Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Alina,chiar ca neagra situatia,aflasem aseara de la mama lui Eri,despre situatia de la voi...

multa sanatate lui Luca si multumim de urari,sotul meu e Nicolae si ieri a fost si ziua de nastere!

dau copii paste,la mesajul care l-am scris la ajutoarele lui Mos Craciun:

Am si eu in sfarsit numele si varstele copilasilor din familiile gasite de noi:

Familia cu 9 copii,din Nisipari,Constanta:

Andreea-18 ani
Maria-10 ani
Iustin-9 ani
Mihail-8 ani
Elena-7 ani
Paraschieva-6 ani
Melania-4 ani
Gavril-2 ani
Sofia-1 an

Familia cu doi copii din Constanta:
Radu-Stefan-4 ani(dar la hainute,merg cam de 5 ani,pt ca ete cam inaltut)
Cara-Nicole-1 an si 6 luni

Familia cu o fetita din Poarta Alba(Cta)-Ana,doi ani jumate!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

miha, cum ne organizam?

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi si fericiti ani tuturor sarbatoritilor de nume

Alina: insanatosire grabnica lui Luca

Sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu munca, sa ne rugam de sanatate si de liniste in familie.

Vladis: ai niste copii tare draguti

Merry: imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, sper sa gasesti actele si cel mai important cardul, sigur o sa le arunce pe undeva, cum am patit si eu si le-am gasit dupa doua zile.

Happy: nu te stresa cu coboratul burtii, stai linistita si vorbeste cu doctorul daca simti ca e ceva in neregula.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

miha, cum ne organizam?

in principiu,spatiu de depozitare,va fii la boti(ca eu nu am) si ne vom intalni,inclusiv cu Boti,s apunem tara la cale!
trebuiesc discutate lucrurile face to face,sa vedem cum ne organizam!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

trebuiesc discutate lucrurile face to face,sa vedem cum ne organizam!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

deci e rost de o cafea?

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua Inimoaselor!

Eu v-am mai citit si zilele trecute, dar pe o asa fuga, incat nu am apucat nici sa retin ce citeam... dapai sa raspund...

Avem cumva sarbatoriti azi? Sa ne traiasca toti Nicolaii si Nicoletele!

Lulu m-ai socat cu vestile tale... Doamne ce ne mai e ursit sa induram? Tin pumnii sa treceti cu bine! Avem si noi un var la voi acolo... rata la casa, copil mic, vai de viata noastra daca incepem cu deastea

Si la noi sunt in negocieri de vanzare cica, la nemti... o fi bine, o fi rau... om vedea... oricum stam cu inima intr-un fel...

Ca sa te imbunez nitel iti dau eu o veste mai pozitiva? Am prins 2 trandafirasi japonezi, din cei de care vorbeam anul trecut. Sunt pusi de anul trecut, dar vroiam sa creasca nitel sa arate frumos in ghivece... unul e mai rasarit, alalalt e mai lenes... dar amandoi au inflorit frumos... Unul iti este destinat tie si unul lu Dodo... parca voi doua va exprimaseti dorinta anul trecut, nu? Sa vedem cum facem sa ne intalnim si sa vii dau, ok?

Fetele referitor la actiunea cu Mosu... am un blugusor roz de 7-8 ani descusut intre picioare... nu am masina de cusut si la mana nu i-as coase, descusuti nu i-as da... nu stiu cum sa procedez... am si niste incaltari pregatite de igienizat, jucarele, pampersii si functie de niste factori (data de primire si predare) o sa pun si niste dulciurele Am mai dat sfoara in tara si la lume poate mai adun si de la terti.

Am facut si cu Mony niste felicitari si semne de carte dragute pentru a le vinde azi la targ la scoala. As putea face si pt actiune, dar parca mi se pare aiurea sa cumpere lumea felicitari la 1-2 lei sa puna banii in cont...

Mihaela te rog sa ma tii la curent si daca va pot ajuta cu ceva nu dau indarat. Sambata am sefstanie si cand ma gandesc ce-i in casa la mine... dau in plans... as lasa copii undeva 2 zile, inclusiv sambata sa-mi pot lumina si eu un pic santierul ca ma fac de ras la parinte...

Pup si va urmaresc in continuare!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Ca sa te imbunez nitel iti dau eu o veste mai pozitiva? Am prins 2 trandafirasi japonezi, din cei de care vorbeam anul trecut. Sunt pusi de anul trecut, dar vroiam sa creasca nitel sa arate frumos in ghivece... unul e mai rasarit, alalalt e mai lenes... dar amandoi au inflorit frumos... Unul iti este destinat tie si unul lu Dodo... parca voi doua va exprimaseti dorinta anul trecut, nu? Sa vedem cum facem sa ne intalnim si sa vii dau, ok?

Da ,stiu ca noi doua ne doream trandafii "smecherosi" cu galben.Dar momentan nu stiu cum sa ne intalnim.Daca ai vreo idee...
Aaaa pe 20dec la 8,30 -9 sunt la somaj in Ct,asta stiu sigur.
Lulu poate in final va fi bine.Insanatosire grabnica voinicului.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Citat:

deci e rost de o cafea?

of course,discutii fara coffe,nu se poate!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
deci e rost de o cafea?

of course,discutii fara coffe,nu se poate!

Cand, unde, cum?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Cand, unde, cum?

anuntam,cand stabilim!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput