pleaca in vacanta de Craciun SARBATORI FERICITE, UN AN NOU BUN, SARCINI USOARE!! si ne auzim peste cateva zile.

Eu pe 28 ma duc la control si vedem ce se intampla, nasc in 2011 sau in 2012

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Salutare? Ce va fac bebelusii? Eu am fost plecata si nu am avut acces la net. Sunteti bine? Silvia? Andreea? Costyhunny? Ramo? cum ati petrecut? Ramo ce ai facut? Esti aksa? Ti-am trimis sms, ai nascut? Va pup si sper sa aflu vesti de la voi cat de curand!

Mergi la inceput

Buna Bia, am primit mesajul, multumim pt urari, nu am avut cum sa raspund.
Sunt acasa acum, am fost la control, azi la ma duc sa imi puna iar niste perfuzii cu dexametazona pt maturarea plamanilor bebelusului, in caz ca nasc zilele astea sa fie cu plamanii in regula.
Nu prea mai pot merge deloc, cateodata nici dreapta nu pot sta ca simt ca mi se rupe ceva jos:) Doctorita mea este de garda pe 31 dec. si poate ma opereaza atunci ca nu mai rezist si cu durerile de bazin, si picioare, si oase...Bebe este bine avea 3 kg acum 2 zile si la cat am mancat zilele astea cred ca se mai ingrasa:)))

Mergi la inceput

Stai linistita, eu m-am gandit ca ai nascut!Te cred k nu mai poti. Poate nasti pe 31, ce tare ar fi!!! Ai grija de tine. Cate saptamani ai acum? Fetele ce fac? Am vazut pozele de la serbare sunt superbe! Eu cred k am facut o greseala ... m-a epilat cu crema depilatoare si cred k nu a fost buna ... am avut si inca am reactii adverse(m-am speriat ingrozitor) va pup

Mergi la inceput

Acum am 38 sapt. Ai grija cu cremele. Ai scapat de masea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Buna fetelor...mi-am auzit numele strigat si am zis sa fac Prezenta...noi suntem bine,am petrecut bine si cu 28 pers.pe 26decembrie(si eu asteptam doar 17)dar a fost frumos si ne-am distrat...acu asteptam planuri de revelion...
Voi ce faceti cum sunteti???
Ramonpep--cum esti??pana la urma cand nasti 2011 sau 2012??oricum ar fi eu iti doresc nastere usoara,bebe sanatos si mancacios,laptic si refacere usoara..apropo ce este ???
Restul fetelor ce faceti???Silvia,Andreea???
va pupacesc

Mergi la inceput

Nu ma mai doare, nici nu am fost la dentist. Tin tratamentul si repet analizele sa vad cum ies. La dermato ajung dupa anul nou k sunt doctorii in concediu!!! Deocamdata sunt bine. Acum am 30 sapt si 4 zile. La cat timp tre sa ma duc la control? Din 2 in 2 sapt? Sau cum?

Mergi la inceput

Ai avut un super Craciun!!!

Mergi la inceput