Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 20
tomaca spune:
Buna fetelor,
Uite ca am reusit sa intru azi si citesc ca sunt pufi bolnavi.
Nyny- sanatate multa! Bine ca ai chemat doctorul acasa. Laringita poate da si forme f grave si se ajunge la sufocare. Daca nu v-a trimis la spital inseamna ca sunteti mai bine.
Alexa - ce tranzaminaze i-au iesit mari? TGP sau TGO? Ca fiecare arata altceva. Daca este TGO, pare ca a avut un fel de otravire / intoxicatie, ceva de genul acesta si poate fi asimilat cu administrarea de antibiotice. TGP e mai problematic ca arata functionarea ficatului. LIV 52 e bun, dar vezi ca da dureri de fiere. Asa ca s-ar putea sa fie un pic mai irascibil.
Pentru anemie nu ti-a dat fier?
Ruxi - nu stiu ce sa-ti zic. Eu n-am fumat niciodata in adolescenta. Am fost un copil cuminte si model. Matur mult prea repede. De fumat am fumat in anul 3 de facultate. Mi-am propus sa fumez un pachet si gata. Asa ca l-am cumparat (More), dupa care l-am facut jumate-jumate cu o colega de camera. Terminat, mission acomplished si capitol incheiat. Mi se pare ceva f greu de handel cu propriu copil. Poate pana cand va fi Tudor adolescent, nu vor mai exista. Succes, gasesti tu o solutie, sunt sigura.
Sanatate multa!
BF - drum bun.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
ana_g spune:
la final de capitol ma ivesc si eu. m-am mai linistit putin, azi nu am mai urlat la copil, oricum mi-am jurat mie insami sa nu mai am iesiri demne de balamuc...da, ridic tonul, dar asta e altceva.
problema...mare de tot...facuta cu mana mea....copilul nu mai vrea sa manance, oricum, nu mancare normala, gatita. biscuiti? DAA! fornetti? DAA!!! stiu, socant...fornetti....mai apelam la asa ceva ca solutie de masa de pranz, noi, adultii, si asta mic a vazut si a poftit...de la doar o bucatica s-a ajuns la 2-3...in fine.....imi vine sa innebunesc cand vad cum intoarce capul din dreptul linguritei/furculitei, eventual imi da si peste mana....adica a descoperit ca sunt chestii pe lumea asta care au gust mai bun decat ce ii dam noi in mod normal si sanatos si iata rezultatul...nervi peste nervi pentru noi, adica eu si soacra-mea......fel de fel de smekerii numai sa ia o gura de carnita, de ceva...orice...sanatos adica....
sunt de dus la nebuni...serios....tocmai l-am pocnit peste palme pana a inceput sa planga....avem sobe de teracota pe gaz....si au in fata usitii un dispozitiv electric de reglare, un fel de termostat, cu un buton pe mai multe gradatii....iat stefan, desi i se spune insistent zi de zi ca nu are voie acolo, pur si simplu se incapataneaza sa umble la butonul ala...de la 1 il da la 3...ceea ce nu e bine deloc...adica daca ar ramane pe 3 de ex, s-ar supraincinge soba, pericol de foc....nasol.....oricum, n-am scuza......................
va las, am crezut ca sunt mai normala acum......revin...candva
_
mama lui Stefan, pui scump
miremia spune:
Of Ana, iesiri nelalocul lor cred ca avem cu totii din cand in cand. Am comis-o si eu saptamana asta, i-am dat o palmuta la fund pt ca esuasem sa o adorm la pranz si eram plina de spume.
Evident ca regrete norm si mi-am promis sa nu mai fac.
Poate ai si tu nevoie de o pauza, daca tot ai cu cine sa il lasi, poate te duci undeva o zi, doua sa te relaxezi.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)