Aspirante optimiste(736)
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Miky si eu zic sa faci un test.
Moni asteptam sa intre alex ca noi nu uitam ca curca in lemne
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
AP: 102% (70-140%)
INR: 1.0 - e ok, intervalul e 0.85 - 1.10 (asa scrie pe o analiza a mea, dar nu e de la Fundeni)
APTT: 29" (26-36")
LA1: 45" (30-44") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2
LA2: 34" (30-38") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2
LA1/LA2: 1.32 (<1.2) - nu m-as baza prea tare pe analiza asta, am avut-o pozitiva de 3 ori, si a 4-a a fost negativa. E influentata de orice mica infectie/inflamatie din corp: o cariuta, ceva nisip care coboara pe traiectul urinar si de care nici nu stii).
Fibrinogen: 421 (200-400 mg/dl) - maricel, in sarcina creste si mai mult
PC: 96% (70-140%)
PS (free): 70% (60-140%) - posibil sa scada in sarcina si sa iasa din interval
ATIII: 100% (80-120%)
ProCGlobal: 0.69 (>0.8 cut off 0.8) - analiza asta trebuie sa fie peste 0.8, in sarcina scade si mai mult. Ea arata ca exista o mica problema legata de coagulare, dar nu se stie care. In 90% din cazuri, e vorba de o mutatie a Factorului V Leiden.
Homocisteina: 12.92 (3.7 - 13.9 uml/l) - valoarea asta e maricica, va scadea sub aport de B-uri (Femibion, Magne B6, Ac. Folic).
Nu e mare lucru, stai destul de bine. Eu de ex, am Proc. GLobal 0.4...a zis ceva cum ca ti-ar da anticoagulant si in sarcina? Daca iti da oricum anticoagulant, poti sa nu iti mai faci analizele pt mutatii...daca descoperi ceva, tratamentul ar fi ori cu Aspenter, ori cu anticoagulant. Doar ca acum nu stii exact ce iti trebuie...
Tinand cont de analiza homocisteinei, cred ca ai cel putin o mutatie heterozigota de MTHFR (ea face sa creasca homocisteina si sa nu se absoarba B-urile).
Intreaba-ma orice, daca stiu, raspund cu placere!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex AP: 102% (70-140%) INR: 1.0 - e ok, intervalul e 0.85 - 1.10 (asa scrie pe o analiza a mea, dar nu e de la Fundeni) APTT: 29" (26-36") LA1: 45" (30-44") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2 LA2: 34" (30-38") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2 LA1/LA2: 1.32 (<1.2) - nu m-as baza prea tare pe analiza asta, am avut-o pozitiva de 3 ori, si a 4-a a fost negativa. E influentata de orice mica infectie/inflamatie din corp: o cariuta, ceva nisip care coboara pe traiectul urinar si de care nici nu stii). Fibrinogen: 421 (200-400 mg/dl) - maricel, in sarcina creste si mai mult PC: 96% (70-140%) PS (free): 70% (60-140%) - posibil sa scada in sarcina si sa iasa din interval ATIII: 100% (80-120%) ProCGlobal: 0.69 (>0.8 cut off 0.8) - analiza asta trebuie sa fie peste 0.8, in sarcina scade si mai mult. Ea arata ca exista o mica problema legata de coagulare, dar nu se stie care. In 90% din cazuri, e vorba de o mutatie a Factorului V Leiden. Homocisteina: 12.92 (3.7 - 13.9 uml/l) - valoarea asta e maricica, va scadea sub aport de B-uri (Femibion, Magne B6, Ac. Folic). Nu e mare lucru, stai destul de bine. Eu de ex, am Proc. GLobal 0.4...a zis ceva cum ca ti-ar da anticoagulant si in sarcina? Daca iti da oricum anticoagulant, poti sa nu iti mai faci analizele pt mutatii...daca descoperi ceva, tratamentul ar fi ori cu Aspenter, ori cu anticoagulant. Doar ca acum nu stii exact ce iti trebuie... Tinand cont de analiza homocisteinei, cred ca ai cel putin o mutatie heterozigota de MTHFR (ea face sa creasca homocisteina si sa nu se absoarba B-urile). Intreaba-ma orice, daca stiu, raspund cu placere! _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
dar, la homociesteina:
avand in vedere ca iau femibion, magneb6 si toate celelalte de aprox. 6 luni, cand are de gand sa scada? nu e o problema ca nu scade?
care-i mai rau: homozigot sau heterozigot?
cu riscul de a fi stupida, te intreb daca stii ce insemana fiecare sa imi zici si mie...
sunt convinsa ca stii cwe inseamna
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex AP: 102% (70-140%) INR: 1.0 - e ok, intervalul e 0.85 - 1.10 (asa scrie pe o analiza a mea, dar nu e de la Fundeni) APTT: 29" (26-36") LA1: 45" (30-44") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2 LA2: 34" (30-38") - nu are valoare in sine, doar raportul LA1/LA2 LA1/LA2: 1.32 (<1.2) - nu m-as baza prea tare pe analiza asta, am avut-o pozitiva de 3 ori, si a 4-a a fost negativa. E influentata de orice mica infectie/inflamatie din corp: o cariuta, ceva nisip care coboara pe traiectul urinar si de care nici nu stii). Fibrinogen: 421 (200-400 mg/dl) - maricel, in sarcina creste si mai mult PC: 96% (70-140%) PS (free): 70% (60-140%) - posibil sa scada in sarcina si sa iasa din interval ATIII: 100% (80-120%) ProCGlobal: 0.69 (>0.8 cut off 0.8) - analiza asta trebuie sa fie peste 0.8, in sarcina scade si mai mult. Ea arata ca exista o mica problema legata de coagulare, dar nu se stie care. In 90% din cazuri, e vorba de o mutatie a Factorului V Leiden. Homocisteina: 12.92 (3.7 - 13.9 uml/l) - valoarea asta e maricica, va scadea sub aport de B-uri (Femibion, Magne B6, Ac. Folic). Nu e mare lucru, stai destul de bine. Eu de ex, am Proc. GLobal 0.4...a zis ceva cum ca ti-ar da anticoagulant si in sarcina? Daca iti da oricum anticoagulant, poti sa nu iti mai faci analizele pt mutatii...daca descoperi ceva, tratamentul ar fi ori cu Aspenter, ori cu anticoagulant. Doar ca acum nu stii exact ce iti trebuie... Tinand cont de analiza homocisteinei, cred ca ai cel putin o mutatie heterozigota de MTHFR (ea face sa creasca homocisteina si sa nu se absoarba B-urile). Intreaba-ma orice, daca stiu, raspund cu placere! _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
dar, la homociesteina:
avand in vedere ca iau femibion, magneb6 si toate celelalte de aprox. 6 luni, cand are de gand sa scada? nu e o problema ca nu scade?
care-i mai rau: homozigot sau heterozigot?
cu riscul de a fi stupida, te intreb daca stii ce insemana fiecare sa imi zici si mie...
sunt convinsa ca stii ce inseamna
procglobal o avedam acum 2 luni 0.72 si acum vreo 4 luni era ok - 0.8
acum, vad ca dupa tratament e mai rau.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
si multumesc mult de tot pentru interpretari ALex
kmy_black spune:
miky
deci faci un test sau ne mai tii in suspans pana luni?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
Alex,
ce inseamna ATP (glanda tiroida) ce determina ea stii?
miky82 spune:
citat din mesajul lui kmy_black miky deci faci un test sau ne mai tii in suspans pana luni? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Nu cred ca fac test ca acum am vazut ca a inceput o secretie putin crem-maronie asa ca nu fac test...
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
MeAlex spune:
Nu stiu ce sa zic de scaderea homocisteinei, cred ca depinde si de cat de afectat e corpul...Mie mi-a dozat homocisteina la a 2-a vizita la Fundeni cand luam tratament de 2 luni, iar valoarea a fost 9.19. As inclina sa spun ca ai MTHFR homozigot din moment ce reactioneaza mai greu la aport de B-uri, dar pot sa ma insel.
Nu e o problema ca nu scade, e chestie de timp, va scadea.
Mai rau este homozigot. Nu mai stiu explicatia, ceva de genul, la hetero exista o singura gena care e modificata, la homozigot sunt 2 modificate. Dar deja asta nu mai are importanta pentru noi. Pe mine ma intereseaza ce am si cu ce ii pot da in cap.
La Proc.Gloabal nu e o diferenta mare fata de acum cateva luni, gandeste-te la scara mai mare, eu am avut de 3 ori la rand, din 2 in 2 luni si sub tratament valoarea 0.4...asa ca, esti bine!
Mai exista un complex de vitamine f bun, cu o concentratie mult mai mare de B-uri, se numeste Medyn si din cate stiu se gaseste doar in Germania.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Nu stiu ce sa zic de scaderea homocisteinei, cred ca depinde si de cat de afectat e corpul...Mie mi-a dozat homocisteina la a 2-a vizita la Fundeni cand luam tratament de 2 luni, iar valoarea a fost 9.19. As inclina sa spun ca ai MTHFR homozigot din moment ce reactioneaza mai greu la aport de B-uri, dar pot sa ma insel. Nu e o problema ca nu scade, e chestie de timp, va scadea. Mai rau este homozigot. Nu mai stiu explicatia, ceva de genul, la hetero exista o singura gena care e modificata, la homozigot sunt 2 modificate. Dar deja asta nu mai are importanta pentru noi. Pe mine ma intereseaza ce am si cu ce ii pot da in cap. La Proc.Gloabal nu e o diferenta mare fata de acum cateva luni, gandeste-te la scara mai mare, eu am avut de 3 ori la rand, din 2 in 2 luni si sub tratament valoarea 0.4...asa ca, esti bine! Mai exista un complex de vitamine f bun, cu o concentratie mult mai mare de B-uri, se numeste Medyn si din cate stiu se gaseste doar in Germania. _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Merci Alex,
Merci mult
deci sa nu ma hazardez sa fac mutatiile inca...nu?
mi-a zis ca in sarcina voi face anticoagulant injectabil