Decor pentru Craciun :)
Una dintre bucuriile Craciunului este, cu siguranta, nerabdarea de a impodobi bradul si intreaga casa cu straie de sarbatoare, care insufla o mare parte din spiritul Craciunului. De cele mai multe ori, dupa ce am hotarat cum vom impodobi bradul, ne concentram atentia asupra decoratiunilor pe care le vom imprastia prin casa, mai ales in locurile in care primim musafiri in living, pe hol etc.
Prea rar ne concentram atentia asupra unor detalii care la prima vedere par nesemnificative. Cititi in continuare: www.supereva.ro/info.asp?id=7574" target="_blank">Cum decoram casa de Craciun ?
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Raspunsuri
bird70 spune:
Eu IUBESC Craciunul!!!! In fiecare an imi cumpar podoabe dar nu orice, vanez si cumpar doar cele pe care le consider eu deosebite. Am fete de masa de Craciun, ingerasi, felinare, aranjamente din alea rotunde care se pun in jurul unei lumanari, etc. Abia astept sa vina Craciunul anul asta. Am cumparat o gramada de podoabe cand am fost in Europa. Am gasit in Germania un magazin numai cu produse de Craciun si mi-a dat drumul .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
MElise spune:
Eu am vazut anul trecut intr-o casa din Germania decoratiuni superbe. Nu erau neaparat iesite din comun, dar felul in care erau combinate si atarnate pe la geamuri sau prin diverse locuri din casa dadea asa o atmosfera de sarbatoare... De obicei eu ma limitez la brad si la cateva obiecte puse prin sufragerie... dar anul asta, cred ca imi voi lasa imaginatia sa zburde.
MElise
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Eu IUBESC Craciunul!!!! In fiecare an imi cumpar podoabe dar nu orice, vanez si cumpar doar cele pe care le consider eu deosebite. Am fete de masa de Craciun, ingerasi, felinare, aranjamente din alea rotunde care se pun in jurul unei lumanari, etc. Abia astept sa vina Craciunul anul asta. Am cumparat o gramada de podoabe cand am fost in Europa. Am gasit in Germania un magazin numai cu produse de Craciun si mi-a dat drumul . Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
bird, am si eu o curiozitate:
cum e sa vina Craciunul...vara?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
olim spune:
Salutare tuturor
Rufus, iti raspund eu, cum era Craciunul cand stateam in Spania si erau 20 de grade in ziua de 25 decembrie.
Am avut intodeauna un brad de plastic, am luat intr-un an unul natural de 1 m, in ghiveci bineinteles, dar s-a uscat fff repede, si am zis ca nu repetam, plus ca era vreo 100 de euro, daca imi aduc aminte.
Apoi aveam niste palmieri langa casa, pe care primaria ii impodobea cu tot felul de lumini si luminite.In rest erau lumini pe strazi ca sin in tara, stalpii de iluminat in localitate impodobiti si ei, palmierii din parcuri plin cu lumini de Craciun.
Primul an dupa ce am ajuns a fost fff greu sa ne obisnuim cu ideea, dar apoi realizezi ca este un lucru normal si firesc.In Andalucia unde am stat noi, mai precis langa granita dintre Almeria si Murcia, zona care este considerata Desertul Europei, nu a nins deloc in ultimii 50 de ani parca, lumea de acolo nu a vazut zapada niciodata, casele nu au nici o sursa de caldura, se imbraca mai gros iarna si atat.Si nici temperatura nu coboara sub 4-5 grade noapte, iar ziua depaseste 15 grade leger.
Ei nu pot sa concepe insa, cum putem suravietuii noi iernilor si frigului din Romania! Cand le-am povestit ca al meu sot a venit in 25 decembrie 1998 in Maramures la colindat, unde temperaturile erau tocmai de minus 27 grade, a zis ca a fost nebunbine ca si ai mei au zis la fel, poate aveau dreptate, dar a fost o noapte groaznic de friguroasa, a venit cu amsina si tin minte ca i s-a ingrosat motorina in filtru, asa rece a fost.
Imi aduc aminte ca in 2000 am ajuns in Barcelona pe 2 decembrie, lumea facea linistita plaja si baie in mare, afara erau 24 de grade in Barceloneta.Iar acasa erau vreo minus 25 de grade cand i-am sunat pe ai nostri sa le spunem ca am ajuns cu bine.Totul tine in viata de obiceiuri, si de adaptare la noiile conditii de mediu!
bird70 spune:
La inceput e foarte ciudat sa faci Craciunul vara, dar dupa 2-3 ani te obisnuiesti. Nu are magia unui Craciun iarna cu zapada dar Craciunul e o sarbatoare de familie si noi incercam sa il facem pentru familie. Ce daca mergem la ocean sa facem baie in loc sa mergem la sanius ? Sau mancam peste pe gratar in loc de fripuri si sarmale grase?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
olim spune:
Bird,eu faceam sarmale de Craciun, chiar si la temperaturile alea.In general pregateam masa tipic romaneasca de Craciun, mai putin piftia, pe care noi nu o mancam, dar aveam carnat de casa proaspat, friptura de porc la cuptor, cozonac,palinca de Maramu,toate cu ingrediente made in Romania, venite cu autocarele romanesti.
Rufus spune:
Da, probabil ca te obisnuiesti in final...
Dar Mosu'...Mosu' cum e imbracat? in pantaloni scurti? Si cu sapca pentru soare?
Ca in hainele alea groase, cu caciula si cizme, moare de zaduf...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Victoria_mami spune:
Bird, asteptam o invitatie de Craciun Eu as vrea la plaja de Craciun, dar cum al meu sot este super-ocupat in perioada Craciunului (Front Store Manager), nici o sansa sa plecam pe undeva.
La noi nici anul trecut nici acum 2 ani nu a fost zapada de Craciun. Frig, dar sec, fara zapada. Da' am recuperat dup-aia pana prin martie-aprilie... brrrrrrrrr
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
bird70 spune:
Desiree,
poti veni pe aici cu cea mai mare placere .
Mosul nostru ori este imbracat clasic ori apare in pantaloni scurti rosii cu un maieu alb , dar e tot gras cu barba alba si cu caciulita aia clasica pe cap. Pe langa reni mai are koala si canguri care il ajuta .
Unde locuiesc eu avem 2 sezoane, sezonul rece si uscat si ala cald si umed. Vara ploua mult dar e mai bine asa ca poti merge la baie fara sa te bata soarele-n cap. Lumea aici nu face plaja, adica nu sta intentionat in soare. Oamenii se duc pe plaja si fac baie, surf si intre balaceli stau la umbra. Poti sa vezi turistii pe plaja ca numai aia sunt imbracati sumar si stau in soare . Oceanul este foarte diferit de Marea Neagra, e foarte puternic si foarte zgomotos. Eu iubesc apa si imi place sa fac baie in ocean. Valurile sunt foarte puternice. Probabil Craciunul e singura perioada in care imi lipseste iarna, in rest sunt in paradis .
papanash spune:
eu as vrea sa confectionez impreuna cu baiatul meu multe decoratiuni pentru acest Craciun ! Este la varsta la care ii place mult sa taie/lipeasca/picteze, deja avem experienta cu cateva felicitari dragute, asa ca o sa avem de lucru. poate nu vor iesi tot asa de frumoase ca cele cumparate, insa vor ramane o amintire frumoasa peste timp .
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )