Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Pai tot pe bebe asta mi-l incarca desi eu incarc alta poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Va invidiez vreau si eu poze asa frumoase, dar cel mai important sa vina mosul cu un bebel.
Miky nu am zis ca ai formulat tu gresit am vrut eu sa explic ca fiecare e cu problemele lui.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Va invidiez vreau si eu poze asa frumoase, dar cel mai important sa vina mosul cu un bebel.
Miky nu am zis ca ai formulat tu gresit am vrut eu sa explic ca fiecare e cu problemele lui.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Mihaela cauta o poza care iti place si intri la profil si o uploadezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am tot vorbit cu miky pe pm si m-a incurajat sa va scriu si voua aici mai pe larg, ce sa va zic n-am mai intrat pt ca n-am nimic de zis.
sunt in pauza si e tare bine, insa ma gandesc ac pot face analize si de asta am vb cu miky ca sa ma indrume cu analizele de la fundeni.
eu sunt tare ocupata , o sa devin oficial bucuresteanca, adik m-a luat cineva in spatiu si imi fac buletin de capitala, ne-am luat masina si n-are cine sa o conduca(incepe si sotu scoala)...plec si o saptamana din tara...deci mi-am ocupat timpul binisor cat sa nu ma mai gandesc la nimic. acum sa nu va ganditi ca nu va mai citesc, zilnic fac asta , si cand are cineva de intrebat ceva si ma pricep , hopa si eu!
va puuup si va doresc limpezime in proceduri si rezultate pe masura
ps: elenush ce mai faci draga mea? cum esti? sper ca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Salut!
Fetelor eu o sa ma retrag pentru o perioada de 2 luni de la proiectul bebe .
Azi am descoperit ca starile de greata, balonarile si altele le am pt ca sunt infectata cu Helicobacter pylori. Tratementul consta in antibiotice, in reprize pt cel putin 2 luni de zile.
De asemenea am fost la un ecograf si sangerarea mea din ziua 8 era din cauza ca am uterul inflamat si ovarul stang de asemenea. Nu pot sa incep tratamentul pt asta di cauza ca trebuie sa tratez mai intai helicobacterul. Deci anexita mea a recidivat.

Sunt distrusa .

Mergi la inceput

Xdidi foarte bine faci ca ne mai scri cate ceva despre tine , si sper ca aceasta perioada de detasare sa fie productiva
Irmaria dar tu nu te retragi , tu lupti pentru a elimina toate problemele pe cand va veni bebe Fi tare si imi pare rau pentru aceste vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Salut!
Azi am descoperit ca starile de greata, balonarile si altele le am pt ca sunt infectata cu Helicobacter pylori. Tratementul consta in antibiotice, in reprize pt cel putin 2 luni de zile.
De asemenea am fost la un ecograf si sangerarea mea din ziua 8 era din cauza ca am uterul inflamat si ovarul stang de asemenea. Nu pot sa incep tratamentul pt asta di cauza ca trebuie sa tratez mai intai helicobacterul. Deci anexita mea a recidivat.

Sunt distrusa .

Of Maria prin ce mai treci si tu, chiar nu stiu ce sa iti zic decat sa te faci bine cat mai repede si sa intri dinou in cursa pentru bebe, multa sanatate!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Salut!

Sunt distrusa .

Maria...imi pare tare rau....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

maria imi pare tare rau si eu m-am testat vara asta pt helicobacter si mi-a iesit negativ antigenu, tot asa cu greturi sunt si eu, dar e deja ceva comun la mine ma apuca cand si cand, de obicei in preajma ovulatiei si a menstrei. bine eu cred ca mi s-a reactivat si o gastrita mai veche, trebuie sa ajung si la un internist pt o eco, ca dr mea de fam nu considare inca necesar consultul internistului, dar il voi considera eu si ma duc la privat cu prima ocazie.
iar despre anexita ce sa zic urata treaba, am si eu o pritetena care se tot chinuie cu anexitele si infectiile urinare, eu zic ca un tratament la sovata iti va face bine si eventual concomitent cu tratamentul alopat sa incerci ceva naturist. ovulele cu argila sunt foarte bune nu mai stiu pe unde se gaseau, si poti incerca pe favisan.ro(aici gasesti tratamente bune) spor.
va puuup

Mergi la inceput