tratament cu untura de bursuc

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Ok, dar pestele (mai ales pestii din zonele noastre romanesti) e una, bursucul e alta; bursucul e un animal, vietuitoare salbatica, traieste pe coclauri, nu are niscaiva microbi, bacterii, care se pot transmite la om, sau care sa sa provoace ceva de gen? Ca nimeni din cei care il vaneaza nu cred ca sta sa-l cerceteze sanitar-veterinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Off- topic si vizavi de uleiul de peste:
Astazi nu se da ulei de peste in forma lui initiala tocmai din cauza gustului, desi se asimileaza cel mai bine. Astazi exista pe piata n sortimente de produse care contin acizii Omega -3 (sub forma de capsule) si daca tot vorbiti de efectele benefice ale grasimii de bursuc, informati-va si despre Omega -3.
Este printre putinele suplimente pe care homeopatul Mayei ni l-a recomandat, este f bun , a scris dicirstea citeva postari inainte despre asta si as adauga este unul din "tratamentele" care dau rezultate la copii hiperactivi.

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu ii dau ulei de peste copilului meu.De fapt e ulei din ficat de cod care are pe langa omega 3 si vit D naturala, vit A naturala si vit e ...
Asa ca noi nu mai luam vit D sintetica si functionam foarte bine cu asta.
Uleiul care il dau eu e de la firma Lysi special pentru copii.Si nu e chiar atat de rau la gust, copilul meu il ia fara probleme.

De untura de bursuc am auzit doar ca se unge extern in zona plamanilor.Poate ajuta la decongestionare cailor respiratorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nu stiu, nu are nimic. Doar ca nu am mai auzit pe nimeni sa il dea ca tratament.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Ca nu ai auzit tu nu inseamna ca nu are niste proprietati extraordinare pt sanatate. Da pe Google de ex "Omega 3" sa vezi ce gasesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

chiar asa, cati mai dau in ziua de azi ulei de peste la copii? Eu sigur nu. Cine o face sa vina sa ridice mana sa stim si noi

eu ridic mana, dar nu ptr ca le-am dat copiilor. mi-a fost recomandat anul trecut de catre medic omega3. dar bleah, dupa cateva pastile am renuntat ca aveam o greata de la el.... si ptr eficienta trebuie luat perioada indelungata, intre 8 luni si un an

despre untura de burscu exista dovezi medicale ca-i eficienta? ajuta? sau e doar un leac babesc.

dupa umila mea parere, in ziua de azi nu te mai poti baza pe nimic. mai ales auzisme, ca aia functioneaza si face bine la ....sau ca nu'sh ce produs este eficient.

inca una si ma duc. cunosc pe cineva care a luat ani de zile produse de la aloe vera. ani de zile!! iar in vara mi-a venit vestea ca are cancer la plamani. acuma e deja la pat, in faza terminala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vauva

Citat:

Nu stiu, nu are nimic. Doar ca nu am mai auzit pe nimeni sa il dea ca tratament.

Ca nu ai auzit tu nu inseamna ca nu are niste proprietati extraordinare pt sanatate. Da pe Google de ex "Omega 3" sa vezi ce gasesti....

eu nu am zis ca nu are nu'sh ce proprietati. Am intrebat cine da copiilor pt ca intrebarea initiala era pusa in asa fel incat nu prea lasa loc de dicutii, reiesea ca mare majoritate o face. Si cumva vroiam sa aflu daca chiar marea majoritate a parintilor dau ulei de peste copiilor, numai eu nu.

Mie discutia asta mi-a amintit de un desen animat cu Tom si Jerry cand Tom era pe post de bebelush a unei fetite care una-doua il pedepsea punandu-l sa bea ulei de ricin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Untura de bursuc ca si cea de urs au aparut pe lumea asta ca leac babesc.
Cica-si ungeau cheliile.

Nu am dat copilului untura de peste. Insa tinand cont ca grasimea de peste este benefica pentru organism mancam des crap sau somn.
Ceea ce nu putem face cu viezurele.

Sunt o gramada de alte stimulente naturale ale imunitati organismului.
Poti merge chiar si la un ORL-ist sa vezi daca are vegetatii adenoide - ca astea pot intretine infectiile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Da, in zona Bucovinei se practica acest tratament pentru adultii si copiii care au probleme pulmonare. Se da cate o lingurita seara, in lapte cald, asa cum ai da un pahar de lapte cald cu miere la copil.
Ce care au testat spun ca a avut efecte bune.

Si eu ii dau copilului meu cate o capsula de ulei de peste (cu lamaie) pe zi. O inghite cu placere, fara probleme. Cred ca am sa iau si eu, pentru memorie...

Toate cele bune,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana
Cred ca am sa iau si eu, pentru memorie...

Toate cele bune,
Ioana.

Eu am memorie buna, numa' nu shtiu unde-o tzan

scuze ...

Mergi la inceput
Mergi la inceput