Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 10
smaranditza spune:
monis, daca am cam sarit calu' cu bebe 2.
stanucel, ce harnicuta de fetita ai tu acolo!
raluci, Bubu adorabil ca de obicei.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Eu clar sunt mai afectata decat am crezut la mansarda de statul acasa.... nu sunt in stare sa retin poeziile mucosilor.Pai ce pretentii sa am de la ei? la gradi ne-am cam lasat de plas dimineata (Dragos total,Eva mi se tanguie uneori putin ) dar inauguram plansul la pranz. Cum se face ora 13, Eva se posteaza la usa si incepe "mami,mami,pa,pa,nani,nani". E suficient sa plece acasa un copil inaintea ei ca incepe plansul.Cam nasol fenomenul, ca ma gandeam sa prelungim programul,adica sa prestam si oleaca de somn la gradi.... Bebe Lucas bine ai venit,mami refacere rapida Am vazut pozele dela party de Bubu la gradi.... Raluci,lumanarica la fel am luat si eu pt Eva, varianta pe albastru( chiar si alt personaj) ai vazut pe undeva ? Eu nu ma hotarasc ce tort sa le comand pt la gradi,sigur va fi doar unul si cu o imagine aplicata. Ma gandesc la Mickey si Minnie,Winnie cu trupa,Popeye si Olive cred ca e prea necunoscut lor.. |
sa ma bati si nu-mi mai amintesc de unde am luat lumanarea
la gradi s-au ocupat ei de tort, ala pt acasa eu, de nu m-as mai fii ocupat, ca tre m-a dezagit cofetaria, tortul nu a avut nici o legatura cu ce am comandat......dar macar s-a mancat tot
multumim de comentarii
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
raluci_b spune:
Multumesc, Many si Stephy pt parola
raluci_b spune:
sa mori de ras si alta nu
http://www.youtube.com/#8203;watch?v=MlnrgT969MI
raluci_b spune:
na ca acum chiar sunt singura, merg pe mess sa vaz pe cin gasesc
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b na ca acum chiar sunt singura, merg pe mess sa vaz pe cin gasesc Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu |
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
|
tralalalalalalalalalalalal tu treci la
laurairina13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluci_b
tralalalalalalalalalalalal tu treci la |
sunt cu el in brate, ca altfel..... las ca iti vine si tie randul!!sa te vaz atunci
raluci_b spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui laurairina13
sunt cu el in brate, ca altfel..... las ca iti vine si tie randul!!sa te vaz atunci Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
vezi ce de gasca sunt, ti-am lasat portitza asta, stiam sigur ca asta ai sa zici
abia astept sa-mi vina randul, am masa pregatita
monis5 spune:
hihihi, las Licu, ca Raluci o sa legene mititelul pe sub bradul de Craciun , tie ce-ti pasa, ai deja flacau mare acuma
Smara la vara o sa vreau si eu vas de ala de copt chestii
Stanucel super Adelina intre oale, super super! sa vezi ce o sa te ajute la prajituri
Pirelia cu ce soft faci salariile la tine? Lylyana aceeasi intrebare, si cine mai are tangenta cu asa ceva, va rog niste recomandari, ca tb sa cumpar un soft nou si nu prea am idee ce si cum, ca deh am stat 2 ani in ceata . Am intrebat si la sectiunea cu pricina si nu am primit decat un raspuns...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)