Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 14
Silvia92 spune:
Da am fost cuminte!ce frumos k tu ai cu cine te lua cand sotul tau e plecat la munca.Eu singura in casa ma plictisesc dupa ce pleaca sotul meu la munca!Sper sa se faca cat mai repede cea mica a ta bine!
Clopotaru
ramonapep spune:
Stiu ca e greu sa stai singura mai ales acum cand astepti sa nasti din clipa in clipa. Sotul tau poate veni repede in caz de urgenta? Eu cand era la prima sarcina , in ultimele sapt sotul ma lua cu el peste tot ca sa nu ma lase singura
Silvia92 spune:
Da,poate ajunge foarte repede fiindca nu lucreaza prea departe si cu masina ajunge mai repede acasa.Ma suna tot timpul!la munca nu ma poate lua cu el.Stiind k maine ma interneaza in spital am zis sa pun masina de spalat in functiune k sa fie toate rufele spalate,k restul face el,sincer nu am chef de nimic,abia ma misc,de dormit noaptea nu mai pot dormi k toata noaptea am mers la baie,ma intorc pe o parte si alta pe patofffff
Clopotaru
ramonapep spune:
Te inteleg perfect. Cred ca ai f multe emotii stiind ca maine e ziua cea mare.Iti doresc nastere fara probleme si recuperare usoara.
Cu dormitul si eu sunt la fel, ma trezesc la toaleta des, apoi de pe la 4 nu mai pot dormi deloc, ma intorc pe toate partile...
Eu azi nu fac treaba ca este sarbatoare.
Silvia92 spune:
Multumesc la fel iti doresc si eu tie!oooopss am uitat de asta dar sincer,makr rufele sa le gatesc k sotul meu oricum nu se ocupa cu ele si nu pot sa le las asa fiindca dupa ce o sa vin de la spital nu o sa mai am timp de ele.
Clopotaru
ramonapep spune:
Asa e, eu am un mare stres cu cele 5 zile cat voi fi in spital. O sa ramana sotul cu fetele si nu stiu cum o sa se descurce cu mancarea...cu dormitul...plus ca si eu am nevoie de cineva in spital macar in prima zi. Offf o gramada de ganduri
Silvia92 spune:
Te inteleg!oricum,gandeste pozitiv si o sa vezi k totul va fi bine!Ai sa vezi k o sa decurga totul foarte bine.Eu sincer ma gandesc cum va fi in spital aici in Italia fiindca niciodata nu am fost internata in spital aici.Dar sper sa fie bine si gandul k va fi langa mine sotul meu ma mai linisteste putin de totdar stiu k nu o sa il lase sa stea cu mine la nesfarsit in spital si asta ma ingrozesteRecunosc k sunt dependenta de el fiindca el pentru mine e si Mama si Tata!Cand ma durea maseaua,asta sa intamplat cand aveam 8 luni de sarcina la 3 noaptea a luat masina si sa dus sa caute o farmacie deschisa pentru ca aici au program si la magazine si farmacii!nu gasesti k in Romania Non Stop.Si cand raman singura undeva printre straini fara el plang de mama focului!
Clopotaru
ramonapep spune:
Stai linistita ca o sa fi ocupata cu bebelusul in spital. E super ca ai pe cineva langa tine.Stiu ce inseamna sa te trezesti din anestezie si sa vezi ca sotul tau este langa tine si incearca sa te linisteasca acolo la terapie intensiva. Nasterea este ceva minunat!
Bia tu ce faci tot cu munca? cand iti iei concediu
Bia_Mi spune:
Neata burtici! Sa stiti ca si eu am fost cuminte,drept urmare a venit mosu si la mine , la sotul meu vine Mos Craciun k Nicolae nu a avut timp sa treaca pe la el, era grabit. Eu cred k pana la 1 februarie mai vin la servici...daca imi permite printesa. Tin sa va spun k e f activa, isi face simtita prezenta f mult. Insa aseara am observat o problema (nu stiu daca voi ati avut asa ceva) : pe spate mi-au aparyt niste pete (gen knd te duci la mare si iei de la apa,sau de la soare) si ma mananca. Nu stiu ce sa fac, eu nu a avut niciodata asa ceva. Oare sa fie pe sistem nervos? Dar de ce imi apar pe spate? Sincer sunt cam speriata. Dalia are febra? Cum se mai simte?
Silvia ma bucur pentru tine k esti atat de atasata de sotul tau, e bn k e alaturi de tine.
Ramona iti dai seama ce o sa fie de sotul tau singir cu fetele acasa?
Ca in filmul ala ''singur acasa'', tu esti obisnuita cu ele, dar el fiind la serv nu prea cred Iti dai seama? Acum o sa vada ce greu e ... sau ma insel?!
Bia_Mi spune:
Aoleu burtici imi vine sa urlu ... am citit pe net, iar unele fete spun k au si ele niste pete asemanatoare si cik ar fi psoriazis. Cred k imi vine rau!!! Ce ma fac?