Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni si Alex multumesc!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Fetelor va Va citesc dar am o stare atat de nasoala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Am intrat sa va anunt ca din gravidutele, foste aspirante din lista, au nascut WALKIRIA, pe bb David Andrei, pe data de 17 nov,, iar azi dimineata a nascut IOANA_IASI, pe bb. Matei.
Eu mai am 3 saptamani pana la cezariana, sper sa stea puiul cuminte pana atunci.
Va pup si cat mai multe liniute duble va doresc!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Am intrat sa va anunt ca din gravidutele, foste aspirante din lista, au nascut WALKIRIA, pe bb David Andrei, pe data de 17 nov,, iar azi dimineata a nascut IOANA_IASI, pe bb. Matei.
Eu mai am 3 saptamani pana la cezariana, sper sa stea puiul cuminte pana atunci.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Diana multumim si nastere usoara si tie,
Mamicilor recuperare usoara si bebei sanatosi si cuminti.
Ioana nu a mai intrat deloc pe la noi de cand a ramas insarcinata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va asteptam aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168478&nm=Spiritul-Craciunului-pentru-copii-de-iniMoshii-DC sa incercam sa aducem bucurie in sufletele unor copii mai putin norocosi.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:

Buburuzul
Poze

felicitari fetelor !Bebei sanatosi si recuperare rapida!
Diana si tie iti doresc acelasi lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Buburuzul
Poze

Felicitari noilor nascuti sa fie sanatosi alaturi de parinti lor!
Diana o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Salutare fetelor si scuze pentru absenta :( sper ca sunteti bine ca eu nu-s Ieri a fost z1 si m-a luat iar depresia, credeam ca o sa scap tare greu sa traiesti dezamagiri in fiecare luna. Va scriu voua ca stiu ca voi intelegeti situatia. A ajuns sa-mi fie greu sa vorbesc cu cei apropiati despre problema asta, pentru ca toti spun "lasa ca o sa se rezolve, ca o sa fie bine, samd" dar nici unu n-a trecut prin atatia ani de asteptare si sperante...
Vineri seara inainte sa plec de la birou a venit un coleg la mine cu o cola a4 pe care scria "o sa fiu tata!" M-am bucurat pentru el dar am fost si socata ca e genul de tip mai "aerian", tinerel si el si prietena lui (vreo 24 de ani). Chestia asta m-a determinat sa ma intreb pentru a mia oara: eu cu ce am gresit de bb nu vrea sa vina

In z5 incep iar clomifen, mai vedem ce-o fi dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc de urari. Un mare pentru toate!

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Miha, stii vorba aia 'soacra poama acra'
ai grija ca e greu cu soacrele si e si teren alunecos
daca sotii sunt mamoshi e naspa
ca se pot destrama casnicii
daca mama inca are putere asupra baiatului ei si el e sub fusta ei, e greu sa schimbi asta la asa varsta

vezi ca e f. riscant si trebuie diplomatie multa aici
inarmeaza-te cu rabdare si atentie ca e pericol
mai ales ca soacra nu te iubeste....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Moni stiu ca ma chinui de cativa ani dar simt ca nu mai pot, nimic din ce fac nu ii convine, ca sa fiu nora perfecta care eram odata ca de asta nu mai sunt buna acum ar trebui sa fiu asa sa rad in fata ei chiar daca mie mi-a cazut cerul in cap, sa ii fac un nepot cat mai repede, sa ma duc sa ii fac curatenie si mancare si ea sa isi bata joc in urma, sa ma duc sa ii muncesc la camp si soarecii sa manance din hambar cerealele ca nu vrea sa le vand si le tine acolo pana nu mai are ce face cu ele si cel mai important sa ma duc cu sacosa plina si cu bani cat mai multi, iar cand e rau sa o tin in brate si asta cam tot timpul.
Asta am facut la inceput cand eram nora cea buna.
Ati putea suporta asta?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, stai linistita ca daca are pata pe tine, nici n-o sa-i convina vreodata ceva

eu stii ce am facut ultima data cand se dadeau sfatosi? m-am facut ca n-aud, m-am uitat pe pereti, am schimbat subiectul
si i-a zis sotuluji, si dupa ce au plecat, il vedeam pe el ca are niste idei noi (inserate mai bine zis)
si i-am zis din prima sa-si bage mintile-n cap, ca eu sunt familia lui, nu parintii, acuma
cu mine sta, facem ce decidem impreuna
si fiecare sa-si vada de gospodaria lui
ca eu nu ma bag sa ii fac monetarul lu' ta'su ca sa ma ia ei la bani marunti ca de ce am cheltuit pe nush' ce, si asa mai departe...

asa ca Miha, nu poti decat sa ai nervi de otel si sa fi mai smechera decat ea

sa il iei pe sotz cu duhul blandetii, incet incet
tot incet incet sa te dai frate cu dracul, sa fii mieroasa atat cat poti sau cel putin in prezenta lui si, cand face talente si faci pe victima I(cum probabil face si mama lui)
sa zici: dar ce-o avea cu mine ca eu chiar vreau, si fac, si din dragoste pt tine o sa o iubesc si pe ma-ta (si ea uite...saraca de mine, cum se poarta)
zi-i ca esti om si tu si faci tot posibilul
ca el e si intre ciocan si nicovala stii?
iti dai seama ca nici lui nu-i e usor
dar fi tu mai smechera decat ea
plange-te si tu nu numai ea
pisiceste-te si tu in loc sa te certi cu el...
si asa mai departe

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput