Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu deja numai suport dp ce ca astazi am avut o zi de cacao m-a mai sunat si soacra mea sa ma intrebe ce am facut cu Delia la doctor i-am explicat ca trebuie sa ii fac o analiza care ma costa foarte mult si ca ea nu are bani ca trebuie sa isi plateasca lucrarea la dentist 1500ron si kte si mai catem-am saturat de ea si de fiiusau care ii tine palma la fund ca maicasa e buna si cate si mai catedaca pentru fiisa el nu face nimic asteapta sa ii plateasca altul analiza si ma punea sa ii cer eu mamei mele bani ptr analize in condiitiile in care mama a angajat alt meserias ca celalalt nea lasat cu fundul in balta

Mergi la inceput

Mariana cat ai platit ptr livrarea cartilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana cat ai platit ptr livrarea cartilor?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Nu am platit. Am facut comanda comuna cu alti colegi si s-a adunat suma de 150 RON.

_

Vine Mos Nicolae

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Oooooops am bagat degetu' prea mult si am latit pagina .
Incerc sa remediez gaura .

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu deja numai suport dp ce ca astazi am avut o zi de cacao m-a mai sunat si soacra mea sa ma intrebe ce am facut cu Delia la doctor i-am explicat ca trebuie sa ii fac o analiza care ma costa foarte mult si ca ea nu are bani ca trebuie sa isi plateasca lucrarea la dentist 1500ron si kte si mai catem-am saturat de ea si de fiiusau care ii tine palma la fund ca maicasa e buna si cate si mai catedaca pentru fiisa el nu face nimic asteapta sa ii plateasca altul analiza si ma punea sa ii cer eu mamei mele bani ptr analize in condiitiile in care mama a angajat alt meserias ca celalalt nea lasat cu fundul in balta

http://alinahandmade.blogspot.com/

Fir-ar sa fie de bani . Stau si ma gandesc ce monotona ar fi viata daca nu ar fi discutiile despre neajunsuri si automat de bani . Apai Alina fiecare e pe turta lui, cum se spune, si cu greu reusesti sa te ajute cineva atunci cand ai nevoie . Relatia mama-fiu e una strong, orice am face si oricate ar observa ei ca ceva nu ar fi in regula, niciodata nu o sa reusim sa o "clintim" cu ceva. Ele au intotdeauna prioritate chiar si inaintea copiilor nostri, doar am si eu un exemplu' viu . Dc te pune pe tine sa ceri ajutorul? Dc nu o face chiar el, ca altfel decurgea discutia dintre el si maica'sa si te-ar fi scutit sa auzi tot felul de scuze . Lasa ca o sa fie bine, o sa vezi . Fund in balta va trebuia, vin sarbatorile...alt meserias...alti bani...alta distractie...

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna fetele!
eu astept sa treaca timpul sa ma duc sa iau gaza de la gradi, azi vine la mine. Am programat sa nu fac decat un pic de mancare si in rest sa ne jucam. Pun la fiert o fasole cu ciolan, sa fiu in ton cu sarbatoarea de maine..Poate iesim si un pic prin parc, prea e frumoasa vremea ca sa stam in casa.Am tot asteptat poate ne da si noua vineri cate o zi din concediu, dar se pare ca nu avem sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Back in business...

Alina ma mananca limba sa critic atitudinea oamenilor din jurul tau, dar nu vreau sa fac asta pt ca in loc sa-ti ridic moralul probabil mai rau te-as intoarce impotriva lor. Nu cred ca mai ai ce sa schimbi asa ca trebuie sa-i iei ca atare. O sa fie bine , vei vedea. Te ajuta DD si o sa rezolvi si de data asta.

Mariana si suntem cu Vocea_romaniei. Aseara l-am ratat pe preferatul meu (canaf)... a cantat chiar cand ii faceam baie lui Dav. Duminica nu-l mai ratez.

Doinita am ramas... wooow cand am citit iar despre fetita agresiva. Da parintii ei nu iau nici o masura? Nu cunosc problema?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Buna fetele!
eu astept sa treaca timpul sa ma duc sa iau gaza de la gradi, azi vine la mine. Am programat sa nu fac decat un pic de mancare si in rest sa ne jucam. Pun la fiert o fasole cu ciolan, sa fiu in ton cu sarbatoarea de maine..Poate iesim si un pic prin parc, prea e frumoasa vremea ca sa stam in casa.Am tot asteptat poate ne da si noua vineri cate o zi din concediu, dar se pare ca nu avem sanse.

stoian

Buna Magdalena !
Din fericire noua ne-au dat o zi de co vineri. Asa ca am mai mult timp sa stau cu corcodusha. Orasul nostru incepand de maine intra in 6 zile de sarbatoare in continuu. 1-2 decembrie cu fel de fel de spectacole artistice, pe 3 expozitie cu vanzare produse traditionale, pe 4 decembrie vor fi aduse moastele Sfantului Nicolae iar pe 6 e ziua Patronului Spiritual al orasului. Avem traseu nu gluma .

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput

Nyny critica fara jena.Am facut rost de la o vecina de la care m-am mai imprumutat sa merg cu Delia la spital si in total am sa ii dau 600ron.
Mariana spor la plimbarit si shoping
Deci din datorie in datorie dar e bine ca am de unde sa ii dau inapoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Back in business...

Alina ma mananca limba sa critic atitudinea oamenilor din jurul tau, dar nu vreau sa fac asta pt ca in loc sa-ti ridic moralul probabil mai rau te-as intoarce impotriva lor. Nu cred ca mai ai ce sa schimbi asa ca trebuie sa-i iei ca atare. O sa fie bine , vei vedea. Te ajuta DD si o sa rezolvi si de data asta.

Mariana si suntem cu Vocea_romaniei. Aseara l-am ratat pe preferatul meu (canaf)... a cantat chiar cand ii faceam baie lui Dav. Duminica nu-l mai ratez.

Doinita am ramas... wooow cand am citit iar despre fetita agresiva. Da parintii ei nu iau nici o masura? Nu cunosc problema?

Mamica fericita de Mara si de David

Canaf...a reusit Lore sa-l pondereze da' pana nu si-a bagat niste triluri pe ici pe colo nu s-a lasat .

_

Vine Mos Nicolae

Mergi la inceput