Aspirante optimiste(736)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Camila felicitari, sarcina usoara si un bebel sanatos.
Fetelor sunt intr-o ceata totala iar mi-a venit un gand sa merg la alt medic din iasi care este specializata in infertilitate, mi-a recomandat-o o fata care a pierdut 2 sarcini si acum mai are 10 saptamani si naste cu ajutorul acestei doctorite. Sunt asa de zapacita ca nu stiu ce sa fac.
Sa vin la Bucuresti, sa merg intai la ea?
Ma gandesc sa merg intai la ea si sa fac totusi o verificare a trompelor ceva daca nu raman nici luna asta, dar slabe sanse dupa cum am prestat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor am luat taurul de coarne si fac eu listuta cu cine si cand se testeaza, deci care sa anunta sa il pun in listuta.
Eu ma testez pe 5-6 decembrie, ar trebui pe 2-3 dar sper sa rezist si sa nu vina uratii sa fie sarcina.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Miha eu zic sa mergi mai aproape ca daca e sa te monitorizeze o sa iti fie mai usor
e bine ca faci listuta si eu ma inscriu pe 6;desi nu prea sper ca am avut contact doar in z 12 si ovulatie in z14...

Mergi la inceput

Kimmy si eu zic ca mai bine astepti macar 12 dpo
sa vezi 2 liniulte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Multumesc fetele pt urarima bucur ca ati fost in seara asta alaturi de mine.

Alex multumesc pt sfaturi

Mergi la inceput

fetelor am o dilema luna ce vine sa fac stimulare cu citrate de clomifen(in tara cred ca clomid) sau cu laptisor de matca
ultima data cind am luat laptisor de matca am avut folicul mare doar ca ciclul mi-a venit mai repede cu vreo 3 zile si mie frica sa nu scurteze faza luteala
a si ovare un pic inflamate mia zis doctorul ..;pt asta normal se da ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Miha eu zic sa mergi mai aproape ca daca e sa te monitorizeze o sa iti fie mai usor
e bine ca faci listuta si eu ma inscriu pe 6;desi nu prea sper ca am avut contact doar in z 12 si ovulatie in z14...

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Mirunita da ma gandesc si la asta dar nu stiu ce sa fac, aici la Suceava am auzit pe cineva care a facut HSG si nu i-a facut doctorita ginecolog a facut un alt doctor din spital ca doar unul face si doare tare, si plus de asta aparatura nu se compara.Eu as merge la o consultatie la iasi sa fac histerosonogografie ca nu e asa invaziva si sa imi dea o lista de analize sau un punct de plecare ca aici tot ma amana de pe o zi pe alta si pllus de asta am fost al 2 caz din spital cu extrauterina tratata cu metotrexat deci va dati seama ca nu au o practica mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mirunita, daca faci stimulare cu citrate de clomifen, ar trebui sa faci monitorizare eco si apoi injectie ca sa declanseze ovulatia, in caz ca nu se sparge singur foliculul. Daca nu faci monitorizare, as zice sa stimulezi cu laptisor de matca si sa prelungesti faza luteala luand progesteron.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Miha eu cred ca e mai bine hgs pt ca substanta care ti-o injecteaza chiar daca trompele nu sunt infundate le ajuta sa se deschida mai bine
(medicul a scos explicatia cind ma plingeam ce rau a durut si nici macar nu erau infundate)
acuma cu durerea e relativa treaba ca au fost care nu au simtit decit o jena ;pe mine ma durut o saptamina si am cam singerat
sper la tine sa fie bine

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui MeAlex

Mirunita, daca faci stimulare cu citrate de clomifen, ar trebui sa faci monitorizare eco si apoi injectie ca sa declanseze ovulatia, in caz ca nu se sparge singur foliculul. Daca nu faci monitorizare, as zice sa stimulezi cu laptisor de matca si sa prelungesti faza luteala luand progesteron.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
[/quote)
merci,

Mergi la inceput