Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Cineva a aruncat un peste stricat undeva, nu se stie unde. Cert este ca a "rasarit" la mine pe pres. Al meu a calcat de 2 ori in el. O data aseara, cu papucii de casa, trimis de mine sa aduca rufele din uscator, si o data azi-dimineata, cu pantofii de serviciu... fiindca nu a retinut unde era pozitionata mortaciunea. Am aruncat azi presul cu totul. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
rall spune:
citat din mesajul lui michelle-usa -mai are un obicei si spune: "hmmm... e rece aici , trebuie dat drumul la caldura"...asta inseamna ca eu sa ma duc sa dau drumul la caldura. sau " hmm... treb sa pusa aia si aia in frigider" asta inseamna ca eu sa ma duc si le pun in frigider. - in gradina a facut un zid din bolovani. mai punea un bolovan, se dadea 3 pasi inapoi, punea o mana la barbie si privea vreo 5 min daca e drept, perfect...si tot asa. am plecat in parc ca sa nu-l mai vad. |
ligia13 spune:
Sotul meu e f priceput , stie sa faca multe lucruri prin casa, nu-mi trebe instalator, electrician, zugrav...nimic, stie sa le faca pe toate!
INSA pana sa se apuce...ma rog de el...de numa!
Cand se strica ceva ii pun bilet pe frigider cu magnet pe care sriu problema si data! Sunt biletele care stau si luni de zile!
Si cand se apuca, ca sa iasa totul perfect , dureaza o groaza! A munci juma de zi ca sa monteze o oglinda si o lampa la baie!
Uneori tac, alteori il tachinez: daca ai angaja un om la firma care ar pune o oglinda in 4 ore si o lampa in inca 4 ore...cat cat l-ai tine?
Dar altfel e un super sot...si nu se plange niciodata de mine desi uite eu il "barfesc"pe forumuri!
Dar fac asta pentru ca il iubesc...si chiar si cand il tachinez , nu o fac din rautate!
Ma mai taxeaza si el, la capitolul orintare!
De exemplu niciodata nu stiu unde am lasat masina in parcare cand ies de la supermarchet
bird70 spune:
Al meu nu stie sa citeasca o harta . Nu pot sa inteleg de ce. E un tip extrem de inteligent dar complet incapabil sa gaseasca un loc dupa harta.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Victoria_mami spune:
Bird, am zambit la harta sotului tau. Ca si la muuuulte alte mesaje de aici. Sotul meu... hmmm, nu am prea multe negative de zis. Are si el o pereche de blugi pe care ii urasc de pe vremea cand eram 'prieteni'. Si acum ii are, dupa 9 ani! (aproape) "Noroc" ca dulapurile sunt mici, ii ascund tot timpul, ca nu vreau sa-i arunci blugii lui preferati, desi nu-i mai gasest ede vreo 4 ani, is dositi bine in dulap. Periodic ma intreaba de ei. Ii pot raspunde cu sinceritate ca-s in dulap!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
JuliaSM spune:
Ma bag si eu pe-aici, nu ca sa discut despre el, pen'ca inca e in formare (I'm working on him,huhaha...) , dar vreau sa las un link al unui material super haios, insa extrem de adevarat, in esenta. www.youtube.com/watch?v=YIxVY9k7EC4" target="_blank">Tale of Two Brains-Mark Gungor . E doar un fragment din toata prezentarea, care e oarecum complexa, atinge multe laturi ale casniciei si, pentru ca e foarte amuzant prezentat, adevarul e mai usor acceptat, si de-o parte, si de cealalta. Cu bune si cu rele. De fapt, nici macar nu cred ca se subliniaza binele si raul din EL si EA, ci pur si simplu se descriu diverse aspecte si diferente, mai ales, dintre barbat si femeie.
Noi l-am urmarit impreuna, eu cu-al meu, acum ceva vreme si cu siguranta ne-a ajutat sa ne intelegem reciproc mai mult decat pana atunci. Am ras si-am plans pe parcursul prezentarii, se merita sa faceti rost de intregul material ( de pe torente, de la prieteni,de la...mine , daca nu gasiti in alta parte)!
p.s. Hai ca nu ma pot abtine: de cand avem 3 copii, mereu sunt separate hainutele lor, ordonate la linie in dulapuri, ca sa fie usor de gasit, mai ales de cei doi copii mai mari( de 4, resp 3 ani).El,omul meu, niciodata nu gaseste nimic, cand e vorba sa-i schimbe de hainele de gradi sau sa le dea alte haine dupa baita, de exemplu. Mereu trebuie sa le scoata, se uita la lungime, eventual la culoare, estimeaza ce cam cui i s-ar potrivi si ii imbraca mai ceva ca pe niste arlechini, ba cu pantaloni de pijama mai scurti, ba cu manecile mai lungi si suflecate apoi...
oana_lex82 spune:
Asta e un manifest!!!
1. Noi suntem oameni simpli !
2. Cateodata nu ma gandesc la tine... si asta nu este rau; obisnuieste-te te rog cu asta; nu ma intreba te rog la ce ma gandesc..., intreaba-ma doar daca esti dispusa sa vorbim despre politica, filozofie, economie, fotbal, bautura, sex sau masini.
3. Nu are rost sa ma intrebi la ce ma gandesc... 96,5% din timp barbatii se gandesc la sex; nu, nu suntem obsedati, este pur si simplu ceea ce ne face cel mai mult placere.
4. Daca te rog sa-mi dai painea, nu doresc nimic altceva; nu este un repros ca painea nu s-ar afla deja pe masa; in exprimarea noastra nu se ascund nici reprosuri, nici aluzii subtile... da, suntem doar niste oameni simpli.
5. Daca doresti ceva este suficient sa formulezi intrebarea; noi nu intelegem intrebari cu aluzii subtile si indirecte; deci intrebarile indirecte nu dau rezultatul scontat, chiar si cele evidente; spune te rog exact ceea ce doresti.
6. Daca pui o intrebare la care nu astepti raspuns, nu te mira ca vine un raspuns la care nu te asteptai.
7. A face cumparaturi nu face nimanui placere... si eu n-o sa gasesc niciodata placere in asta... exceptand cazul cand alegerea o fac eu.
8. Cand mergem undeva in vizita, indiferent ce haine porti, iti stau minunat... o jur !
9. Daca crezi ca esti grasa, probabil asa si este. Nu ma intreba pe mine... o sa refuz categoric sa dau vreun raspuns.
10. Vineri, sambata, duminica inseamna: multa mancare, prieteni, fotbal la televizor, bere si maniere proaste; este ca fluxul si refluxul sau ca ciclul vostru... este inevitabil.
11. Ai destule rochii, bluze, fuste si pantofi... daca plangi in fata magazinului inseamna ca ma santajezi... sa ma aduci in pragul ruinii nu este nicidecum o dovada de dragoste.
12. Majoritatea barbatilor nu au decat 3 perechi de pantofi... cum poate sa-ti vina idea ca as putea avea habar, care din cele 30 de perechi de pantofi ale tale iti stau mai bine sau se asorteaza cu noua rochie.
13. Raspunsuri simple ca: DA sau NU sunt absolut suficiente indiferent de cat de lunga sau complicata a fost intrebarea.
14. Cand ai o problema roaga-ma sa ti-o rezolv si atat; nu ma ruga sa te compatimesc asa cum o fac prietenele tale.
15. Dureri de cap sau migrene care dureaza 4 saptamani, nu mai sunt dureri de cap sau migrene. Du-te la doctor.
16. Daca spun ceva ce poate fi interpretat in doua feluri si unul din ele te nelinisteste sau te face nefericita, cu siguranta ma refeream la celalalt.
17. Berea ne place asa cum va plac voua gentile... voi nu intelegeti de ce... si nici noi.
18. Daca te intreb "Ce ai?" si tu imi raspunzi "Nimic!", te voi crede si ma voi comporta asa ca si cum totul ar fi in cea mai perfecta ordine.
19. Nu ma intreba: "Ma iubesti?"... poti fi sigura ca daca n-ar fi asa, nu as fi cu tine.
20. Noi suntem cu adevarat oameni simpli. Va rog sa impartiti acest "Manifest" la cat mai multe femei, pentru ca in sfarsit acestea sa ne inteleaga o data pentru totdeauna! "
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui JuliaSM www.youtube.com/watch?v=YIxVY9k7EC4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YIxVY9k7EC4Tale of Two |
Brilliant! Ideile apar si in alte carti etc, dar e mai usor de digerat cand e facut... film :) O sa incerc sa fac rost de el.
Mickyyy spune:
N-am citit decat primele postari, dar pana nu uit, sa va zic si eu cateva.
Eram in maternitate, nascusem de vreo 2 ore si mi se facuse o pofta incredibila de pizza. Barbata-meu s-a executat imediat si a plecat sa-mi cumpere. N-a remarcat insa cat a colindat el pe holurile spitalului asteptand sa nasc eu ca cineva i-a subtilizat portofelul (care era in buzunarul la geaca, iar geaca ramasese pe spatarul scaunului), asa ca s-a dus, a comandat pizza pentru tot familionul (ca mai era si cumnata + sotul din dotare pe la usa spitalului, si cand sa plateasca, supriza, nema portofel. Baiatul de acolo, finut, afland povestea cu nevasta in spital, i-a zis ca ii da pizza si sa-i aduca mai tarziu banii, si sa-i lase mobilul in garantie pana se intoarce. Era un jaf de telefon. La care al meu barbat sta putin pe ganduri, si decide ca nu e un targ bun, de telefon mai are nevoie, asa ca ii lasa in custodie laptopul (pe care il luase la el in ideea ca eu o sa nasc in vreo 7-8 ore si sa mai vada si el cateva filme cat patruleaza pe hol in asteptarea momentului - i-am tras teapa, de cand l-am sunat ca intru in sala de nasteri pana am nascut efectiv au fost vreo 40 de minute )!!!
O sa mai editez pe masura ce-mi aduc aminte
Edit: alta traznaie: dimineata pun la fiert pentru piftie intr-o oala mare un picior de porc, si-l las in grija barbatului cu indicatii precise sa nu dea focul mai mare si sa il opreasca dupa X ore. Si plec la serviciu. Cand revin seara acasa, gasesc o zeama lunga in oala, dragul de el respectase indicatiile, dar pentru ca a vazut ca scazuse apa, a tot adaugat pana s-a ales praful de piftia mea!
Alta, dar dureroasa: vineri dimineata nasc prin cezariana, era 28 noiembrie (adica aproape iarna si frig). 2 zile mai tarziu, ma anunta ca daca vreau pot pleca acasa. Toate bune si frumoase, sun repede barbatu pe la 12, zic vezi ca astia intr-o ora imi dau drumul. sare in primul taxi si vine sa ma ia de la spital, ne impachetam frumos, cu tot cu copil, si hai acasa. Maternitatea era la etajul 5...lifturile nu mergeau (sau ma rog, mergeau, dat trebuia sa astepti minute-n sir sa prinzi unul, asa ca hai pe scari. Eu operata cu 2 zile inainte....da' zic hai ca merge, la coborat ma descurc. Ajung jos, in fata spitalului, si incep sa ma uit dupa taxi. Aaa...pai a plecat ala cu care am venit, da' las ca luam altul, e chiar de pe colt. Hmm, ma uit neincrezatoare, la municipal singurul colt care-l stiam era cel de la statia de metrou, la cateva sute bune de metri distanta. Aaa...stai linistita, e aproape, imi zice el, eu naiva ma gandesc ca o mai fi vreun alt colt cu taxiuri, si o iau incet incet dupa el. Si cu bebe in brate, ca el cara genti, sacose si alte tampenii. Mai merg nitel, si cedez....unde-i coltu ala aproape?? Aaa..uite acolo, la metrou imi arata el in zare taxiurile!!! Exact coltul la care ma ganisem eu din start, si daca as fi stiut ca de ala vorbea si el, ramaneam frumos in fata maternitatii sa pescuiasca el un taxi si sa se intoarca dupa mine. Asa...am coborat 5 etaje, am mers sute de metrii, si-am ajuns acasa un car de draci!!!! Normal ca pentru el coltul era aproape, ca nu fusese operat cu 2 zile inainte.
Cu gatitul: face niste fripturi sau gratare senzationale, imi da oricand lectii. Dar, pe cat sunt de bune, pe atat de mult imi scoate peri albi cand le face, incat prefer sa le fac eu, chiar daca nu-mi reusesc la fel de bine. De ce?! pai procesul de taiere, condimentare, aranjare in tava sau pe gratar dureaza de la jumatate de ora in sus , mai pune un condiment, mai ia o gura de bere, mai imi povesteste ceva, mai isi aprinde o tigare, iar mai une un condiment, mai apar fetele si le da sa miroase sa vada daca le place, iar mai ia o gura de bere, iar mai bibileste ceva, iar mai povesteste ceva....si uite-asa o chestie care putea sa o faca in maxim 5 minute, dureaza uneori si o ora!!!