Piatra Neamt, Perla Moldovei (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura25 spune:
Cosminiq, tre sa dau de baut pt ca azi s-a nascut viitorul meu fin , baiatul finilor nostri de la Aiud.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
oaaaa!Ce misto!
Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Da da sigur trebuie sa dai de beutEu ma inscriu la o visinata din aia buna cum numai voi stiti sa preparati!
Felicitari inca odata!pup
Am citit postarea finului tau, foarte emotionant!Ma bucur ca sunt bine,sanatosi!
Va doresc o seara faina de tot!
PS; am terminat de aspirat toata casa si mi-a trecut melancolia!
allexa06 spune:
Laura- sa va traiasca finutul , sa creasca mare si sanatos
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Multumesc mult, fetelor! Tudor il va chema si totul e perfect. Are 57 cm si 3300g. A primit 10 cu felicitari si el si mamica lui care a nascut usor, dupa doar 2 ore de travaliu. Si aici e derularea evenimentelor, povestita de proaspatul tatic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=168959&REPLY_ID=7170526
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
neatza!
E gata cafelutza!Eu am servit deja una
Iulia, cum e ?Ce ti-a spus la ecografie?
Offff ce zile de wk am si eu??!!Ma apuc de invatat, si am ceva Asta e, daca nu am facut scoli cand a trebuit...stau acuma si trag de carti si ele de mine
Un wk minunat va doresc!
uliiasi spune:
Neatza!! Azi dau cafeaua eu! Dar fara gagii sexy...o chemam pe Laurici sa aduca masculul .
Eu sunt bine, multam mult, a fost bine la eco sambata, numai de bine despre gaza mica, a confirmat nenea doctoru ca e fetita si dublu test a iesit f bine, cu riscuri f scazute pt sindroamele si trisomiile lu peste. Eu oricum nu am incredere in testul asta, dar ce-i drept daca ar fi iesit naspa m-ar fi pus pe ganduri. Azi iar tre sa ma duc la dr, la dr care-mi urmareste sarcina, ca sa-i duc rezultatele.
Va pupacesc, sa aveti o saptamana usoara! Eu trebuie sa plec in cautare de cadouri, dar cred ca o las pt weekend. Nik n-am cumparat, sunt in urma rau...
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ellinia spune:
Iulia, sa ai o sarcina usoara! Ai grija de tine!
Laura, am auzit ca ai finutz! Sa fie sanatos, sa aiba viata lunga si sa fie norocos!
O zi buna tuturor!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uliiasi OOOOfff, Dumnezeule mare, am uitat ca am semnatura :))))). Imi pare rau ca ati aflat asa, chiar vroiam sa va anunt oficial, nu sa citit dupa semnatura. Imi pare rau. Deci....i'm pregnant, hihi! Stiu ca e fetita ca am fost sapt trecuta la eco la un ecografist f bun si un ecograf f bun si dnul doctor parea f sigur de ce zice, desi stiu ca e f devreme. Dar madmoisella statea cu dumneaei la vedere tot timpul si pintre alta masuratori tot imi arata dr cele 2 linii paralele, si-mi tot zicea in gluma...ca ori e fetita ori e barbat cu labii :))). Maine am iar eco (dupa eco de maine urma sa va anunt), vedem cat a crescut gaza si daca se confirma sexul. Multumesc mult de urari, Doamne ajuta sa fie bine si sa am la vara o gogosica mica in brate. Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David Poze |
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Sarcina usoara, noroc si multa sanatate!
cosminiq spune:
Ce faceti fetelor???
Slaba miscare prin zona?!
Va servesc repejor cu un ceai cald cu multaaa lamaie, si plec acasa!