sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Letitia1 spune:
Citat: |
Mikyyy: Generalizand putin, eu ca femeie daca as avea fantezi threesome, dar cu inca o ea, inseamna ca nu's "straight"? |
Pai nu mai esti straight esti bi. Asa ca ai grija cu fanteziile astea.
Letitia1 spune:
ruxandra: un el.. normal de normal care povestea ca, desi nu este atras de barbati si nu cauta alte experiente, nu putea zice cu certitudine ca niciodata nu va ajunge la asa apropiere cu un alt barbat idem o ea, care desi nu este atrasa de femei, nu putea zice cu certitudine ca nu va ajunge niciodata la amor cu alta reprezentanta a sexului frumos niciodata sa nu spui niciodata |
Ei nah, si tu acuma. De la vorba la fapta e cale lunga.
stockholm spune:
nu stiu cat o vor ajuta pe normala reply uile primite , mai ales ca maj vin de la oamenii f incorati in normal , oamenii care nu au nimik de a face cu lumea fetish ului sau lumea gay deci automat se discut discutii
bine inteles ca fiecare e liber sa scrie ce si cum considera , insa a-ti exprima pareri asupra unui subiect total necunoscut , pe care nu l -ai experimentat , trait ,sau macar inteles in marea lui complexitate parca nu e prea bine ; maj she-male lilor sau a tranny ilor nici macar ei insisi nu stiu exact ce vor
intreba cineva de ce nu se definesc , nu stabilesc o parte catre care sa mearga , well in maj cazurilor nici ei nu stiu exact ce vor , si catre care parte sa mearga , sa fie femei sau barbati ; asta e individualitatea lor pana la urma sa fie 50/50 sau 70/30
iar toate povestile cu tipii care nu - s gay da au fantezii cu barbati ..... cred ca oamenii sunt prea naivi crezand aceste exlikatii sau persoanele in cauza mint extrem de bine
never ever un tip hetero nu vs avea fantezii legate de un penis , indiferent ca e legat de un tip sau de un she male
problema e spinoasa tocmai datorita multimii care in Romania nu aceepta minoritatile sexuale , ca datorita presiunii publice oamenii aastia fac greseli iremediabile si isi rateaaza viata , chinuind si pe altii
eu zic ca sotul normalei nu e de judecat e de copatimit , pentru ca nimeni nu stie ce este sau ce a fst in sufletul lui , asa cum normala este si ea de compatimit , sunt amandoi niste victime ale porcariilor astora de idei de normlitate....
ar fi interesant daca ar crie si un tip gay ca sa se vada si cealalta parte a problemei , trairile si framantarile lor
nu faceti niciodata o paralele intre un cuplu de femei si un cuplu de barbati , femeile au cam in maj . lor covarsitoare o tendinta sprea incerca sexul cu o femeie , in schimb ce barbatii sunt in 70% din cazuri scarbiti de apropierea sau intimitatea cu un mascul
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Eu nu cred ca un barbat straight poate avea fantezii cu alti barbati.Threesome da, el cu 2 femei dar nici intr-un caz cu alti barbati. Tu Rufus ai fantezii cu alti barbati? Ca banuiesc ca ai si tu fanteziile tale. |
Nu, n-am fantezii cu barbati. Dar asta nu are nici o relevanta. Fantezia poate fi ciudata pentru oricine altcineva "normal" sau care n-are aceeasi fantezie.
Faptul ca se spune ca orice barbat are fantezii cu mai multe tipe deodata, cu negrese cred ca nu prea intra la fantezii...intra la... dorinte normale. Am auzit despre femei care doresc acelasi lucru.
Problema se pune (ca aici) la chestii care ies din tipar si ne oripileaza pe unii din noi, desi si sexul in 3 (4,5...) poate intoarce stomacul pe dos cuiva mai...sensibil.
Deci nu ma pot pronunta cum poate un barbat straight sa pofteasca la un alt mascul. Nu stiu, pur si simplu.
Cred ca, asa cum vad eu treaba, e bine sa ne tinem fanteziile departe de cel de langa noi, daca nu vrem sa fim catalogati ciudati si, mai rau, sa ne pomenim cu un sut in dos. Continui sa spun ca e o mare porcarie.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
stockholm spune:
revin cu o precizare pentru Normala , am discutat cu prietena mea Alina si mi am permis sa expun cazul vostru , ea este tranny si in zilele bune recunoaste ca este gay , in genere nu admite asa ceva
concluzia ei a fost ca sub nici o forma nu este doar o fantezie, este o traire sau un inceput de traire care se zbate sa iasa la suprafata ;eu in locul tau l-as invita la un pahar de vb sa povestiti , sa ii simti modificarile din tonul vocii , sa incerci sail intelegi
daca este gay , sotul tau este un chinuit, nu i-as dorii nici celui mai amre dusman sa treaca prin aceasta lupta intre ce vrea elsa fie si ce ii cere societatea
eu sper din suflet ca acest om va avea putere sa mearga mai departe si u Normala iarta l te rog
bafta
stockholm spune:
ah si inca o chestie , pentru cei care s-au distrat , intrebat , oripilat despre cum e sa fii she-male , o sa va spun o povestioara care reflecta f bine ideile spatiului nostru mioritic versus a fii altfel :acum un an am fost invitati la un party fetish-bdsm in Bucuresti , noi bucurosi nevoie mare ia uite domle s-au destupaat romanii la cap , ne am imbracat si machiat corespunzator si am plecat sa cucerim noi orizonturi
cand am ajuns stupoare , toti erau imbracati in blugi , treninguri , adidasi si se uitau la noi ca picati din plop ;nu aveau nici o legataura cu fetish ul si bdsm ul da venisera ca e in trend ;poate voi maj considerati ca aceste chestii sunt un trend , pt unii sunt insa o normalitate
kariguld spune:
citat din mesajul lui stockholm nu stiu cat o vor ajuta pe normala reply-urile primite , mai ales ca vin de la oamenii foarte ancorati in normal , oameni care nu au nimik de a face cu lumea fetishului sau lumea gay deci automat se discuta discutii bineinteles ca fiecare e liber sa scrie ce si cum considera , insa a-ti exprima pareri asupra unui subiect total necunoscut , pe care nu l-ai experimentat , trait sau macar inteles in marea lui complexitate parca nu e prea bine ; majoritatea she-malelilor sau a tranny-ilor nici macar ei insisi nu stiu exact ce vor. |
in cazul asta ar trebui sa nu scrie nimeni la subiect. si cred ca exagerezi.
eu stiu ca atunci cand apare o problema la mine in ograda, caut s-o rezolv cat mai repede. mai ales aspectul delicat care se discuta aici. e vorba de sotul meu, tatal copiilor mei, nu de un vecin pe care il stiu din vedere. cu sotul meu imi permit sa discut orice problema apare, orice fantezie are/avem, orice traire, orice sentiment. nu stau sa ma gandesc si sa vad ce-i mai trece prin cap, nu aman pana la sfantul asteapta, e sotul meu!
nu mai reiau ce s-a tot spus, ideea e ca fara o discutie clara si sincera intre ei, problema se va lungi la nesfarsit.
si da, fanteziile incep in minte, incep timid doar la nivelul gandurilor. dar zi de zi cu aceleasi ganduri ajungi sa le materializezi intr-o buna zi.
norma_la1 spune:
Si eu am sperat ca o sa intre la un mom dat un bi sau gay pe topic sa ne mai lumineze sa vad si cim lucrurile din perspectiva lor asa ca nu pot decat sa i multumesc Alinei ca ne a impartasit opinia ei..... Oricum pt un ochi de expert ca sa zic asa, si privind lucurile neimplicat emotional ca mine, i a fost mai usor sa dea verdictul....
Cit despre iertare nu vad ce as putea sa i iert, faptul ca poate asa e el lasat de dzeu sau ca are fantezii de genul asta?
Inclin din ce in ce mai mult in favoarea unei discutii transante daca va avea puterea sa se deschida.....in orice caz nu exista o garantie ca va fi un succes caci vad doat doua variante posibile ori va nega cu vehementa si va susyine ca a fosy doat o curiozitate fie va ramine la fel confuz si va vrea sa experimenteze cindva.... Desigur inclin si eu din ce in ce mai mult catre o disc caci am realizat ca m ar ajuta si pe mine sa i inteleg....
In orice caz , imi tot da tircoale o idea de vreo doua zile si as vrea sa stiu parerea voastra..... In curind vibe ziua lui, si o sa fie un party,cum desigur ati anticipat (mai ales cunoscatorii si cei care au pointed a finger on me pt ca merg in cluburi ).... Deci
ma gindeam ca surpriza serii sa fie un tranny care sa faca un mic show stiti voi de
genul dans etc....ma gindeam ca in felul asta si ar testa si el fantezia si s ar mai
lamuri.... Fie o sa i placa si o sa descopere ca vrea sa mearga mai departe fie i se va
lua total si complet de astel de fantezii....
Ce ziceti?
CorinaDani spune:
eu nu inteleg de ce umbli cu atatea ocolisuri...
discuta, nene, cu omul ala care ti-a fost alaturi atatia ani, cu care ai un copil.
sau, daca nu te simti in stare, mergeti la un consilier de cuplu.
chestia asta cu adusul tentatiei la nas mi se pare ofensatoare pe de o parte, copilareasca pe de alta, razbunatoare intr-o oarecare masura.
zau asa, parca esti copil.