PREGNYL
Raspunsuri - Pagina 2
miky_genty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nichi Iti trimit prin fan curier, da-mi adresa pe PM, sau un nr. de telefon sa te sun..astept...Pot sa-ti trimit si prin posta, dar lasa un nr. de telefon sau adresa... http://tt.lilypie.com/Sfzop3.png |
nu cred ca exista cuvinte de multumire pentru ce fac unii oameni nu credeam ca mai exista bunatate sau compasiune,este adevarat ca numai cine trece prin greu iti intelege suferinta.nenumarate tratamente fara rezultat care te duc si te fac sa disperi luna de luna ,poate totusi luna viitoare se intampla iti spui in sinea ta si uite as trec luni de zile fara razultat si incepi sa disperi din ce in ce mai mult ca tot ce este mai frumos pe lumea asta tu nu ai cum sa simti.ne-a fost greu sa credem ca mai exista oameni de omenie cu suflet care ajuta.ITI MULTUMIM OANA TIE SI SOTULUI TAU.ITI VOM FI RECUNOSCATORI SI POATE LA ANUL IN VARA O SA NE VEDEM PT CA ANUL ACESTA AM PROMIS LA MANASTIRE LA PIATRA NEAMT CA NE VOM INTOARCE 3 NU 2 IN ANUL 2012.SA NE AUZIM CU BINE.SA VA DE-A DUMNEZEU TOT CE ESTE MAI BUN VOUA SI FETITEI VOASTRE.
nichi spune:
Imi pare bine ca pot sa te ajut, nu trebuie sa imi fii recunoscatoare , trebuie sa crezi si o sa fie totul bine, sigur la vara ne vom vedea daca ajungeti in Piatra Neamt sau prin apropiere suna si cu siguranta ne vom intalni, sa va ajute DUMNEZEU sa va impliniti visul, te pup.
Astazi le pune la fancurier cred ca maine ajung deja, oricum te sun, inca o data pupici
miky_genty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nichi Imi pare bine ca pot sa te ajut, nu trebuie sa imi fii recunoscatoare , trebuie sa crezi si o sa fie totul bine, sigur la vara ne vom vedea daca ajungeti in Piatra Neamt sau prin apropiere suna si cu siguranta ne vom intalni, sa va ajute DUMNEZEU sa va impliniti visul, te pup. Astazi le pune la fancurier cred ca maine ajung deja, oricum te sun, inca o data pupici http://tt.lilypie.com/Sfzop3.png |
au ajuns cu bine .iti MULTUMIM
nu te-am uitat OANA bineinteles ca am ratat si luna asta fara sa rezolvam nimic.acum trebuie sa fac pauza luna asta si sa incercam din nou in ianuarie
vioricaa_82 spune:
Buna fetelor,
Am avea nevoie si eu de Pregnyl 5000 IE. Nu stiti de unde as putea sa procurez?
miky_genty spune:
se gaseste foarte greu dupa cum vezi si eu fara ajutorul OANEI ERAM IN POM.IN TARA NU IL GASESTY.in ungaria se gasesc si intradevar sunt si ieftine.
vioricaa_82 spune:
Buna fetelor,
Am continuat cautarea dupa Pregnyl, si se pare ca am gasit rezolvarea. Am tastat in google medicamente care lipsesc din Romania si am gasit serviciul Farmaexpress prin intermediul caruia se poate achizitiona medicamente din strainatate, care nu se gasesc in Romania. Incercati sa-l cautati si voi pe Internet..... Am sunat la ei si pot achizitiona acest medicament.
danezza spune:
Daca este cineva interesat, mai am 4 (sau 5) fiole de pregnyl de 5000 unitati. Eu am facut pana acum si dr a zis sa-l intrerupem.
Eu l-am luat de la farmacia York de pe Brancoveanu acum vreo luna si ceva (acum nu se mai gaseste) si am dat 45 lei pe o fiola. V-am zis de unde l-am luat sa puteti verifica pretul sa vedeti ca nu mint.
Este de tipul ala ambalat cate o injectie+ser intr-o cutiuta mica, nu de tipul 3 injectii la cutie.
Daca le vrea cineva. astept PM!
Sanatate maxima!
in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
pufulet29 spune:
buna fetelor, si eu mai am 4 fiole de pregnyl pe care le donez cu placere.multa sanatate si tot ce va doriti in noul an.
luiza77bd spune:
Buna ziua!
Si la multi ani!
Caut si eu de ceva vreme Pregnyl de 5000 UI- daca mai are cineva de vanzare in Bucuresti ar fi super.. Nu am gasit in farmacii :(
Tel 0742682212
Multumesc anticipat!