Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

somleac chiar asta vroiam si eu sa te inteb, cu cine o lasi pe Ilinca. eu credeam initial ca o iei cu tine. este bine asa ca nu stai o zi intreaga la munca.

cami asteptam sa ne zici de analize, speram sa fie bune

miki

merg sa pap.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

somleac prost!... ii fac micul dejun Mariei dimi si cum sunt in urma cu somnul bag in gura si eu mancareTb sa ma fortez sa-mi fac obicei ca a fost bine cat a fost, sincer si eu sper sa fie dintoasa Andra , ca prea urla mititica azi-noapte...
da fetele... mi-am pus vopseaua, astept... ma gandeam numai la tampenii dupa ce am auzit de tipa aia care era la spital dupa vopsire... , dar macar aia se facea bruneta.. si vopseaua neagra stiu sigur ca-i mai toxica

Mergi la inceput

roxy ma duc sa fac abdomenele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ailed eu am o cana in baie si cand intru la primul pipi de dimineata pac bag o cana, urmatoarele 2 vin rapid si usor deja. De aia si trebuie sa ma trezesc mai dimineata sa dau afara ce am bagat pana merg la lucru. Nu renunta chiar daca ai bagat in gura ceva. Eu am observat ca parca nu mi se mai vede asa de tare celulita. Sau poate din cauza ca-i inorat si intunecos?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

saru' mana somleac... asa o sa fac, ma duc sa-mi pun o cana in baie.... merge si acum dupa 2 sandvisuri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

saru' mana somleac... asa o sa fac, ma duc sa-mi pun o cana in baie.... merge si acum dupa 2 sandvisuri ?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

nu cred. Eu am crezut ca ai ciupit si tu ceva ce-o cazut de la Andra.

O zi minunata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Somleac Servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

revin..dupa o noapte cu temp de 40 iarasi
vreau un dr de incredere la care sa ajung cu Luchi astazi trebuie facut ceva!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata!

hapiness multam mami ptr sfaturi!
madutza_bra,miki, somleacla fel, multam mamici!
Olita m-a amuzat copios, nu intentionam sa o achizitionez. Sincera sa fiu, in afara de olitele din plastic care mi-au ''sarit in ochi'' pe la plastice in piata altele nu am vazut ptr ca nu am avut ocazia...si nici nu m-a interesat. Ei...va dati seama ce am ris cind le-am vazut pe acestea haioase...Sunt convinsa ca unele sunt ineficiente, sau nu neaparat...poate chiar sperie copilu...insa trebuie sa recunosc ca mie personal imi plac, sunt haioase. Bunnnnnnnn...

Masinuta de la chicco 4 in 1 aveti idee daca este ok si afara?Ei...nu pe drumurile cu gropi, asa...un teren mai asfaltat-pavelat,gen parc... sau numai in casa pe parchet?Hapiness, parca tu afirmai ca o ai deja, sau intentionezi sa o cumperi?sau miki? tu mikica nu mai ai bara de protectie, mi-am aminti.Poate ma lamuresti tu.

lalelyeu cu aparatul nu am avut probleme, imi functioneaza f ok. Nu stiu ce sa-ti spun. Suna la ei si vezi ce se intimpla, sau asteapta sotul sa puna el mina pe butonul magic si poate va functiona din nou.
Chiar aseara am executat doi crapi marinati la el. E super, sunt super multumita! bine, plus legume Ionanei. Carnea nu o pot face la el ptr I, deoarece folosesc vita sau pasare mai mature si nu imi este suficient timpul de preparare la el. Insa...o fierb separat si le amestec dupa.

Mamici, eu incaltari inca nu cumpar, am o pereche de ''sosoni''sau cum se numesc imblaniti(i-ati vazut in poze)de la cocodrilo, ... Tinind cont ca I sta doar in sezut, nu ma grabesc. In schim am o pereche de sandalute cu talonet, orto....f faine ptr primavara.Pina la ele, ii voi mai lua ceva ...trebuie

Fug si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata

Va poftesc si eu la cafeluta si ceai de tei cine pofteste

Somleac- o zi usoara la servici
Ailed- am uitat sa te intreb de faza cu lapticul...a mai curs? Nu stiu ce sa iti spun.... Mai bine suna si tu pediatra sa vezi ce zice. Stiu din popor ca nu-i bine sa intorci copilul la tzatza
Mada,yasmi,cami -ce fac copilasii? Sunt mai bine?
Roxy- pana la urma i-ai pus fular anastasiei cand ai iesit afara? Ma gandeam la ce zicea maduta dar eu tot am pus ca era dupa raceala si aerul era atat de rece... Ce-i drept avea suzeta si fularul nu se uda!

Ma pregatesc sa ii fac fructele..mar cu para si banana si branzica.

Ne auzim mai tarziu

O dimineata excelenta fetele!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput