Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai ca am revenit!!
doamne ce imi place de dr asta!!! e asa blanda ! si profi. ma bucur ca a revenit in tara.
deci....sa nu imi mai spuneti ca am ceva eu cu dr dr ped a lui lucas ieri a spus ca nu are nimic, doar fff putin inflamata o amigdala, dar nesemnificativ. ei azi la spital dupa ce la analizat in amanuntit, dr a spus ca are puroi la amigdale. apoi mi-a facut o trimitere la ORL (a si venit cu mine sa imi arate unde este ) sa excludem o posibila otita sau ceva din cauza ca nu are secretii. totul este bine din pct. de vedere al orel-istului.
ne-a trecut pe antib+antitermice pana joi sau vineri cand merg la control.
aa si inca ceva si dr orl ist i a facut un control amanuntit, inclusiv gatutul si la fel mi-a spus:puroi, de acolo provine temperatura mare.

cami, happy, nurofenul, panadolul se da in fctie de kg. toti dr de pana acum mi-a recomandat la fel 4 max 5 ml nurofen si 5 ml panadol/calpol.

uff macar stiu o treaba acum. stiu cauza.

alina m-am interesat si ca sa ma mut la alt dr trebuie sa merg personal sa iau fisa de la dr actual

catank acea masinuta 3in1 sau 4in1 nici nu mai stiu am avut-o si eu la iasmi. e ok, e frumoasa, e si pe post de trici (desi e cam zgomotoasa pe asfalt)...
cami

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank eee n-ai nimerit...ba am scos nasul la frig pozele sunt facute cu geamul deschis. cu geamul inchis se vedea blitul in geam

noi iesim afara la mici cumparaturi si ne luam portia de aer.

ailed cand vin acasa bag si eu niste abdomene ca azi n-am facut deloc

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Eiiiiiii, ma exprimasi eu gresit, caracteristic mie..na. Insa...am observat ca ai deschis fereastra, tocmai asta era...ca nu ai iesit in drum. Am observat ca erau realizate de la inaltime.
Deci, tot Anastasia cistiga puncte.
Stiu ca-ti place in aer liber...glumesc si eu. Abia astept sa ies acum afara...Ce credeti ca face mindra? se joacaNu vrea piure....hhhhh cred ca am incercat-o prea repede....si tita inca nu am indraznit sa-i dau, ca o linseaza nu alta. MAi stau 10 minute si o invit, daca nu....hmmm, ....trebe sa vrea ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Facuse un kk, din cauza asta nu poftea nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-am reusit sa-i adorm in 15 minute.mi-am dat seama unde greseam...dar azi sunt mai fresh ca ieri,am putut gandi problema
-am vb.cu o prietena-a stat 1 luna la aprinti in motru-valcea cu fetita de 7 luni.i-a luat caciula cu snururi,mot,groasa de lana cu 50.000.in cora sunt 250-270.000 vazut eu duminicai-am zis ca atunci cand va pleca de sarbatori iar,ii dau lista ptr bebici
-va pup-ma duc sa ma mufez langa baietelul meu adorat si simandicos,careia ii place sa aiba pe cineva langa cand doarme,isi schimba pozitia,sau viseaza o musca care il cipeste de curuletsi il apuca un urlet.cu mine langa, si o mangaiere pe spate la un vis urat doarme 1,5h-2h..asa ca,ptr binele tuturor, ma duc sa ma uit la tv.viata de huzur ,nu alta
-m-a parat soacra la sot,in ultima lor conversatie-tu stii ca asta doarme ziua cu copii?si pe tine te hamaleste cand vii? etc..etc..nesimtita ce sunt

Mergi la inceput

-bravo,yasmi-ma bucur ca ai gasit cauza! si da, poti s-o mai zici odata,ca-mi place sa audca nu toti doctorii sunt asa de nasparlii..cu tupeu,e dreptul tau, du-te si ia fisa.da-o incolo,ai gasit pe altcineva mai cum vrei tu ,nici nu treb sa-i zici ce motive ai,nu scrie nicaieri asta.ptr binele familiei tale, Zoe-fii barbata!

Mergi la inceput

0off,nu ma pot desprinde-da, catank-eu am observat cu 2-am sfera mare de studiuca uneori dc aplecam un pic urechea la ei-la figurat-si ne oprim din a persevera in continuarea activitatii respective-ex. mancat,culcat, imbracat-ei ne psun atat de multe, chiar dc nu folosesc cuvinte
-uneori cedez si zic-gata, nu vrei sa mananci,nu manca-jos din scaunul de masa, treci pe pat,la miscarea de scos din scaun-ragaie, refuleaza, sau miroase a caca-dupa remedierea disconfortului-se reia masa frumos, lin, usorsi cta de simplu era..asa ne chinuiam, ea baazaia,eu perseveram, hai totusi soniuta..hai deschide buzele astea lipte cu superglue..ea zicea..mami,am ceva in gat,imi vine inapoi..eu deschide gura..ea, dar de ce nu intelegi?bazzzzzzzzz!!!!!!ca eu iti zic.....bazzzz!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-m-a parat soacra la sot,in ultima lor conversatie-tu stii ca asta doarme ziua cu copii?si pe tine te hamaleste cand vii? etc..etc..nesimtita ce sunt

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

m ai facut sa rad cu lacrimi!!!! Doamne ce fiinte mai sunt unii.....te uimesc nu alta!!!! parca nu ar fi fost/este si ea mama.... off imi pare tare rau ca trebuie sa o suporti....dar ma bucur mult ca nu mai pui la suflet!

despre dr, da aveam dr asta, si ea si sotul ei sunt dr pediatrii in spital si mergeam la ei in policlinica spitalului de copii. dar au plecat amandoi cu copilasii in franta de tot, sa profeseze acolo. fetitele nu s au adaptat si ea s a intors inapoi cu ele. un beneficiu pt noi
imi este asa groaza sa merg dupa fisa.... stiu ac este dreptul meu, de asta si vreau sa ma mut. oricum acum ca stiu ca s a intors dr din spital nu prea o sa mai am de a face cu cea de fam. dar tot ma voi muta la un dr mai aproape de casa si care sa aibe macar bun simt!

Mergi la inceput

delia ce fetite frumoase ai!!!!! ce belea fotografii ai pus super instantanee!!! deci nici acum vopsita nu te arati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele!

In seara asta vine sotul Acusi a plecat si mama de la mine. Am fost din nou dupa ghetute si am gasit unele de la DD Step, 130 ROn dar vin abia maine sau poimaine. Au sunat fetele de la Piciul la toate magazinele lor si ma suna cand le aduc la magazinul asta mai aproape de mine Deci sunt mai relaxata din punctul asta de vedere. In dupa-amiaza asta voi merge cu masina sa-l iau pe Cristi de la gradi..pe jos fac dus-itors cam 1 ora si jumatate si mi se pare cam mult sa stau cu fata afara mai ales ca e in continuare cu muci si abia maine dimineata termin tura de Nurofen..Apopos Yasmi, eu Nurofen ii dau 2.5 ml.
Cata a inceput sa manance mai putin ... la toate mesele ..lapte, fructe, piyre, iaurt..tot. Dar nu fortez...sper sa fac bine ce fac...

alina, chiar ma gandeam cum ai sa faci pire de fructe daca nu ai curent pt cuptor Noi daca nu avem curent suntem terminati, ca fara curent nu avem nici caldura...

viss, jucatia preferata a Catalinei este cristi si mai are o pasiune pentru fotliul lui din burete..nu stiu ce-i place asa mult dar e calare pe el mereu si nu reuseste sa ridice genunghiul sa se urce Cand va reusi va tb s apun din nou usa de protectie d ela scara..abia ascapasem de ea

Strumph, inseamna ca sunt in tendinte anul asta decoratiunile mele sunt cu rosu si suriu pt ca astea imi lac cel mai mult Anul trecut am vazut multe cu alb si negru , iar acum am vazut ca au bagat pe mov/lila...

Happi, si noi avem omida si carticica de la Fisher si sunt incatati amandoi sa se joace cu ea. oricum noi suntem fani Fisher: scaunel catator cu cartica si lampa, telefon, inca o omida care are 3 bilute ce se rotesc, broscuta cantatoare...doar borcanul si cainele ne lipsesc Avem insa de la Disney o casuta in forma de ciuperca in care se baga formele pe deasupra si se scot pe o usita mica de jos, adik se scot mai greu, insa imi e clar ca e muult prea devreme pt bagat forme sau cercuri acum...cel putin pt Catalina.

delia, dulce foc Dodo si ochioasa

catank, carticica asta o avem si noi si apopos de cantat in unul din cantece spune ca brutarul framanta un chec ..pai chec-ul nu se framanta dar e dragut catnecelul. Cred ca ar tb sa-i dai piure cand se trezeste, dar cred ca deja s-a trezit pana trimit eu mesajul.. vad ca fetele care inc aalapteaza te sfatuiesc sa-i dai san...cred ca deja gandim altfel mesele. Eu zic ca daca e ora pranzului sa-i dai piure bafta la renovari, o sa fie tare frumos de Sarbatori cu toate noi in casa

roxy, tu cat timp mai stai afara cu Anastasia? Cu asa un peisaj, as da si eu o fuga pana la Brasov

yvy, este mortala pitica, cum calareste ea mereu imprimanta . Si noi avem broscuta din aceea din ikea, dar a ramas fara budigai ca a vrut Cristi sa-i puna pampers
Puneti-mi si mie link cu masinuta de la Chicco de care vorbeati, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ma bucur mult ca ai aflat ce are Lucas, dragul de el. Off, pup muult si dulce un pui bolnavior

Eu mi-am schimbat acum cativa ani med de fam si atunci dr-ita la care sunt acum a mers si m-a scos de la fostul doctor. Oricum la med de fam tb sa duci la 6 luni o adeverinta de la serv .. si daca nu-i duci cred ca nu o mai plateste statul..parca

Mergi la inceput