Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
am reinviat din morti, dupa o zi si o noapte de groaza...
am vomat la greu, tot ce beam dadeam afara, de mancat nici nu s-a putut pune problema...ier am zacut toata ziua, abia mergeam pana la baie si inapoi in pat...
asa ca acum sunt zombi, parca am baut toata noaptea...noroc cu mama ca a venit la mine ieri, altfe nu stiu ce ma faceam...
asa ca m-am ales si cu 2 kile juma in minus pe cantar...halal cura...
va invit la un compot cu mere...
ca trebuie s-o iau usurel...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani Razvan de ciristina_serban! Iubita, nu ne mai zici nimic de voi? Ati rezolvat cu alergia? La multi ani lauri_ca!Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI SI DE LA NOI!

POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Eladea, of fierea bat-o vina!!! Refacere rapida...eu dupa ultima crzia de genu'...nu am avut vlaga 3 zile...
Crissy, pai cu animalele domestice am inceput de mult mai demult...de cand i-am luat o carte de aceea Ferma, unde a vazut/auzit pisica si catelul, apoi i le-am aratat si pe strada. I-am spus si eu cum face fiecare. Ti-am spus ca acum ceva timp imita un pic catelul, dar pare ca a uitat acum...
Ooana 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
eladea2005 spune:
raspund pe masura ce citesc, altfel uit tot...![]()
elena, eu vreau sa cumpar First defense in primul rand sa-l am in casa, pt ca, "are efect bactericid, virucid, reduce tipurile de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale". si cum iarna de-abia incepe, Eric merge la gradi, ma gandesc ca ceva ceva tot o sa ne aduca de acolo sau daca nu din alte parti...
in plus, zice acolo ca "produsul paote fi adminsitrat preventiv pentru cresterea capacitatii de aparare, dar si la primele manifestari ale bolii, tuse, febra, dureri in gat/ureche, diaree, etc."
crispro, iubita, stiu ca te-ai speriat de cazatura, dar vreau sa te linistesc...vor urma si altele...
eu deja m-am calit...![]()
crissy, ce faine activitati aveti...esti o mamica jos palaria...am mai spus-o...
roxana, stiu si eu cum e treaba cu produsele astea pentru cresterea poftei de mancare...am folosit si noi destule...
oricum, drita m-a asigurat ca daca ii dau Colostru asta si Multivitaminele o sa vad rezultate...abia astept...daca nu va fi asa, pierd niste bani si imi adun din nou nervii pentru mesele lui...![]()
citesc si revin!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena Histamina, eu nici nu pot sa zic "afara" sau "iesim" ca apare copilul cu adidasi/cizme sau ce gaseste , si vrea sa ma incalte.. Apoi se duce si trage de usa Na, ce sa zic, copiii astia nascuti vara sunt tare inteligenti Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+ ![]() |
Filip intr-o zi s-a incaltat singurel cu o cizmulita...cand l-am surprins eu, vroia sa si-o ia pe a doua...
si pe frate-su mai amre si acum tre sa-l incalt io...(bine, el de lene nu face asta...*********************************************************
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Cristina..am vazut filmuletele cu Bea...E atat de frumoasa ![]() Stiu ca e data lui Paulica fara frica dar......nu ma pot abtine ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
confirm...
Bea ma surprinde pe zi ce trece...
ce fain dorm ele in pat...
si in masina...*********************************************************
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
oana, sanatate lui Matei...
sa dea DD sa scapati usor de data asta...
ramona, felicitari pentru vesti!
paula, of, mami, cred ca esti demoralizata, dar daca tot ai apucat pe drumul asta, apoi du-te pana la capat...hai ca nu mai e mult...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Cu scuzele de rigoare pentru intarziere: LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri: Razvan a lui Krys si Lauri_ca! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
multumim mult iubita!
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena Cristina, m-a bucurat mesajul tau :) am cateodata impresia ca nu vezi cate stie si face vladi, ca tot ai impresia ca nu stie destule. Dar vad ca m-am inselat ![]() Ma gandesc sa imi leg trompele cand nasc. Pareri? Sfaturi? Marius a zis ca mai bine isi face el vasectomie ca m-am chinuit eu destul.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+ ![]() |
eu una regret ca n=am facut=o. nu m=am simtit pegatita...dar acu tare mult imi doresc s=o fi facut-o. Medicul mi-a zis ca nu se va schimba cu nimic organismul meu, nu are reactii adverse...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui histamina neata, durere infernala de umar. m-am trezit plangand de 3 ori de durere. o sa ma duc la dr maine,daca nu cedeaza. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
of, imi pare tare rau ca te chinuie in halul asta...habar n-am ce se paote face...
doar sanatate pot sa-ti urez...
oare putin masaj cu Fastum gel sau ceva de genul n-ar merge?*********************************************************
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

La multi ani Razvan de ciristina_serban! Iubita, nu ne mai zici nimic de voi? Ati rezolvat cu alergia?
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
34+