Strugurasi de sept-oct 2011 **07**
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kora_B/Kora_B.jpg)
Kora_B spune:
Neatsa, fetelor! ? Ceai? Suc?
Sei, nu avem nici o reactie adversa la vaccin pana acum. sper nici sa nu aiba
May, surplusul de lapte l-am pus in congelator, ptr vremuri grele
Dimitris call...brb
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
camady abia astept manduca sa o probez. Si la noi e o ceata ingrozitoare si asa m-am saturat de stat in casa. L mine era oricum o aventura iesitul, imi trece tot cheful de plimbare cand ma gandesc cat ma chinui sa scot carutul din boxa
Mi-ai dat o idee buna cu aspiratul azi mergem la vaccin, o sa ii spun si eu dr sa o aspire, sper sa vrea ca tare nesuferit e medicul asta al nostru. Nici nu se compara cu dr la care am fost la Braila
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/annare/annare.jpg)
annare spune:
buna fetelor...
imi cer mii de scuze ca nu am intrat pana acum.dar sunt foarte stresata cu pitica mea..nu mi au aspirat-o bine la nastere..ea incontinuu are nasul infundat..are un fornait..practic cateodata mi se inneaca cu secretia nazala...am luat batista bebelusului ..est foarte buna..nu va dati seama ce pot scoate zilnic din nasucul fetei...avem o saptamana de cand o aspir si ea tot are secretii si multee...apoi cand mananca pt ea e un chin masa..se screme toata de burtik..se agita si da vanturi multe..sper sa fie colicii..va pup dulce fetelor si sper sa trec mai rpd peste toate astea...sunt singura..sotul e plecat..si imi e foarte greu :(
cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 40+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Neata
Andreea, asa cu regurgitat patesc si eu, dar maxim la o ora de la mancare.
De scos tzitzi si revenit asa face si la mine cand e satula,
Tare e dulce Andrei in filmulete. La mine la schimbat nu sta asa cuminte, e cu scandal :D
pinky, important e sa nu iei chestii inutile :D, vreau si eu sa fac shopping, astept reducerile, daca nu ceva cat de cat si cumpar dupa sarbatori.
Irinush eu nu stiu nimic de probiotice...
Racheel, cu cat e mai putina mobila cu atat mai putin de sters praf si mai mult loc de dans :D
Mikka eu trag tare cu vobrocilul ca sa iasa... poate esti prea finuta...
cateodata ma doare in piept de atata tras... altfel nu iese si nici nu sunt uscati
De ieri nu mai aspir, k deja ajunsesem la 3 pe zi
ii bag doar ser fiziologic si o las sa stranute, dar cred k s-a ameliorat situatia, de asta merge doar cu ser.
Camady, vezi k pe hiphop . ro este la reducere manduca.
Annare sigur e de la faptul k nu a fost aspirata bine? poate are stafilococul in nasuc. Eu zik sa ii faci un exudat nazal inainte de a o aspira asa mult. Daca aspiri mult nu e bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Neatza
Ionela.. azi nu mai doare asa tare multumesc de sfaturi..
Deci nu o mai tin de manute sa se ridice in fundulet, am inteles [zen]
Andreea e super dulce Andreei, va face ceva victime...
Jucariile eu le am distribuite.. una la carucior, 2 la balansoar nu stiu cate in patut.. i-i le schimb des ca se plictiseste de ele.. probabil si eu o sa-i iau catelul mai incolo , deocamdata zambim la mickey si ne miram de muzia lui..
Cu caruselul vezi ca s-ar putea sa ramai socata ca o sa-l prefere tot pe cel ieftin.. noi asa am patit.. insa tu stii ce e mai bun pt puiu tau..
Zubi.. ce frumos weekend ati avut... noi inca nu am dormit cu ea intre noi, si imi e frica sa o las langa tati ca el e cam somnambul Si eu (si cred ca toate) ma simt cea mai fericita femeie de pe fata pamantului cand ma uit la minunea mea..
Rach.. reactioneaza la fiecare jucarie in parte, insa cele mai dragi ii sunt paunul si caruselul fara dar si poate, si mai are o zornaitoare care e solutia anti-plans , cand o aude tace mac, si mai rade la steluta Tomy si mickey cu mai multa convingere..si cele de plus le mai duce la gurita.. de fapt cred ca la fiecare reactioneaza in anume fel ..si la piticeii(desene) de pe perete rade si vbcu fiecare parca altfel..
Cu kk se va regla ea, in timp..
Eu nu ma mulg decat in cazuri extreme..si imi e asa mila sa arunc laptele in sit astea, dar nici nu il congelez ca am de gand sa alaptez min pana la 1 an..
Noi de rev acasa in 3 cred.. de craciun cheman familia toata.. de cand cu accidentul nu mai vreau petreceri nici de rev nici de Craciun, pt ca in fiecare an de Rev eram impreuna cu El.. asa ca fara El nu vreau nimik doar confortul casei mele si a sotului fetitei mele..
Lasa ca mobila vine treptat.. in cateva luni luati un coltar, apoi un dulap si tot asa.. important e ca sunteti toti 3 in casuta voastra..
Eu beau cafea fara cofeina..la greu
Irinush.. probioticele se dau nu neaparat la indicatia medicului, insa eu am amanat-o pana neonatoloaga mi-a zis sa ii au negresit.. Insa bb tau face f bine kk, de ce te ingrijorezi?
Camady .. cred ca Nanna zicea de aruselul cu pricina.. Si la noi e circ cand e in brate la orizontala..
Eu sunt pasionata de orice se cumpara pt bbi , chiar ziceam ca sunt o sotie neglijenta mai nou, nu ma mai pasioneaza nici reducerile la haine, nici mall-ul, insa stau si ma uit la haine de bb si jucarii ca si window shopperi .. deja am 2 cutii de haine mici, si urmeaza.. nu apus sa o imbrac cu cate haine are
..
dar lasa ca intru in CIC si papa bani de aruncat aiurea
Anilansa.. la 6 saptamani Elena dormea de la 22 la 6 noaptea fara trezire si uite ca e mare si sanatoasa .. asa ca nu ai de ce sa iti faci pb
Mikka.. uraaa manduca.. sotu ce zice?abia astept impresii ..Cand aspiri muta si misca aspiratorul mereu ..nici asa nu merge?
Lena.. cum sunteti cu dermatita? noua ni-i s-a agravat .. are si spatele plin de bubite, iar pe fata s-a extins..
Merg ca ma striga la poveste..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
annare spune:
lena am fost la medic cu ea...asa mi s-a spus..k nu e aspirata bine...mi-a dat un sirop Eurespal..azi e ultima zi de tratament si medicul mi-a zis sa o aspir cat mai mult,dar eu vad ca cu cat o aspir mai mult cu atat se inmultesc secretiile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
neatza.
annare, ai fost la pediatru cu ea sau la medicul de familie?
siropul ala e pentru tuse mai mult.
cred ca aveam de raspuns dar am citit si am uitat.
daca imi amintesc bine dbunny ma intreba ce ii dau fetii de colici.
ii dau doar la nevoie, adica daca are vreo cirza de isterie, gripe water. altfel nu-i dau nimic.
annare spune:
may am fost la medicul de familie..dar mai astept doua trei zile si daca nu imi fac programare la pediatru...tu la ce pediatru mergi?
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
am vazut-o pe Maia, ce dulcica eeeee
Lena pe HipHip a fost manduca la reducere intr-adevar insa stocul s-a epuizat rapid, le-au cumparat pe toate fetele de la iulie- august
O sa incerc fetelor sa trag mai tare cu Vibrocilul si sa il si misc acolo, de fapt nu eu, sotul, ca eu nu am putere nici sa umflu um balon, poate iese ceva.
sei ce bine ca nu mai doare asa tare, poate trece.
Curios dar sotul nu a spus nimic rau aseara, a parut chiar ok cand i-am spus. Ma astept la circul de pe lume daca n-o sta fata in ea. i-am aratat pe net cum functioneaza, ca se regleaza repede,ca nu are arici ca Marsupi si nici nu te chinui mult sa iti pui bretelele alea si a parut sa ii placa. Daca va sta fata acolo cred ca o sa o si poarte fara probleme.
Strumfa e in patut si vorbeste cu caruselul, sa nu o deochi.
Am un filmulet scurt scurt cu ea gangurind dar e filmat foarte prost, cu un aparat foto, o sa incerc sa il pstez cumva
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
May ce ceai bei pentru lactatie?Sice mai iei?
Racheel fericita de ghinduta
Anastasia-Maria (25.08.2011)