Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Imi cer scuze,am uitat sa va multumesc c-ati fost alaturi de mine,si m-ati incurajat cand am avut nevoie.
Ramona,am ajuns sa nu mai cred in miracole !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna Luys, e normal sa nu mai crezi in miracole,dar nu iti pierde speranta. Ne bucuram ca ai revenit printre noi, iti suntem alaturi si sunt convinsa k totul va fi bine. Cred k e foarte greu, dar nu e nici prea tarziu pentru un nou inceput. Te sustinem !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna Luys chiar daca nu te cunosc si nu am facut cunostinta eu sunt alaturi de tine si te sustin!fii tare si ai incredere in Dumnezeu!Bia-buna dimineata!ce faci tu si bebitza?sunteti bine?Dar Ramona unde este?ce face ea si bebe?sunt bine?vad ca nu a mai scris nimic pe aici!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Multumesc Bia,dar...e deja a doua sarcina pierduta in decurs de 2 ani,(anul si sarcina) se pare ca nici macar cerclajul nu ma ajuta,ba din contra,mai rau imi face,si fizic si mai ales psihic.
Numai eu stiu cate am patimit in decurs de 6 luni jumate,n-am avut liniste decat in primele 3 luni de sarcina.Restul...dau timpul inapoi si nu-mi vine sa cred cum am rezistat atata timp prin spital(eu am o fobie pt spitale),atata timp in pat,si nu uit cum pe langa mine,i-am chinuit si pe altii.Dar cel mai mult ma macina gandul ca mai aveam 2 saptamani sa ajung la 7 luni,timp in care copiii mei aveau toate sansele sa se dezvolte,sa traiasca.Macar asta sa-mi fi fost multumirea pt cat m-am chinuit,si crede-ma ca nu exagerez,numai eu stiu prin ce-am trecut.

Mergi la inceput

Fii tare si roagate la bunul Dumnezeu ca sigur te va asculta si pe tine!sincer imi pare enorm de rau pentru tine si imi pare enorm de rau k unele femei trec prin aceasta situatie trista!asi vrea sa te pot inveseli cu ceva dar stiu ca nu se poate...doar atat iti pot spune CURAJ SI MERGI MAI DEPARTE SI FII TARE!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui luys

Multumesc Bia,dar...e deja a doua sarcina pierduta in decurs de 2 ani,(anul si sarcina) se pare ca nici macar cerclajul nu ma ajuta,ba din contra,mai rau imi face,si fizic si mai ales psihic.
Numai eu stiu cate am patimit in decurs de 6 luni jumate,n-am avut liniste decat in primele 3 luni de sarcina.Restul...dau timpul inapoi si nu-mi vine sa cred cum am rezistat atata timp prin spital(eu am o fobie pt spitale),atata timp in pat,si nu uit cum pe langa mine,i-am chinuit si pe altii.Dar cel mai mult ma macina gandul ca mai aveam 2 saptamani sa ajung la 7 luni,timp in care copiii mei aveau toate sansele sa se dezvolte,sa traiasca.Macar asta sa-mi fi fost multumirea pt cat m-am chinuit,si crede-ma ca nu exagerez,numai eu stiu prin ce-am trecut.

Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi !

luys

poate o sa-ti fie mai usor sa citesti despre aspirante!!!
ma bucur enorm k ai intrat sa ne saluti!
am citi la una dintre fete un mesaj f frumoa: cand inima iti plange confectioneaza-ti din speranta o umbrela!
asta iti doresc si tie, puterea de a-ti face o umbrela!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Kmy,eu ma numesc Silvia si sunt noua pe aici.As avea o intrebare pt tine.Tu ai nascut?

Clopotaru

Mergi la inceput

Stiu Luys k e a doua sarcina pierduta, insa mai vreau sa te intreb la ce spital ai fost,si ce dr ai avut! Cred k ai trecut prin momente groaznice, nu sunt cuvinte pentru a descrie aceste simtiri, insa nu iti pierde speranta si credinta "Dumnezeu te incearca"... Luys tu vei fi bine, totul o sa fie bine. Sa nu te opresti, sa incerci incontinuare . Dute la Bucuresti la un dr bun, sau vino in Pitesti, avem aici niste dr buni. Uite acum avem ceva probleme si cu bebelul Iuliei, ii da numai emotii si o sperie groaznic, dar speram sa fie bn.

Mergi la inceput

Buna Silvia, noi suntem bine. Aseara am fost cam agitata, pana la 3 dimineata am stat treaza. Dar acum sunt bine. Tu? Esti bine? AMR 2 zile.

Mergi la inceput

Buna!nu ma simt prea bine...ma doare sub burta si spatele ma doare rau,iar bebe e agitat!

Clopotaru

Mergi la inceput