Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 10
alra spune:
dau mesaj nou ca sa contribui la nr de pagini pe capitol.
am o propunere organizatorica:
sa instituim premiu pentru "tampenia saptamanii", avand drept recompensare materiala un mop filigranat - virtual.
cu nominalizari, voturi, etc.
contribui prima nominalizare: extrasul despre cucuvele al vivianei
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen da` nu se cloceste usturoiul daca-i pun apa clocotita peste??Nu-i problema de iuteala(la mine cel putin,la jupin e,nu intelege cum mancam noi usturoi crud) el sa vaita ca miroase prea urit dupa(adica toata noaptea ,de nici nu poate respira linga mine,de pupat nici nu se mai pune problema.Da` macar stiu o treaba,mai scap si eu de una alta) |
nu se cloceste usturoiul , in schimb ii ia si iuteala si mirosul. daca vrei sa-l faci maioneza, intai il oparesti, apoi scurgi apa si continui cu ulei si lamaie. daca vrei, ii pui iaurt sau smantana. este f bun.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
kariguld spune:
suedeza seamana si cu germana. mihaela, cu respect te rog sa vorbesti cu Brie s-o ia spre rusi incolo. la noi nu-i bine venita.
alra, ce-i ala mop filigrant? o noua inventie de mopuire?
io te propun pe tine "Curatenie paranormala"
JuliaSM spune:
Azi mi-am luat doua rezerve microfaser pentru mopul meu, ca sa fie vesnic tanar.
Si mi-am mai luat si 3 feluri de branza cu mucegai(albastru, rosu si cu piper ), desi stiu ca la sarcina nu e voie, dar mi-e pofta de mor! De luni de zile nu am mai gustat, asta-i viata??...
kariguld spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Azi mi-am luat doua rezerve microfaser pentru mopul meu, ca sa fie vesnic tanar. Si mi-am mai luat si 3 feluri de branza cu mucegai(albastru, rosu si cu piper ), desi stiu ca la sarcina nu e voie, dar mi-e pofta de mor! De luni de zile nu am mai gustat, asta-i viata??... |
ba, la sarcina ai voie orice. dar cu masura, desigur. vei naste in februarie? sau martie?
copii mei au fugit in oras. aseara s-a deschis Christkindlesmarkt
http://www.christkindlesmarkt.de/index.php?navi=1&rid=82
emanouela spune:
citat din mesajul lui alra mi-am pus si eu avatar draga si am intrat sa va intreb cum ma prinde Vacanta cu Laura in Romania |
esti superbaaaaa
Julia...nu e voie, intradevar...pt ca poate contine listeria, o bacterie care poate duce la avort spontan. asa ca nu papaaaaaaaaa, mai bine, nitica rabdare
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui alra mi-am pus si eu avatar draga si am intrat sa va intreb cum ma prinde Vacanta cu Laura in Romania |
Draga, cu o mica operatie estetica la urechi, eu as spune ca arati bine. Iar bluza iti pune in valoare culoarea ochilor
Eu vreau sa fac strudel de mere si ma gandesc sa pregatesc si ceva pentru cina, desi e clar ca strudelul va fi suficient.
Concursul cu Tampenia Saptamanii nu trebuie sa aiba si un regulament? Ce poate fi considerat tampenie si nu mesaj ermetic, accesibil doar initiatilor?
emanouela spune:
mai eu mi-am facut un vas plinnnnn cu iahnie de fasole, imi era asa un dorrrrrrrrrrr, cred ca am 1 an de cand n-am mai mancat...asa ca am ve manca 2 zile
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail