Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(107)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
am pus si pozici pe fbwww.facebook.com/media/set/?set=a.290158077691314.73018.100000913715131&type=3" target="_blank"> cu fifi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
MADALINA, pe noi ne-ai uitat?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzica10 vezi ca atunci cd compui un mesaj privat, dupa tab-ul de 'trimitere catre', ai lista de membri, dai click si selectezi de acolo Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
SARU'MANA!!!
Gata, am trimis toate PM-urile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Piscotel/Gabiromt;n-am pus colet..m-a sunat fata de la farm..au primit ceva galben..galben inseamna ca e pt copii....maine va scriu
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MADALINA, pe noi ne-ai uitat? ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Nu v-am uitat, numai ca-s eu varza!!!
![](plang.gif)
madalina_m spune:
Am trimis.
Intrebare: voi dati 2 feluri de mancare la pranz la puiuti? Eu nu dadeam decat felul principal. Azi am facut supa, cu de toate ca si la felul principal numai ca mai lichid. Sa ii mai dau si felul 2?
madalina_m spune:
Am fost sambata la fini. Face fina-mea un ceai pentru copii. Erau 3: fii-sa de 2 ani si 4 luni, fina ei de 1 an si 5 luni si fi-miu. Eu nu si nu, ca fi-miu nu bea ceai, ca la ce ii foloseste, ca bea apa etc, etc. Tot alergam dupa el cu cana cu apa din care lua cate o gurita, se stramba si fugea. La un moment dat se ridica la masa, ia biberonul de ceai al uneia dintre fete si rade jumate din el. Ce sa mai zic? Se uita fina-mea la mine exact cu fatza de "ia uite, tii copilul insetat". I-am facut si eu azi ceai. A baut destul de bine.
madalina_m spune:
Au inceput mofturile si la noi. Nu ca ma vait, dar nu sunt obisnuita. El manca orice, sub orice forma (bucati, pasat), servit din orice. In ultima luna mi-a refuzat sfecla rosie si avocado, desi pana acum le manca. Uneori ii dadeam la masa de dupa-amiaza iaurt de baut din cana cu cioc moale sau bibe cu tetitna de cereale pt ca imi era mult mai usot. Acum nu mai vrea asa. Ia o gura si intoarce capul. I-am scos tetina si i-am turnat in gura direct din cana. Asa a vrut. Dar nu spun ca era tot plin de iaurt. Creste si el, nu mai ia de bun tot ce ii serveste mama.
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Mada, am primit. asteptam cu interes si nerabdare bebeluseala!
Tunde, mercic. Abia astept sa vad ce au primit aia. Pup