Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Silvia stai linistita ca acum esti f ocupata cu Alessia:) Deci ai nascut "pe viu" cum s-ar zice. Cum ai ramas dupa experienta asta

Bia, cea mare asteapta sa plece mami la spital ca sa ii scoata doctorul bebelusul din burtica, cu toate ca nu e incantata de ideea ca plec de acasa. Dar surioara o asteapta, iar cea mica nu pricepe inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Pai sincer nu imi dau seama nici eu cum am ramas...dar numai cand imi aduc aminte incep sa plang.

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Aha .. deci o sa-i scoata dr bebelusul din burtica. Am inteles! Insa eu vreau sa te felicit si pe tine, nu-mi dau seama cum te mai descurci acum?! Cred k e f greu!

Mergi la inceput

ii dai piept,nu? cum e? Te trezeste noaptea? Prima baita cum a fost?

Mergi la inceput

Silvia bine ca ai scapat cu bine si tu si Alessia...experienta o sa ti-o amintesti toata viata

Bia, este mai greu, dar ma descurc inca bine, inca o iau in brate pe ca mica, inca ma duc la piata, inca mai fac treaba in casa...noaptea nu prea am somn, ma trezesc si stau cu ochii pe pereti si ma gandesc..

Mergi la inceput

Noaptea nu dorm deloc,ziua nici atat!dar atata timp cat e bn fata,nimic nu ma intereseaza!in seara asta ii fac baita

Alessia!

Mergi la inceput

daca ai incerca macar sa nu o mai iei in brate pe cea mica. este grea, iar tu nu mai ai mult, ai grija.

Mergi la inceput

Noaptea de ce nu dormi? nu poti tu sau nu te lasa Alessia?

Mergi la inceput

Alessia nu ma lasa.

Alessia!

Mergi la inceput

Silvia sa iti spun cum am facut eu cu fetele. La inceput cand mananca din 3 in 3 ore le-am tinut langa mine in pat, intr-un cosulet special pt bebelusi si cand se trezeau sa manance imediat o luam langa mine , manca aprox 10 min. apoi ma culcam la loc. Iti intra in reflex imediat. Bebelusii in general dorm si mananca daca ai noroc sa nu te confrunti cu colici (pe mine m-a ferit Dzeu de colici). Iar ziua, cand doarme fetita, te intinzi si tu, lasa alte treburi ca nu ai alti copii in grija.
Eu la un moment dat noaptea, o luam chiar langa mine, si cand simteam ca se trezeste, imediat ii dadeam sa suga la san din pozitie intinsa pe pat, stand intr-o parte cu sanul spre ea:) . Nu era nevoie sa ma mai ridic, si adormeam amandoua instantaneu dupa ce manca:)
O sa iti faci si tu niste obiceiuri si o sa intri in normal.

Te tot intreaba Bia daca alaptezi si nu i-ai raspuns

Sotul cum reactioneaza cu un bebelus in casa? Este dispus sa o schimbe sau sa o spele, sau sa stea cu ea putin cat dormi tu? Eu nu am avut norocul asta, sotul meu nu s-a bagat la chestiile astea, facea curatenie in casa, se descurca cu mancarea, dar nu putea sa se bage la copii...

Mergi la inceput