Aspirante optimiste(736)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Buna dimineata!
anckta multumesc de cafea
monique tin pumnii sa iasa analizele bune
fetelor stiti cum o cheama pe asistenta dr.U blonda si cu parul tuns f scurt, nu am reusit sa aflu cum o cheama?
o zi minunata sa aveti

Doamna Viorica, miniona si la vreo 60 ani

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Kmy verisoara ta ia utrogestan?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Miky tu cum stai? n-a venit ciclul nu?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Am vazut ca am scris mai in urma ca ma uit la romanii au talent dar de fapt vroiam sa scriu vocea romaniei dar voi ati inteles nu?
Asa de tare m-am enervat pe smiley ca nu l-a ales pe mihai la urma ca nu am putut dormi pana la 5 dimineata si acum sunt chioara de somn.
Yna bine ai revenit, cum a fost esti bine?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni inca nu a venit menstruatia, dar ma astept sa imi vina.... ma gandesc sa nu intarzie vreo zi doua de la utrogestan.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Hello!
Ce faceti cum sunteti?
Si eu fac brad in fiecare an , si impodobesc cat pot , imi sunt tare dragi aceste sarbatori...sper sa ma descurc si sufleteste zilele alea pentru ca pe cat le astept mai tare cu atat se adanceste panica din cauza neputintei in a avea si eu un mic mic.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

miky
verisoara mea a inceput sa iau utrogestan la cateva zile dupa inseminare, nu retin exact cate! deci sunt mari sansa nu fie , nu m-am gandit ca acesta intarzie cm-ul

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaby, fac brad, e obligatoriu!!! Nu imi imaginez sarbatorile fara brad impodobit...Nu stiu cum va fi acum cu motanul nr.2 care e f curios si trage de orice chestie...noroc ca nu mai am globuri care se sparg, asa ca il poate tranti cat vrea (e un brad de plastic de 1.5 m).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Ce mai faceti fetelor?
Ma puteti ajuta si pe mine putin?Am fost si am luat analizele si sunt cateva care nu sunt in parametri.
Sunt doua dintre ele care mi-au iesit rau si la analizele din februarie: RDW 14,8 ref 11,5-14,5 si creatinina 0,60 ref 0.70-1.20.
Pe langa astea se pare ca am si colesterolul putin peste val maxima si proteina C coagulativa 150 val ref 70-130.
In rest prot S,homocisteina si restul analizelor de coagulare au iesit in parametri.
Stie careva ce e cu proteina C marita?ce poate insemna?

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

proteina c marita denota o infectie in organism, si daca esti putin racita aceasta apare peste parametri!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

si eu fac brad in fiecare an
nu au savoare sarbatorile fara el
si ziua meaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput