Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Miha scumpa ce sa fac, gretzoasa la maxim, dar ma bucur ca asta inseamna ca e bb bine! Vinerea viitoare vine sotul si ramane i-a convins pe sefi ca e mai multa nevoie de el aici. Mi-a fost tare greu mai ales saptamanile astea doua, ca in prima a fosf Eva bolnavioara apoi am racit si eu dar nu rau, am reusit sa nu iau nimic, dar de cateva zile a inceput sa imi fie tare rau si la servici e nebunie nu mai am putere jur!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mihaelafalt spune:
Ylari imi pare rau ca esti bolnavioara si obosita dar ma bucur ca iti vine sotul acasa ca intradevar e foarte greu singura, eu cel putin imi iubesc foarte mult sotul si nu as putea sta fara el.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Simo_82 spune:
Gaby, imi pare asa rau. Credeam ca o sa vii cu vesti bune. Sunt alaturi de tine. Nu dispera, va veni si ziua noastra.
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna fetele Miky & Moni, imi pare rau pt beta!! Stiu si eu ce inseamna. Simo mersi de intrebare acum vin si eu cu detalii. Sunt umflata de plans, am facut 3 zile stim si cand m-am dus azi sa fac eco, foliculul meu de luna trecuta, ala bizar din Z35 devenise chist de 2,5 cm. Asa ca am abandonat tot si ies din cursa pana in luna ian. Daca mai este acolo, a zis ca ori intru pe anticoncept ori mi-l scoate la lapro. In orice caz o sa trebuiasca ca stau inca 6 luni pe tusa. Deci? Ce remedii stiti pt eliminarea chisturilor? Duphaston ajuta? |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
gabyv spune:
Da, mersi, Simo, nu disper, dar nici ok nu sunt...
Azi nu am mai reusit sa intru, am avut o gramada de treaba la servici, am sperat ca o sa fie lejer, dar din pacate, m-am inselat.
Vorbim maine
kmy_black spune:
neatza fetelor! o cafelutza ?
nici eu nu am facut prezenta ieri, am reusit doar sa va citesc asera tarziu!!!
avand in vedere ca nici Miky si nici Moni nu au declarat Z1( sper sa nu ma fi inselat ochii de la oboseala, la citit) eu inca sunt optimista pt voi fetelor!!!!
valicuta ce mai faci, parac si tu erai aproape de ziua ce-a mare, sau gresesc!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
irmaria spune:
Buna dimineata!
Eu in Craiova as putea sa fac analizele doar la synevo. Cum acum nu am bani nici sa respir voi astepta probabil luna ianuarie, poate februarie.
Pana atunci, nu ca iau pauza de la bebe dar stiu ca oricum nu se va intampla nimic. Nu mai am chef de temperaturi bazale si de grafice.
Poate o sa imi revin cu timpul dar momentan sunt in butoi rau de tot.
Va astept pe voi cu vesti bune, fiecare reusita de aici ma face sa merg mai departe.
sa aveti un week end linistit
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
DenyAnd spune:
Buna dimineata dragele mele
Uite numai ce am intrat rusinica mie. Si am zarit capitolul trecut inca deschis si ultima postare de azi, de acuma la ora 11.
E o noua aspiranta.
Postez mesajul ei aici ca poate nu a fost vazuta
Citat: |
citat din mesajul lui marci1418 buna fetelor, sunt si eu o aspiranta...am de mult facuta adresa pe acest forum insa nu am intrat...vreau sa ma alatur si eu la casuta voastra...am 24 ani si sunt din R.Moldova... acuma chiar simt nevoia sa intru si sa am cu cine comunica,in urma cu un an m-am maritat si ne-am dorit foarte mult un bebe, am lucrat la el cam 9 luni si ceva insa nimic, pina cand am vazut si eu cele doua liniute insa nu mam bucurat mult de ele caci la un control mi sa spus ca am o sarcina extrauterina, unde a urmat operatie si am ramas fara trompa stanga, asta a fost acuma in octombrie 2011, medicul mia zis ca nu am voie sa raman insarcinata decat dupa un an, ca sa se prinda oeratia, acuma am urmat un tratament pentru eliminari, si dupa CM urmeaza sa ma duc la control,apoi mia zis medicul ca dupa jumate de an sa ma duc sami verifice trompa ramasa sa vada daca nu a fost infundata, cam asta e istorioara mea neplacuta, vreau sa stiu daca cineva a trecut prin asa ceva si ce a facut... totusi un an de zile e foarte mult sa astept... |
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Bun venit marci1418, iti dorim sedere placuta si cat mai scurta aici si curand si tu la odisee.
Acuma ma pun sa citesc din urma
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
marci1418 spune:
bine vam gasit fetelor in casuta noua... asai cand esti mai noua nu stii unde sa postezi... sper si eu sa nu mai trec prin ce am trecut, insa frica ce o am si durerea e mai mare decat speranta... dar voi trece si peste asta... mult depinde si de rezultatele analizelor, desi cu un an medicul meu ginecolog mia dat unda verde la bebe uite ca se mai inseala si nu mai stii in cine sa mai ai incredere...
dana0000 spune:
Marci imi pare rau sa aud prin ce ai trecut, fii optimista pt ca se poate si cu o singura trompa sa faci un bebelus.Uite exemplu lui Ylari graviduta noastra care are o sg trompa si un sg ovar, endometrioza,trombofilie si are o fetita minunata si acum iar e .
Un an inseamna mult dar e mai bine sa fii sigura ca totul e in regula.
Fetelor un weekend linistit va doresc!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(