INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Moni si eu am observat o secretie mai abundenta dupa IA. Frica mea, era sa nu cada gigeii in chiloti. Posibile cauze: eram la ovulatie (dar cum am facut eco in ziua aia, exact inainte de procedura, sigur nu ovulam in momentul acela; oricum glera trebuia sa fie prezenta), o alta cauza, ar putea sa fie, faptul ca "m-a deschis" si atunci a curs mai repede ce era pe sus. Nu stiu sa dau o explicatie plauzibila. Am scris doar ce cred eu despre momentul acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Moni, eu am avut doar durere constanta de burta din cate imi amintesc si apoi in ziua 6 dupa inseminare o sangerare usoara (dar cred ca de la nidare). Pe cat ar trebui sa faci testul?

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 14s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Pai medicul a zis ca se poate face testul la 6,7 zile de la prinderea pe uter, depinde de sensibilitatea testului, daca calculam 4, 5 zile(depinde de endometru) cat are de facut ovulul fecundat pana se agata de peretele uterului, asta inseamna 10-12 zile de la IA, deci eu in 14, Moni in 15,....si-o sa va dam vesti bune, hehe....sper :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

buna, sunt nou venita pe aici...Alex am vazut ca si tu ai avut aceeasi problema ca si mine cu colul, fiind ingust si rigid, eu astazi am fost la a 2a procedura de IUI...si a fost destul de greu de patruns, am avut dureri destul de mari atat ieri la prima procedura, cat si astazi. Iar luna trecuta in Noiembrie am avut aceeasi problema, ceea ce doctorul Dragos Albu(un medic deosebit, un profesionist) a spus ca asta este principala cauza de inferitilate in cazul nostru, restul analizelor fiind foarte bune, atat ale mele cat si ale sotului. Dl doctor Albu, mi-a spus, ca in cazul in care nu raman insarcinata nici de data aceasta, va trebuie sa vada exact la histeroscopie ce se intampla, pt ca i s a parut totusi suspect. Tu ai facut deja histeroscopie, daca da ti-a iesit ceva, sau ce exact ti-a spus tie medicul tau. Merci mult, si sa fie cu ochisori.....pentru toate fetele

Mergi la inceput

Foarte important: faptul ca cervixul e prea stramt nu e motiv de infertilitate. Obligatoriu trebuie sa mai existe undeva o problema.
Exista o gramada de probleme minore, dar care pot face aproape imposibila aparitia sarcinii intr-un mod natural.
navarro_comp e id-ul meu de mess, daca vrei iti spun mai multe, e un pic mai usor daca avem un dialog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna seara

Si eu sunt in ziua a 10a de stimulare, foliculi 4, 2 pe stangul si 2 pe dreptul, intre 14 si 16 mm, endometru 7,7. Mi-a dat Menopur in continuare 1/zi pana vineri.
Vineri ma duc iar la ecografie si a zis ca ori sambata ori luni facem inseminarea. O sa fie inseminare dubla dar de 2 ori in aceeasi zi se poate asa? A facut cineva inseminare asa cu ALBU?
Aaaa si inca ceva mi-e tare mie teama ca voi ovula pana luni deoarece eu ovulez natural in ziua a14 a si asta inseamna ca pierd o gramada de bani daca ovulez si nu facem inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Moni, eu am avut doar durere constanta de burta din cate imi amintesc si apoi in ziua 6 dupa inseminare o sangerare usoara (dar cred ca de la nidare). Pe cat ar trebui sa faci testul?

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 14s +

pai ar trebui pe 18...sa ma testez

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Pana vineri probabil iti vor creste cat trebuie, daca e asa eu cred ca ar fi mult mai bine daca ti-ar face injectia vineri inainte de masa, incat sambata seara sa-ti faca IA, pana luni s-ar putea sa fie prea tarziu, si cum bine ai zis, dai banii degeaba, si mai rau...mai si speri
In privinta inseminarii duble, cei mai multi medici o practica in 2 zile consecutive, daca o faci a doua in aceeasi zi, practic nu maresti cu mult sansele de reusita. La a doua recolta nr. de spermatozoizi/ml este extrem de redus,apoi prin preparare se pierd 50-75%, iar din cei ramasi doar 60-70% sunt categoriile A+B, Deci a doua inseminare in aceeasi zi sincer nu mi se pare prea rentabila :)...dar normal, decizia e ta
Sper sa vii cat de curand cu vesti bune:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Mercic mult Alex, voi intra pe mess in weekend....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna seara

Eu l-am intrebat pe doctor de ce inseminare dubla in aceeasi zi ca nu e bine nu are logica iar DR ALBU caci depsre ele este vorba a zis ca e ok ca asa se face ca nu trebuie neaparat in 2 zile. Nu stiu ce sa fac. Iar alt lucru pe care nu-l inteleg este de ce insista cu inseminarea luni cand eu i-am spus ca parerea mea este ca o sa fie prea tarziu.
Mai astept pareri va rog mai ales de la fetele care-l stiu pe ALBU

Mergi la inceput