Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Happy, Maria isi dorea initial I-Pad , dar s-a prins ca sare calul si a trecut la papusa asta si la o carte de Jules Verne. A, in scrisoarea initiala era si chestia aia pt. suvite. Dar Mosul nu e de acord nici cu aia . O vazusem la Metro (parca ), in fuga, cand m-am ales cu masina radiocomandata .

Ma gandesc sa ii iau Mariei papusa, ca nu cred ca va mai primi vreuna dupa 9 ani si ma apuca .

Boti, caracatita e tare . Dar mami e creativa si sigur se descurca .

Am pachetele cu de toate in masina, doar ca nu cred ca am cum sa ajung azi pe undeva, ca pana imi adun copiii dupa serbare se face prea tarziu.

Mergi la inceput

A, si am si eu o intrebare de 100 de puncte. Voi cand vorbiti de Histria, va referiti la localitate sua la vreun depozit? ca de cativa ani tot aud de Histria asta si nu m-am lamurit

Mergi la inceput

Tot eu. Mi-e "teama" ca Maria site ce e cu Mosul dar tace chitic. De fapt, nu tace, ca tine sa reaminteasca tuturor de zeci d eori pe zi, cat de mult isi doreste ea papusa cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Boti, fantastica harta la care profi gasisi maimutele??? ca-s misto rau de tot!
Cornelia, Maria ca Patrick. care cu ipad-ul in mana inainte de ziua lui, intrebat fiind ce isi doreste, raspunse modest "aa, nimic, imi ajunge tableta"
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic
a, da, Histria este engros-ul de pe aurel vlaicu, langa real si arabesque

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cornelia si eu zic ca poti sa-i iei Mariei papusa, e foarte frumoasa, se vede ca-i o jucarie de calitate, noi o avem mostenita. Accesoriile ei sunt si ele frumoase, ale noastre sunt cam descompletate, vine cu o banca si o tabla cu clopotel pe care poti scrie cu markere pt whiteboard si cu un album cu corpul uman foarte frumos facut.

Histria, da, e un engros intre Real si Arabesque, care are o sectiune doar cu jucarii, papetarie, costume de carnaval si serbare, ornamente (chinezarii, dar nu-s toate de 2 lei...)

Rox in Profi-ul din complex de la mine am gasit maimutele (cel de langa cantina ICH). Noi il avem si pe cel de la Noriel cu maimutele ce se agata in palmierul magnetic si e un mare hit si ala.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Boti, harta aia e la fix pentru neuronul meu de gravida.
M-ati lamurit cu porcaria aia de joc cu suvite. Si pe internet unde a gasit-o? Nici nu stiu ce sa fac, ca tati nu e de acord, i-a spus ca o sa-i cada tot parul .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am vazut si eu dispozitivul ala pt suvite la fata unei prietene si nu le iesea si pace cum arata acolo... erau tare nedumurite...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, scula aia de suvite e evident un mare fis, nici eu n-as pune botul, i-as lua copului niste bigudiuri din ale de spuma si rimel de par de la sephora sau alt comerciant si gata.

Fi-mea e fan absolut machiaj, oja, rimel, ruj, nu vreti sa stiti ce lupte duc cu ea ca s-o temperez, as inebuni s-o vad si cu parul spoit

Diminetile de weekend incep cu dat ochii peste cap cu disperare "mami, unde mi-e trusa de farduri, da-ma si cu rimel, schimba-mi oja, da-mi rujul" io boscorodesc si negociez fiecare firicel de fard si culoare de oja, tipa "se aranjeaza" si abia apoi se aseaza linistita la desene si poate lua micul dejun Am ajuns sa cred ca mi-a dat cineva alt copil la maternitate, mie or sa-mi cada spancenele in oki, nu m-am mai pensat de 2 luni si ea nu poate respira daca n-are rimel...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

boti de unde le au frate pe astea??? mai are asa maimute la gradi?
si capra asta mica a mea, e cacalita toata, dar gatita pruna, cu moatze in par si poseta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Rox .
Sunt teribili copiii astia.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput