Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc frumos pt urari.
O zi superba tuturor,chiar daca afara ploua si e oribil.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani David!

Boti, jos palaria pentru tine!

Noi, cum ne stiti. Stefan continua cu stari de rau. Sambata seara am fost cu el la dr., l-a intors pe toate partile, nu are nimic . Dupa asta iar rau, rau si a varsat . Azi iar rau, am trimis dupa el la gradi, ca l-am lasat palid si se tot vaita. Eu nu mai stiu ce sa cred. Analizele sunt bune, il palpeaza, il asculta... Doii medici mi-au sugerat probleme de natura psihologica. Totusi vreau sa exclud cauze somatice.

Si Vladimir a facut acum doua seri putina febra si acum e un pic mucios si tusitor. Miercuri are serbare la cresa.

Maria e si ea obosita, asteapta vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, macelaria e deschisa pana la 20 in fiecare seara. dar pregatiti-va de stat la coada serios, pentru ca e omor acolo.
sambata dimineata am fost la targul de Craciun de la pavilionul expozitional... unde e plin de porcarii bune. si au si carne. si branza, si dulciurele. si vorba lui Patrick "hm, si pantofi.... si jucarii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna, fete!

ce vreme...yeax!! macar ne sustine gandul la sarbatori

boti, inca o data multumiri pentru efortul depus noi joi dupa-amiaza il asteptam pe mos craciun din tarile calde asa ca nu putem sa absentam de la domiciliu, deci o sa fim in formatie completa de sarbatori.

cami, ce amintiri mi-ai trezit cu pozele/filmuletele... au trecut deja vreo 10 ani de cand era si miru asa! gimnastei si cat mai multe realizari!

suna bine cu expozitia, cred ca trag si eu o fuga sa iau "porcariile" de acolo, poate or fi mai naturale decat prin supermarket, oricum mai mult ca sa respectam traditia, ca nu prea ne innebunim dupa ele.

rox, ce prajiturele faci? da si tu o reteta, ca biscuitii de craciun ii executam oricum, au intrat deja in traditie, am si achizitionat ghimbirul

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ola inimoaselor... am reusit si eu sa duc azi dimineata sacul... sper sa fie cu folos. Poate reusesc sa mai trimit ceva dulciurele, dar depinde cate ies la numar, ca vad ca trebuie multiplu de 12

Noi am taiat porcul sambata ca sa facem porcarii...nu am reusit sa ne facem nici bradul, maine luam motul finutei, miercuri serbare la gradi, joi spectacol cu dansurile la City Mall parca tre sa dau un telefon sa ma interesez. A vazut cineva la Neptun emisiunea aia cu barcuta? Zice ca a fost filmare de la "Ziua Scolii N. Tonitza" si a fost si fata mea intervievata si dansul lor pus pe sticla... numai eu nu am cablu sa o fi vazut...

Pup si sper maine sa va citesc mai in amanunt!

Boti ESTI MAXIMA! trebuie sa revad pozele ca sa imi gasesc cuvintele

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Boti:ai un suflet extaordinar

Cornelia: imi pare rau ca treceti prin asa momente, sa-l duci la un pediatru bun, trebuie sa fie o cauza starea lui de rau. Insanatosire grabnica la copii

Am vazut si poze dragute

Carne nici noi nu am luat, am zis sa luam mai aproape atunci, ca sa nu o mai congelam mai imi da al meu frate cate ceva din minunile traditionale, ca el are porc in fiecare an.

O seara frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Pffff, si eu am trecut pe langa targ azi dar nu stiam ca au si bunataturi, credeam ca sunt haine si alte prostii, ca de fiecare data... si nici nu mai ajung in oras decat strict cu treaba...

Vladis, pentru retete poti incerca blogul lui Edith (Edith's kitchen) sau cel al lui Teo. Edith are retete foarte usoare si foarte misto, am tot incercat si sunt foarte incantata (salata turceasca de morcovi, biscuiti truffle cu ciocolata, crochete de cascaval neprajite si altele). Drept pentru care duminica voi face numai fonfleuri...fara porcarii prea multe...astea au avut succes si anul trecut, pentru ca toata lumea se satura acasa cu porcariile

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Angi, fac biscuitii normali, fursecurile cu portocale si ciocolata si prajitura cu fructe. am pus toate retetele la subiectul "In asteptarea Craciunului", in primul mesaj si pe a 2a-3a pagina. daca n-ai timp zi si fac copy paste. nu stiu daca fac cozonaci anul asta... ma mai gandesc
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

I-am gasit copilului caracatita, tra la la la laaaa! I'm sooooo happy!

Am fost aseara si am shoppinguit neperisabilele pentru cosurile cu alimente, am luat faina, ulei, orez, fasole, malai, paste, vegeta si bulion, am iesit cu toate astea la 40 de lei/cos, deci ne raman si de carneturi, deci alt motiv to be happy!

Azi avem si serbare, am terminat rochia de craiasa/fulg, tiara plus bagheta, am cumparat suc si cookies, culori pentru pictura pe fata, m-am prunit, m-am dat cu parfumul preferat de sucit gaturi/nasuri (nina ricci), deci inca un bonus pentru starea euforica!

Va doresc tuturor o zi frumoasa ca a mea! (poate cu mai putina agitatie )

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput