Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 12
crissteo spune:
Am ras cu lacrimi! Nu mai zic cum ca multe le-ati zis voi, chiar ca barbatii astia zici ca-s facuti de-o mama- si cand ma gandesc ca eu am doi baieti .
Ce-mi vine in cap acum-
Il duce pe cel mare la gradi dimineata, eu merg sa-l iau la 4.30. Holul plin, colegii de gradi, parintii, educatoarea. Il iau pe baiat din grupa, vad ca e incaltat cu o pereche de adidasi pe care ii lua pe afara, rosii- i-a cumparat tati ca i-au placut. Zic asta e, a uitat ca astia nu erau de interior. Avea pe el niste pantaloni care ii ramasesera mici- am facut o punga cu haine ramase mici,sa le urc in debara, cum din toate hainele din dulap, le-a gasit pe cele din punga care statea pe hol, nu stiu. Asa, zic eu, scurti, asta e, ii zic acasa. Eu cu cel mic in brate, deja ma enervasem. Zic hai mai repede, ma trezceau toate apele deja. Cand il descalt, vad ca are in picioare niste sosete roz cu floricele- le-au cumparat ei impreuna ca i-au placut baietului si zic- mai teo ce sosete ti-a dat tati- eu deja exasperata si teo fff bucuros raspunde cristain si tare tare, sonor pe tot holul plin- sosetele mele roz mami. Vai vai zic eu incet. Si el, de ce mami vai? au fost ale tale cand erai mica nu? sunt foarte frumoase, roz mami. Nu mai zic ce a fost pe hol.Cred ca asa ramanem in memoria gradinitei, sau cel putin sper sa nu mai faca altele.
Deci la capitolul imbracat copiii e varza, gaseste cele mai nefericite combinatii, e foarte incantat de ce frumos i-a imbract pe copii si mai ca nu plange de nervi si nu ne certam pe bune ca eu sustin ca nu putem iesi chiar asa pe strada.
A, mai face ceva- trage de toate bluzele, sa le mai lungeasca zice el, si la ale lui face la fel, le trage la gat sa le largeasca si de maneci sa le lungeasca, desi e evident ca nu-i nevoie. Si pe urma indoaie maneca sau sa enerveava ca aia n-au croit bine gulerul.
In rest, masina de spalat vase dureaza o vesnicie sa o umple, eu pun intr-o masina cat pune el in 2, asa le aseaza, ca a studiat, asa scrie in cartea masinii, face mancare si curat dupa el, dar nu azi, maine si daca maine nu ma tin de capul lui tot maine face.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikol24 Nu stiu daca se considera trasnaie dar pe mine ma amuza copios deci trebuie sa va spun Sotul meu are o obsesie pentru perna luiNe am mutat de multe ori in cei 8 ani pe care i avem impreuna dar ne plimbam cu acceasi perna dupa noi.Noaptea o scoate din fata de perna,o miroase si isi duce coltul pernei langa nas si sta asa cu el acolo pana il i a somnul La bucatarie este antitalent,nu face decat oua prajite,insa spala vasele cate o jumatate de ora si baia cel putin 2 ore de zici ca e noua Are o pereche de blugi preferati pe care i poarta de una an de zile nu i schimba decat atunci cand i spal si e capabil sa i i a uzi de pe sarma ca sa i poata purta. Dar este f priceput la orice,de la zugravit la pus gresie si faianta si le face cu atat de multa placere ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' |
Aaah,asta cu perna e groaznica la mine.Al meu are o perna de vreo 9 ani.Perna pe care am lasat-o la o prietena cind ne-am mutat peste mari si tari.Cind ne-am intors ,dupa cautari indelungate(si multe achizitionari ) am cerut prietenei perna inapoi(nu o dadusem cadou,am stat la ea o vreme pina am predat cheile casei ..etc,etc)
Si uite asa si-a regasit vechea iubire care dupa 7 ani arata jalnic.Fatza nu-i gasesc,si-a facut el (deh,e priceput,trage la masina si imi zice ca el e doamna casei).Problema e ca ,bilele alea din ea sunt bagate in doua fetze mici cu fermoar.Cind vroiam sa o spal,le scoteam si spalam doar fatza de deasupra.Dupa atitia ani au putrezit fztzele alea mici care tin bilele asa ca nu le mai pot scoate ca sa spal doar fatza.Acum trebuie sa spal perna cu totul ca altfel distrug bunatate de perna si n-are pe ce dormi.Ei,acum sa astepte pina da caldura ca sa-i mai spal perna.
da,ati ghicit,e o perna naspa.Tare si inalta din niste chestii de plastic.Mai are vreo doua pt. suport si pt. "just in case",insa la favorita lui nu renunta si pace.
Whatever happens don`t let go of my hand!
oana_lex82 spune:
Si al meu are o gioarsa de perna,..de fapt un pui de perna de care nu se desparte niciodata..arata jalnic pt ca o are de cel putin 12 ani..asta numai de cand stiu eu ..degeaba mergem in diverse magazine de profil sa incercam sa gasim alta..tot la aia se intoarce..o caram cu noi peste tot ..la prieteni daca inoptam, in vacante..oriunde ne prinde noaptea...E jale mare fara ea..mereu rad de el pe tema asta..
CorinaDani spune:
phii, asta cu perna credeam ca e doar o ciudatenie de-a noastra (eu si sotul din dotare)
cu jena recunosc ca am venit fiecare, in casnicie, cu perna "de la mama". adica perna pe care fiecare dintre noi a dormit de cand se stie. evident, fetele le-am spalat, insa cu penele n-am avut curaj sa le scot/spal/usuc, si nici nu m-am incumetat sa spal perna cu tot cu umplutura de pene. le mai tineam la aerisit pe balcon, insa va dati seama, in ani si ani de zile, ce s-o fi strans in penele acelea (transpiratie, saliva) si ce colonii de acarieni salasuiau pe acolo.
ei bine, cand ne-am mai desteptat si noi, noroc cu televiziunea si netu, de-am aflat despre acarieni si alea-alea, abia atunci am renuntat la gioarsele de perne si am cumparat d-astea moderne, cu umplutura sintetica. prima serie - esec, dupa cateva spalari asa s-a tasat umplutura, ca perna se tuflise de tot.
acu am altele, romanesti, vad ca se tin mai bine, chiar daca le-am spalat de 2 ori pana acum.
cu toate acestea, tot pe pernele vechi dormeam cel mai bine, eram obisnuiti cu forma, dimensiunea si mirosul...
hannen spune:
Corina,eu am vreo 5 perne cu pene(pt. noi mai umplute,mai tari,iar pt. fete putin mai mici,mai pufoase), alta care cred ca are pe o parte ceva vatelina(oare asa ii zice) si pe o parte niste "ceva" uscat-suna,zornaie usor la atingere.Una la fel,doar din ceva "pleava"(chiar nu stiu ce e inauntru) iar rapciugoasa aia de-i favorita domnului,e doar din plastic(cum ar fi un pai de plastic taiat in bucati mici de vreun cm sa zic).Alea din pene le scot la soare de cel putin 2 ori pe sapt.Spal fetele si pe ele la imbaiez la soare.Ei,aia din plastic poa` sa stea asa ca nu face acarieni zic eu.
Cind o spal sa vezi ce frumos curge apa din plasticul ala.Cum o intorc pe-o parte,cum curge apa.Trebuie sa o rotesc continuu ca sa fiu sigura ca s-a uscat.
Whatever happens don`t let go of my hand!
J.D. spune:
la 6 luni dupa ce am inceput relatia am fost invitati la ei mei de paste. pregatiri, cadouri, etc. totul ok, Dave super incantat de ia mei, ai mei super incantati de el. a mancat tot ce i s/a oferit - este gurmand iar in Cehia e greu cu mancarea buna - si in ziua plecarii il intreaba maica-mea - Dave, ce ti/a placut cel mai mult din mancarea pe care ai gustat/o? la care Dave, senin, raspunde- Puinea. - era cumparata de la auchan.
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor
aura_m spune:
Eu nu-i fac curat sotului in dulapul cu haine, ca imi este teama ca nu le mai gaseste daca le schimb ordinea. I-am zis dintotdeauna ca o sa-l ajut, dar de aranjat sa si le aranjeze singur si asa ma intreaba de nu stiu ce lucru ca nu-l gaseste...raspunsul meu: Este exact acolo unde l-ai lasat!
Asa este si sotul meu, daca ii muti un obiect cu un cm mai incolo, deja l-a pierdut din raza lui vizuala si bineinteles ca tot eu sunt de vina ca l-am miscat de la locul lui. I-am spus ca are idei putine sar fixe. Mi-e groaza sa merg cu el la cumparaturi cand este vorba de haine, ma apuca pensia. El este f pretentios...sa fie sport dar si elegante, pantofii sa fie usori dar si rezistenti...etc. Eu imi gasesc in 5 secunde ca nu sunt asa de pretentioasa. Lasa luminile aprinse pe acolo pe unde trece...vin de la scoala, serviciu si le gasesc aprinse si ma apuca nebunia...raspunsul lui: Dar ce draga, cat crezi ca o sa platim? El crede ca sunt zgarcita si vreau sa ma limitez...dar eu ma mai gandesc si la binele Planetei asteia sa ardem noi asa curentul degeaba. La fel, este uituc, mereu ii aduc aminte si ii trec in revista tot ce trebuie sa ia la el. Odata trebuia sa plece in New York ca si-a uitat ba nu stiu ce card, apoi cardul de credit. Nu mai spun ca de 3 ani suntem in canada si si-a schimbat cardul unde avem noi banii de 7 ori. Eu doar de doua ori, de fapt primul expirase si mi-a venit cel nou acasa. El le uita, asta ma enerveza groaznic si i-am spus sa faca atentie, odata eram in Canadian Tire sa cumparam ceva, plateste si uita cardul cand isi aminteste sa ne intoarcem dupa el zice: L-am uitat ca vorbeam cu tine...asta este replica si cand uita sa faca la dreapta sau stanga, a fost distras de conversatia cu mine...da, am inteles, nu poate sa faca mai multe lucruri in acelasi timp. El nu face des cumparaturi, eu sunt cu finantele, cumpara si el ceva si il suna de la banca ca au incercat unii sa-i cloneze cardul. O data nu-si gasea cardul, isi face altul, dupa o perioada il gaseste sub scaunul de la masina.
Am spus ca are idei putine si fixe...odata a zis ca a fost sabotat cu cardul de credit, dar greseala a fost a noastra ca nu am platit la timp, nou-veniti in Canada, prima data carduri de credit, in Romania nu am avut tangente cu banca decat cardul de salarii. Ce se mai uitau functionarii la banca la noi, ca la filmele cu prosti, sotul meu a crezut ca eu aveam o suma si el o suma, numai ca pe acel card(el era principalul titular si mi-a dat si mie un al doilea card) aveam aceeasi suma. Nu, el o tinea pe a lui si ca el nu a fost in acele locuri sa faca cumparaturi...la faza asta avea dreptate, EU am fost nici cu ideea asta nu s-a impacat ca cica a venit cineva dupa noi...in fine, scenarii stintifico-fantastice, pana la urma s-a lamurit.
Daca nu sunt eu sa platesc facturile cred ca am ramane si fara curent, telefoane si ne-ar mai da si afara ca nu am platit chiria, mai nou s-a bagat la o firma de internet (el se ocupa de internet, firme contracte, eu sunt paralela) si trebuie sa platesti cu card de credit. I-am zis sa faca atentie, dar ii vine lui ideea geniala sa-i urmaresc si contul lui si sa fiu atenta cand ii scoate banii de pe credit sa am grija sa-l reumplu( eu fac toate platite prin internet, este mai util, f rar merg la banca). Am zis ENOUGH, este prea mult, nu vreau discutii cu cardul de credit al lui, imi ajung discutiile si reprosurile cu vechiul card...cu ocazia asta invata si el mai bine cum functioneaza sistemul.
Selene_Bunny spune:
Al meu a "comis-o" in stil mare in seara asta, am ras 3 femei cu lacrimi...
Spal copilul, ramane in cada intr-un lighean cu apa, se juca. Imi fac un cappuccino si trec dincolo, 5 minute, la cumnata-mea, cica sa ma relaxez. Copila ramane cu tati, cu indicatii precise de inchis apa cand s-a umplut ligheanul. Plec...
Nu apuc sa termin cappuccino-ul, ca ma suna, "hai acasa, ca a facut Daria kk si in lighean, si in cada".
Vin urgent acasa... si raman... Copilul facuse doi kk mai tari in lighean si restul de kk, moale, in cada. Iar ta-su, gandindu-se ca, daca da drumul la apa si lasa totul acolo, kk se va dizolva si se va duce pe canal in jos, umpluse cada cu vreo 10 cm de apa in care pluteau kktzi si kktzei... Si o putoare...
Si tot el, mirat, ca de ce s-a blocat scurgerea... Ia baga mana si vezi, oare de ce s-a blocat?
A curatat singur totul si a spalat si copilul. L-am mai spalat si eu de doua ori dupa...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
giulia81 spune:
nu mai pot de ras! e cel mai tare topic ever!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
histamina spune:
ma lasa sotul la job si el se duce catre job.inainte ii spun: sa nu uiti sa nu uiti s apui benzina!
ok.
peste 15 min imi spuna mobilul.il aud pe sot suav: iubire,te-am ascultat, am pus benzina.
ok,bravo.
nu bravo,ca am uitat portofelul cu toate actele si toti banii acasa si astia imi cer sa las masina aici pana aduc banii.nu vrei sa vii tu sa imi aduci bani?
nasc.stam o luna prin spital, pazim incubatoare etc.
vine momentul magic al plecarii acasa.
vine sotul, ia tot ce era, raman eu cus trumf.
zice: hai s aplecam!
zic:cum iubire,ca nu mi-ai adus haine si nu pot pleca in camasa de alaptat!