Strugurasi de sept-oct 2011 **07**
Raspunsuri - Pagina 14

zubi spune:
Olla fetele
Am fost bucatareasa astazi, am gatit ciorbita de perisoare , iahnie de fasole uscata SI placinta cu dovleac, dar sunt franta, de azi dim de la 8 d'abia acum am terminat toate treburile, plus ca am iesit si afara cu bebe 40 min ca e cam frig,dar nu fu ceata
Bujo, ce idei super pt legume si fructe
Ancaroro, ce ma bucur sa te vad pe forum
Oanaiasi, bravo pt Mur
Nanna, eu am pus comprese cu apa rece, bine stoarse, la vreo ora dupa ce am ajuns acasa, si le-am tinut vreo ora..dr mi-a zis sa ii pu imediat cum ajung acasa
Fetele, sunt obosita rau si ma doare capul f tare, de la stop:(

nanna_mika spune:
May - imi pare rau daca zici ca scade lactatia! Totusi daca tot o pui la san si stimuleaza astfel se pastreaza cat mai mult. DIn pacate nu prea ma pricep la subiect
Pinkisor - pai poate facem de vreo intalnire, desi e greu...si cu Kora, abia daca mai apuc sa ne mai vedem
Ai luat colacul de baie de pe site?
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

racheel spune:
may, nu stiu daca o fi de la suzeta ma gandeam si eu asa...DAR la noi asa s-a intamplat.
Racheel fericita de ghinduta
Anastasia-Maria (25.08.2011)

seidana spune:
Nanna.. antemergatorul e asta http://idealbebe.ro/fisher-price-premergator-briliant-basics-activity-walker-p-7666.html?osCsid=83d40c99a73c57d67ec369a06ed1701d .. premergatorul e cel inchis ca un ozn zic eu..
parerile contra ar fi ca obligi copilul sa stea drept chiar daca el merge numai de-a busilea ceva de genul, ca fortezi coloana..
Andreea .. da e vb de dermatita seboreica (coji de lapte in popor).. poate sa ramana la faza de cojite.. se curata dandu-l inainte de baie cu vreo 1 h cu ulei pe parut, pui o caciulita in cap, iar dupa baie il dai cu un piaptan des..
May.. imi pare rau ca experimentul a luat sfarsit.. poate Bea se enerveaza fie ca vine mai greu fie ca vine prea repede.. la biba vine constant..
Eu as zice ca nu scade lactatia de te mulgi constant, insa Ionela stie mai bine..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

seidana spune:
Nanna noi facen exercitii in joaca.. daca ceva nu ii place nu o oblig sa faca .. insa e f receptita si o incanta fiecare exercitiu in parte.. totul e o joaca, am facut avionul, ne-am rostogolit, am zburat , ne jucam hai la groapa cu furnici, biciclim, .. si ea e mereu un zambet
Lena.. off deci nu mananci nimik.. :P
Pinky.. multumim...mai ma enervati ca stati toate aproape...Chiar voiam sa te intreb de colacel.. asta o sa fie cadoul ei de mosu..
Rach... imi pare rau pt suzeta.. dar lasa ca va indreptati voi.. si devine fan tita..!!!
Doamne ce imi place parul micutei tale.. Ela e semi-cheala..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

nanna_mika spune:
Sei - am vazut. Eu inteleg ca antepremergator inseamna ca se foloseste inainte de premerg, desi din ce vad eu mi se pare ca trebuie sa fie copilul mai sigur pe picioare pentru a folosi antepremerg. In fine, premergat cred ca il voi folosi si la Inez. Cat despre fortatul coloanei...oricum la peste 6 luni sta sigurel in fundulet, deci sprijinul pe coloana e ok.
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Iris_K spune:
May, eu ma mulg, stii, de cand am adus-o din Spital. Si nu mi-a scazut lactatia, din contra, cu cat mulgeam mai des cu atata crestea mai mult, de am ajuns (si stagnez deocamdata) la 900-950 ml/zi. Eu sunt multumita. Si ACUMA ma mulg de 4 ori pe zi. Dimineata mulg f mult, in jur de 300-330 ml in jum de ora si restul in jur de 200/muls. Mai vreau sa zic ca nu beau nimic pentru stimularea lactatiei, decat mananc mult, ma odihnesc si beau fff multa apa. .
Pe termen lung insa, nu pot sa ma pronunt.
A mea cel mai bine adoarme cu suzeta. Eu i-o dau pt. ca o arunca la scurt timp.
Mamica de matzuca ANTONIA (26.09.2011)

pinkysor spune:
Nanna, ar fi foarte fain sa ne intalnim!
Colacul de pe site l-am luat.
Sei, chiar ii place colacul! Frumos cadou de mosu
Eu nu stiu ce-i iau...mai este timp, sa vad ce gasesc.

andreea_t spune:
Sei, dermatita seboreica am si eu...oare m-a mostenit?
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

didianana spune:
Sal fetelor nu am mai intrat de ceva vreme nu am mai avut timp nici sa respir.
Vreau sa va rog ceva, fetele cu BB-i cu dermatita( oridecare ar fi ea) spuneti-mi si mie cum se manifesta.Luca are o zona aspra pe fata si acum i-a aparut si pe piept, pe genunchi si pe spate. Tind sa cred ca de la uleil pe care il folosesc pt masaj.Nu il mananca si se inroseste doar rar si doar pe fata de la caldura,si ii trece repede.O sa merg curand si la derma, dar inca nu prea am timp