Punct si de la capat - 2
Raspunsuri - Pagina 4
Aqai spune:
Azzure, mi se rupe inima pentru tine.
imi imaginez cat de hartuita si umilita poti sa te simti. Si acesta e de-abia inceputul...
ce scrie asa numitul tau sot nu are relevanta. nu are relevanta daca e adevarat sau nu. si sa fie adevarat, el avea tot timpul optiunea de a divorta. asa ca nu o sa intru deloc in polemica asta.
ma gandesc doar la atat: esti o femeie cu o viata incredibil de grea. dupa cum reactionezi, probabil si total nepregatita sa faci fata reactiilor unui abuzator care isi pierde obiectul abuzului. nepregatita sa faci fata lumii asa cum ti-o arata el. de aceea, nu spun nimic nici despre "caderile" tale dupa momentul despartirii.
si peste toate acestea esti pedepsita crunt de cel care se numeste sotul tau pentru ca vrei sa-ti faci o viata curata.
eu te inteleg si sunt cu sufletul alaturi de tine. plange cat ai de plans, vorbeste, descarca-te, pregateste-te pentru cea mai gra si urata incercare din viata ta, dar NU DA INAPOI si NU TE SIMTI VINOVATA.
Nu renunta, intr-un fel sau altul trebuie sa reusesti, nu cred ca exista lege sau institutie sa te tina legata de un astfel de om. O ai pe mama ta sa te ajute cu copilul, ai un serviciu ok, si inca un dram de judecta sanatoasa cel putin. O sa izbandesti, doar atat. nu renunta. Nu te mai expune, nu mai scrie, vorbeste doar cu persoanele in care ai incredere si roaga-te daca te ajut, sau orice te ajuta. Nu mai vorbi cu el. Nu intra decat in discutiile absolut obligatorii si mentine-le pragmatice - si ar trebui sa te limitezi la programul de vizita. orice altceva, e traba legii daca vrei sa iesi la liman.
ma gandesc ca puine femei au trait langa un astfel de om sa stie cum arata viata ta. dar cine stie ce se ascunde sub numele de pe forumuri?
asa ca le rog din suflet pe toate forumistele: nu o judecati. nu dati in ea. noi nu ii stim calvarul. dar multe lucruri de aici ma fac sa cred ca a trait un cosmar si cand si-a dat seama si a inceput sa lupte, si abuzatorul ei a scos armele grele.
daca puteti sa o ascultati si sa spuneti o vorba buna si o rugciune pentru ea, faceti-o. pe noi nu ne costa dect poate efortul de a infrana "judecatorul" din noi. pentru ea, ar putea fi diferenta intre a reusi sau a esua.
Razvan078 spune:
kariguld- Pardon care limbaj decent eu cred ca tu nu ai citit subietul anterior deschis de sotia mea si comenturile la acel subiect sa vezi ce jigniri au fost aduse la adresa mea si a familiei mele decatre sotie si alti interlocutori. Citeste si ai sa imi spui parerea ta dupa.
andacos spune:
Agai,cam inversunat si cu detalii ascunse primul tau mesaj!
Sau e toata familia acum pe forum?
TZi-a dat cineva impresia ca ar indemna-o sa se reintoarca?Logic,tu crezi ca ar fi posibila o eventuala impacare in actualele conditzii?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Aqai spune:
andacos te grabesti si gresesti. e pacat.
in general, cine priveste cu atentie in sufletul oamenilor ajunge sa recunoasca anumite manifestari si poate sa inteleaga prin ce trece o alta fiinta. se poate, bineinteles, sa ma insel. nu am un cristal magic. insa acum, parerea mea, chiar daca cineva nu e de acord, este ca femeia asta are nevoie de sprijin.
si da,e posibil sa nu faca fata presiunilor lui si sa se intoarca. am mai vazut asa ceva.
Matzaila_81 spune:
Razvan, din cate stiu eu o anume Azzure a intrat pe forum si ne-a povestit viata ei cu un om care ani de zile a chinuit-o si si-a batut joc de ea. Evident au sosit parerile noastre, mai bune sau mai rele, indreptate spre un sot al carui nume, fata nu i-o cunosteam. Puteam sa zicem orice. Cuvintele nu erau indreptate catre tine in mod special decat daca simti ca pantoful ti se potriveste. Ce am scris noi, sfaturile noastre au fost pentru un barbat care financiar era un intretinut, un om care o jignea si nu era atent la ea nu erau indreptate impotriva ta, domnul Razvan Sonda anume.
Dar ai aparut tu,te-ai simtit cu musca pe caciula si si-ai pus poalele in cap dupa cum ar zice bunica mea daca ar trai. Ai spus clar ca tu esti sotul acela despre care se vorbeste. De ce daca nu era adevarat ceea ce spunea ea? De ce ti-ai asumat acel rol?
Vrei sa ne schimbam parerea despre Azzure? Nu se va intampla asta, cel putin nu la mine. Nu-mi voi schimba parerea despre ea sau despre Irina pe care sincera sa fiu nu o cunosc. Nu o sa-mi formez parerea aici, despre un om anume, cu un nume si niste coordonate doar ca ai aparut tu, plin de venin spunand niste lucruri oribile pe care de altfel deja ne avertizase ca le vei spune.
Te plangi ca ea este asa? Ok, de ce ai tinut copilul in asemenea mizerie morala si materiala? Pana sa plece si sa refuze sa-ti mai dea bani nu ti-ai dat seama ce se intampla in casa ta? Nu crezi ca e ciudat ca te-au apucat sentimentele paterne si ai realizat brusc ce mama denaturata e abia dupa ce ea nu a mai suportat sa stea cu tine? Razvan,nu ai fost tu primul aici. Ani de zile nu ai scris ce sotie perversa ai, ce ticaloasa. Acum ti-ai dat seama?
Nu, nu cred ca Azzure e perfecta, nu cred ca ea nu a gresit deloc. Cand o relatie se destrama e vina ambelor parti. Nu o vad o sfanta maltratata. Dar nu o vad nici ca tine.
Daca nimic din ce s-a spus nu e adevarat, nu ar trebui sa-ti pese de parerea unor necunoscute care vorbesc despre alt necunoscut.
Reflecteaza asupra faptului ca pana la urma copilul va fi cel afectat. Va fi privit drept copilul celor doi care s-au balacarit pe forum si care si-au spalat rufele in public. Azzure poate reveni la numele de fata dar cel mic? Vad ca te bati cu pumnii in piept ca-l iubesti, atunci poate treci de la cuvinte la fapte, ce zici?
+30
dana vio spune:
Azzure iti doresc putere, multa putere. Se pare ca fostul tau sot are prea muuult timp liber. Si uite ca nu s-a sinucis. E mai interesant sa fie cocos-pe-forum. Draga mea, aduna-te si rezolva-ti problemele pe cale legala, juridica. Tipul asta o sa-ti manance zilele. Bine ai facut ca ai plecat!
Alexandra Maria
14.12.2007
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai andacos te grabesti si gresesti. e pacat. ... si da,e posibil sa nu faca fata presiunilor lui si sa se intoarca. am mai vazut asa ceva. |
Ma grabesc?Am pus niste intrebari,nu am tras concluzii,oricum ai dta niste detalii pe care nu oricine(un nou venit pe forum,in niciun caz)le detzine!
Nimeni de pe forumul asta nu a indemnat-o sa se intoarca,iar ea nu-mi pare absolut deloc genul care s-o faca!
Dupa circul asta,doar daca ai ceva probleme intr-un loc anumeai mai putea convietzui cu partenerul!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
eumada spune:
Cine se scuza se acuza.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 ... Te plangi ca ea este asa? Ok, de ce ai tinut copilul in asemenea mizerie morala si materiala? +30 |
Matzaila, stii cate femei sunt pe lumea asta care-si cresc copiii in mizerie morala si materiala? Nici nu cred ca ar trebui sa scriu fraza de mai sus ca intrebare, sunt convinsa ca stii ca sunt milioane de femei!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
emanouela spune:
Azzure.....continua-ti postarile ignorandu-l total, nu exista. punct. daca tu crezi ca-ti putem fi de folos, nu 'fugi' doar pt simplu motiv ca el a dat buzna. ti-am zis de la inceput....ai sa vezi multe si inca cate ai sa mai veziiiiiii, nu te lasa afectata ca nu rezolvi absolut nimic....are topic deschis, nu are decat sa se 'desfasoare' acolo. hai ca poti, stiu eu ca poti
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail