Prietene la bine si la greu - 146

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Alex!

La multi ani Rares!

La multi ani Natalia!

La multi ani Mateo!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Voiam sa mai zic ca am vazut minuni de copilasi scumpi, pe Lila cea desteapta, pe Andrei, o dulceata de copil cantaret si pe Paula cea dansatoare !!! Doamne cat sunt de frumosi la varsta asta!

Am mai vazut pozici cu minunile de copii ai Dianei
Am mai vazut super petrecerea lui Bubu!!!

Livia ...Bravo lui tati pentru replica

Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Monis, la noi in familie Janos, sotul meu e cel calm, linistit, calculat, glumet,etc...e genul lui sa dea astfel de replici...eu sunt mai vulcanica, ....si cred ca daca nu aveam copila in wrap, ma infingeam in extensiile de par ale individei...sa ma intelegeti, nu m`a deranjat faptul ca m-a facut tiganca, nici chiar ca i-a facut pe piticii mei puradei, ci m`a deranjat ca a comentat cu privire la alaptat, cu toate ca nici macar nu s`a vazut nimic care sa ii deranjeze ochii rimelati si machiati ostentativ...aaa...si alaturarea termenilor "decenta" si "buda" m`a omorat cu totul....

Oricum, m`am linistit cat am baut ceaiul, Meli a adormit, si ne`am intors acasa...in drum am intrat la un magazin si am vazut pijama cu buzunar de alaptat...erau destule pe stoc, asa ca raluci, daca nu gasesti si nu gasesti iti trimit cu drag!

va las...merg sa colorez cu Janisz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Livia ah ce i-as mai fi zis si eu

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

a...imi zice acum sotul ca cea mai tare faza, care mi-ar fi pus capacul, ar fi fost sa dau si peste vreo baba bine intentionata, si atotstiutoare care sa imi faca observatie ca sufoc copilul si ii distrug coloana daca il tin in wrap...el rade acum, dar eu zic ca baba nu ar mai fi scapat de nervii mei...hai ca va pup...am inceput sa zic numai tampenii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Livia, super repliuca sotului tau. Eu as fi intrebat-o daca ia acolo isi ia gustarea peste zi, in buda...

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI AMALIA, ALEX, RARES, MATEO !

Am vazut si micul(mare) cantaret.

Sanatate puiutilor sa treaca repede.

Nu am vreme de nimic nu ma slabeste Mihai deloc, tot timpul ma trage de mana sa ne jucam. Poate revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

ALEX, LIVIU RARES ANDREI, AMALIA, TUDOR
cel mai frumos v-a urat Andreiul mic si cintaret asa ca mie nu mai imi ramine de zis decit ca va doresc sa fiti sanatosi si fericiti ca frumosi si destepti si cu mamici minunate ati bifat deja
foarte tare patania liviei de la mall
raluci daca poftesti iti da mama pijamalele pe care si eu tot de la Titan le-am luat
ma duc, noapte usoara si multi pupici, eu am avut o zi grea tare si nu ma mai tin puterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Nu stiu ce este mai nasol: faptul ca mi-a trimis un SMS “Hai sa ne despartim”
sau faptul ca doua minute mai tarziu mi-a mai trimis unul: “Scuze, nu era pentru tine“?!

Lili daca nu-ti mai folosesc vreau cum sa nu, vorbim

Noapte buna

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Nu stiu ce este mai nasol: faptul ca mi-a trimis un SMS “Hai sa ne despartim”
sau faptul ca doua minute mai tarziu mi-a mai trimis unul: “Scuze, nu era pentru tine“?!

Asta era banc, nu?

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput