sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)
Raspunsuri - Pagina 14
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Nu, nu stim. Spune-ne pls! Si vrem si poze. |
E pentru barbati pozitia...
Penetrare pe la spate, in focul actiunii, el se apleaca afectuos peste umarul ei si ii sopteste duios la ureche: "secretara mea (varianta: vecina de la... 3 sau cat vreti voi) se misca mai bine"... Dupa care incearca sa se mentina deasupra mai mult de 30 de secunde...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Io am o intrebare, norma_la1/mya_jaan:
jaan e sinonim partial sau total cu zindagi? Sau nu sunt sinonime?
Daca tot esti casatorita cu un indian, ar trebui sa stii. FARA sa cauti pe google.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
pitzinuca spune:
cred ca normala are ai multe personalitati. sau cred ca e chiar barbaxo care isi face griji pentru nevastaxa. si ii trimite sms-uri din dormitor cand ea/el aoleu ca nici nu mai stiu, e in bucatarie. si conform telenovelei indiene, de fapt e fraxo dar a crescut la orfelinat si inca nu si-a desoperit identitatea sexuala. of, of, mai, mai...
irinabobe spune:
bey eu ma bucur ca am citit subectu ca aflai si io care e treaba cu capra la sexu anal. ptiu ca acu cand o sa vad capra lu tataie la tara o sa-mi zboare gandu la dracii.
andacos spune:
Subiectul asta era inchis aseara cu un mare lacat ,chiar eram curioasa cine a cerut inchiderea lui normala sau cea cu telenovela indiana!
Normala,hai mey ce mai zici,sau ai ramas fara grai dupa noaptea cu peruca?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
norma_la1 spune:
Pai daca era inchis cum de se poate scrie???
Lamuriri despre conturile mele poti cere la moderator daca chiar te roade curiozitatea!!!
Cat despre trecutul meu crec ca e offtopic dar asa ca info generala , lucrurile se schimba mult in aproape doi ani in viata unui om...
Si da,uite ca am tupeul sa scriu iar....
On topic , cu peruca merge super merci de incurajari!!!!
kariguld spune:
citat din mesajul lui norma_la1 Pai daca era inchis cum de se poate scrie??? Lamuriri despre conturile mele poti cere la moderator daca chiar te roade curiozitatea!!! Cat despre trecutul meu crec ca e offtopic dar asa ca info generala , lucrurile se schimba mult in aproape doi ani in viata unui om... Si da,uite ca am tupeul sa scriu iar.... On topic , cu peruca merge super merci de incurajari!!!! |
domnilor moderatori, astfel de atitudini ar trebui penalizate. ma intreb cum de exista atata permisivitate ca un usher sa aiba mai multe conturi?
norma_la1 spune:
Da mi voie sa ti raspund tot eu
Unul din conturi a fost sters asa cum s a scris mai sus
Cit despre atitudini, nu mi amintesc sa fi jignit sau lezat in vreun fel vreun membru al acestui forum.....
Mickyyy spune:
Lezatul si jignitul inteligentei nu se pune???
Minciunile postate aici nu se contorizeaza?? Sau chiar ne iei de prosti?!
Oricum ai ceva tupeu sa continui sa postezi pe acest ton!
Dar ce-mi racesc eu gura de pomana?! Nu se merita, sunt altii cu probkeme reale pe aici care chiar au nevoie de sfaturi nu de mistouri ieftine.....de-astea poate scrie oricine!!
kariguld spune:
citat din mesajul lui norma_la1 Da mi voie sa ti raspund tot eu Unul din conturi a fost sters asa cum s a scris mai sus Cit despre atitudini, nu mi amintesc sa fi jignit sau lezat in vreun fel vreun membru al acestui forum..... |
pai tocmai ca ai jignit o multime de fete care ti-au raspuns aici. prin atitudinea pe care o afisezi si tonul discutiei, prin lipsa de respect fata de interlocutor, prin faptul ca te-ai folosit de doua-trei conturi sa ne dai pe spate pe noi cu latura bi si noptile pline de sex salbatic cu peruca.
gasesc ca e bataie de joc ce ai facut fata de noi.