Angi, haide tin tare pumnii sa isi faca treaba bine placenta!! si revenire usoara la munci.
Avem si calorifer dar culmea, aerotermele fac caldura mai multa decat caloriferul...de asta am preferat aeroterma.
Dana hai cu apa rupta!!!
Stephy, mortal e Iustin cu creasta aia de cocosel, are o poza unde e el singur unde e asa de dulce, am vrut sa las comentarii dar nu imi aparea spatiul ala de comentarii...
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ancutza, adicalea o sa lucrezi in turism? Asta presupune sa mergi si matale prin destinatiile alea exotice, sa ai ce impresii sa spui clientilor |
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. contractii la 5 minute...o astept pe moasa sa vada cum sta treaba si sa hotarasca daca plecam impreuna la spital. are tura de noapte. perfect. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile |
La multi ani Stefita mica si frumoasa! Stefi sa va traiasca!
Doamna Mac, la multi ani! Mi-e dor de tine sa ne mai povestesti cate ceva in capot si la lumina opaitului...
Dana, pun si eu niste marjorete, nastere usoara!
Angi, nastere usoara! Tin pumnii saptamana viitoare la eco!
Stanucel esti binevenita si simte-te ca acasa!
Monis, stii care e solutia sa nu fii la servici chiar for ever, nu? Macar asa o pauaza mica de 2 anisori...
Pupici la toata lumea!