Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Inainte de a ma baga la telenovela mea, dau un ceai englezesc cu lapte! Poftiti! E super bun!

Telenovela asta e molipsitoare, dupa o noapte aproape nedormita, caci Imi s a trezit la 12, 2, 4 si dupa 4 din 45 in 45 minute, eu mai am putere sa ma uit la telenovela in loc sa dorm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Multumesc fetelor, am reusit

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

mihahegarty si eu ma uitam la o telenovela turceasca de la 7.30 la 9.30 dar am renuntat ca a devenit prea negativa, toate necazurile se intamplau doar familiei asteia. Spor la uitat, daca pe tine te relaxeaza e ok.
Ma gandeam la faptul ca ziceai de Imi a ta ca nu zambeste foarte mult, poate e mai sobra, asa cum se spune ca sunt englezii de aia e asa zgarcita la zambete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Bine v-am regasit!
mai primiti o oaie ratacita?

in ultima vreme, fiind absorbita cu totul de flacaul asta al meu, nu am mai intrat nici macar sa va citesc, insa in cateva zile la rand am recuperat tot! Ati umplut cateva pagini,nu gluma!!!

mi-a facut bine ,imi era dor de voi

m-am amuzat si regasit in majoritatea postarilor voastre, Miha[/i] mi-e draga tare cum raspunde ea la toate fetele, cum are grija de fiecare in parte..cum e de comica de cele mai multe ori...... Krissy la fel, a ramas cerebrala forumului si pacat ca timpul ei s-a limitat si ne priveaza de sfaturile ei bune si la obiect (multumim!!)..... Adra la fel a ramas aici si mi-s dragi tare Eva si Filip..nu mai pun ca ma delectez si cu blogul ei superb......roberta ma bucur ca sunteti bine, Gabriel e un scump, s-a facut asa mare si frumos! mamutz la fel informeaza fetele cu cate-n luna si-n stele....anaemi ne uimeste zi de zi cum reuseste sa le faca pe toate si ce mamica tanara si descurcareata cu ale ei 3 comori......Oana a ramas cu partea administrativa a forumului si e o draguta ca intotdeauna..... ma bucur ca Ramona ca noi toate de altfel, a inceput sa se bucure si de partea faina a perioadei de bebelusie si e mult mai relaxata acum dupa atatea probleme care pareau fara sfarsit (ma bucur si te citesc cu maree drag!)...Pufi cu Bubu ei au ramas si ne povesteste anticipat asa cam ce urmeaza sa se intample si cu bebicii nostri....Felicia e o scumpa si imi plac de mor postarile ei...cum trece de la agonie la extaz si invers, cat de mult o iubeste pe Ana si cat de frumos o descrie..... Betty care nu ne lasa deloc in pace cu minunatiile ei culinare si o sa facem parte in curand toate din categoria grea (apropo, eu am ramas la fel disperata cu dulciurile si vazand acum o sapt ca am mai multe kg decat aveam dupa ce am nascut am intrat la cura).....anca28 draga de ea ce frumos ne povesteste despre fetitele ei, asa cum bine a spus cineva e ca un jurnal la care ne face pe poate partase........madybulancea e si ea...laura sobra asa in postari si la obiect, cum o stiam, din vechea garda am vazut ca trag chiulul Arianna,Alexiada,Corry,florina_g,floare de colt, si nu mai stiu..parca mai erau fete...

ma bucur ca existati si ca ati ramas impreuna, ma bucur sa va regasesc

Mi-s dragi tare si fetele noi Loredana si Gliana, aveti niste copii super frumosi!!

despre noi in alt post ca m-am lungit prea muuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

mihahegarty si eu ma uitam la o telenovela turceasca de la 7.30 la 9.30 dar am renuntat ca a devenit prea negativa, toate necazurile se intamplau doar familiei asteia. Spor la uitat, daca pe tine te relaxeaza e ok.
Ma gandeam la faptul ca ziceai de Imi a ta ca nu zambeste foarte mult, poate e mai sobra, asa cum se spune ca sunt englezii de aia e asa zgarcita la zambete.

Naviculada poate ai dreptate. Si sotul meu e foarte zgarcit la zambete. Deci poate seamana cu el....
Telenovela asta pare ok. Am abordat o pentru ca pur si simplu Imi nu mai doarme dupa 6.30 si eram rupta de oboseala si de aia am zis sa mi gasesc ocupatie la ora aia de dimineata si uite ca a venit solutia salvatoare. Dar asta e numai dupa botez, cand nasii mi au instalat TV romanesc pe laptop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Neata si de la noi,
Bun venit noii mamici Navicula
Dya, mai scrieti despre voi ce mai faceti cum sunteti ?
Mamutz multumesc pentru retete, am o mofturoasa acasa caut cu disperare retete pt copii mofturosi de trei ani
Andra,
Miha, care e treaba cu Tv romanesc ? tare imi lipsesc canalale romanesti ?
Eu ma uitam pe Acasa TV, mie mi-au placut doua telenovele, Clona si Paloma parca se numea
Noi suntem bolnavi, zacem pe viata si pe moarte vorba aia, ne au luat virusii in primire, a inceput Emma, tuse febra, lipsa poftei de mancare, tuse, tuse, tuse magareasca si n culcare si n sculare, apoi a luat bietul bebita Matei, e fonfait, mananca mai putin, a avut si el febra si bineinteles tuseste la greu mititelul. Mi-e teama sa nu aiba vreun impact pe dezvoltarea lui psiho motorie, plus ca mananca mult mai putin si stau cu teama sa nu se deshidrateze. Sunt amandoi pe antibiotic dupa catevea vizite la urgente, medic de familie si pediatru
Acum suntem atinsi si noi, sotul mai putin dar eu zac intruna nu am chef de nimic, starea aceea de gripa.
O zi buna tuturor si multa sanatate

Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

Mergi la inceput

despre noi pe scurt. Ianis e un copil tare vesel si ghidus, dupa care sunt topita! am mai crescut si noi,a mai rarit-o cu plansul aparent fara motiv...ne smiorcaim tare cand ne e foame si somn, ca majoritatea.

Daca in perioada colicilor, a stresului ala nebun, abia asteptam sa treaca perioada asta si sa creasca, acum incep sa regret ca zboara timpul si o sa imi fie atat de dor de perioada asta de bebelusie.

Daca atunci (cum zicea si betty) imi venea sa ma urc pe pereti si nu am stiut sa ma bucur mai mult de el, acum o fac cat pot de mult pt ca stiu ca o sa imi fie un dor nebun de el atat de mic.

progresele sunt spectaculoase, adevarat e ca intre 3 si 6 luni e perioada de aur in ce le priveste. Ne bucuram si ne minunam de fiecare in parte.

-jucariile ii plac,se intinde dupa ele,le ia in manute

- de la 4 luni se rostogoleste de pe spate pe burta , invers inca nu a reusit. asta s-a intamplat din senin, dupa ce multe zile la rand il puneam pe burtica si nu ii placea deloc,se scremea , se inrosea si statea mai mult cu nasul in patura de credeam ca nu o sa ii placa vreodata,cand dintr-odata s-a intors singurel si acum e disperat sa stea asa, daca il intorc pe spate in secunda 2 e pe burtica.

- a descoperit piciorusele dar se chinuie un pic sa le duca in gurita;

-saliveaza mult iar pe gingia de jos se vede un punct alb ce pare a fi un dintisor..inca nu a spart gingia, cred ca e prea devreme oricum;

-vorbeste pe limba lui toata ziua si e mai mereu cu gurita pana la urechi;

-radea in hohote doar cand il gadilam, de curand a inceput si cand aude anumite cuvinte care i se par lui comice ;

- doarme singurel in camera lui de la aproape 3 luni, si-a facut program in fiecare seara pica la 8- prima trezire la 2-3 iar apoi cand direct la 6-7, cand se trezeste din ora in ora dupa ora 3

- in ce priveste papa, am reusit sa alaptez exlusiv pana la 4 luni,apoi completare,pana de curand cand nu am mai avut laptic deloc si e doar pe LP nan 1.

- vazand la voi am inceput si eu de 2 seri sa ii bag in biberonul de seara cereale crezand ca daca papa mai consistent la ultima masa va dormi mai bine. pana acum nici o schimbare. sapt urm vreau sa incep cu suculet de morcov cate o lingurita iar apoi progresiv spre sf saptamanii , dupa care mai adaugam ceva.

vad ca azi e mofturos si de dimineata o tine asa, Ramona dupa ce ai zis care a fost reactia lui Iustin dupa cereale acum mi-e teama sa nu il doara si pe al meu burtica de e asa motzocos.

mai revin, ma duc sa ii dau papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Al meu sot viseaza sa ne luam o consola wii Mie imi place kinect si daca mai insista poate il conving sa ne luam kinect nu wii

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Sincer avem si Wii insa nu merita banii daca vrei sa faci sport cu el. Am si board si toate accesoriile, insa sincer nu mi-a prea placut.
avantajul la kinect e ca tu esti controllerul.

Ieri am jucat Dance Central si Fitness evolution. Dupa jumate de ora de "batzaiala" eram transpirata toata.
Deci, eu una recomand Kinect-ul.

Mergi la inceput

Ai vostri bebei au inceput sa bata din palme? dupa Capraru ar fi trebuit sa o faca acum dar nu l-am vazut.

Oricum nu prea ma stresez in legatura cu progresele, stiu ca fiecare are ritmul lui de dezvoltare,unii mai devreme altii mai tarziu....doar eram curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cum puneti falafelul la congelator? preparat sau crud? Acum m-as apuca de falafel, doar ca n-am naut. Eu sunt innebunita dupa bucataria araba

Floare de colt, retete din ce manca fii-mea la 3 ani
ciorba radauteana
supa de pui sau de rosii cu galuste
supa de rosii cu paste alfabet
ciorba de fasole

felul doi
cartofi taranesti
pulpe cu sos (ostropel adica)
mancare de mazare
salata de legume ca salata boeuf dar cu smantana nu cu maioneza

desert
placinta de mere, dovleac, branza, inghetata de banane

pt mic dejun/cina
cascaval
muschi la cuptor feliute pe post de mezel
branza brie sau camembert
ou fiert moale mancat din gaoace
shaorma facuta-n casa

salate: de gulii, de telina cu morcov, de varza cu morcov, de castraveti cu marar, de sfecla rosie (de obicei eu pun si seminte de dovleac sau floarea soarelui crude in unele salate)

Nu mananca: tocatura sub nicio forma, ciorbe in care se vad legumele (eu le pasez, iar la ciorba de fasole las doar boabele), prajituri (chiar daca cere, ii fac, nu mananca)

Mergi la inceput