Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, am vazut pe FB ce viteza a prins Matei!!! Felicitari!!!Aaa, mai voiam sa zic ca eu nu sunt f multumita de puzzle ala. Adriana, la voi scot toate animalele sunete? Si tot timpul? La noi numai cand vor ele si care vor ele ![]() Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
da, azi in parc l-am tinut de agatatoarea de la geaca...si m-a alergat frate de am transpirat dar mi-a fost frica sa ii dau drumul sa nu cada pe acolo pe trotuar
...si vad ca acasa cand ne-am facut noi curaj a luat-o la sanatoasa
cade dar tine capul sus, asa ca nu ma mai ingrijorez
maine sper sa il filmez si cu camera
oricum e o supriza, medicul zicea ca o sa mai treaca ceva timp pana va umbla singur dar vad ca il contrazicem

legat de puzzle citisem ca trebuie sa fie acoperit total de lumina cum zice si Cris
daca nu ma insel am citit exact acolo de unde l-ai comandat
Cris nu stiu in ce faza sunt ca as manca non-stop

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Si mie imi e foame incontinuu
. Si mananc incontinuu
,
Acum vb singura prin casa ca ma asteapta o noapte lunga, la cum il aud pe Raul ca fornaie si eu nu am nimic dulce in casa.
Oana, tb sa caut hamul si ti-l dau, macar nu stai aplecata
EDIT : nu stiu cum se scrie corect incontinuu sau in continuu![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
rodyka spune:
cris2010, ce bine ca ai rezolvat la serviciu 
victo, felicitari pentru nota buna!
eu cred ca o sa alegi Clujul ![]()
pe umblaretul Matei si pe mami ooana, sa aiba incredere in puiut 
roxana, pai eu vb frumos despre sot si relatia noastra pentru ca asa e, mi-e drag de mor de dragul lui
. DAR ma si enervez ca ajungem sa ne ciondanim din nimicuri, macar sa fie un motiv important care sa... merite ![]()
ooana, si Isa vrea "hinta" de cum intru in casa: imi sare in brate si e calare pe mine incepe sa se legene cantand "taaaaa, taaaa" (dar eu stiu ca e hinta, ca asa leagana si papusa, si balansoarul, si pe ea).
eu de citit va citesc zilnic, doar ca iar m-am scufundat in butoiul cu melancolie
. imi spune sora-mea ca mama merge acasa de Craciun
si eu habar n-aveam 
, asa ca am intrebat-o direct cand pleaca. s-a fastacit si nu mi-a raspuns clar: la tata i-a spus ca merge de Craciun, mie initial mi-a spus ca la anul in vara cand mergem si noi, acum zice ca in ianuarie!!! deci, clar, trebuie sa merg iar sa ma interesez la gradinita de program, mancare, taxe... azi m-am apucat de bocit la lucru doar gandindu-ma la Isa ca o sa-i fie greu la gradinita ca nu intelege nimic (mi se pare esential sa ma pot intelege cu ea in romaneste, asa ca nici in gluma nu-i vorbesc in spaniola, decat hola si adios). si is suparata rau si pe tata, a suspendat firma ca toti care-i avea datornici au dat faliment asa ca nu mai are cum recupara in jur de 2 miliarde de lei vechi, din care jumatate erau datorie la banca 
. solutia a fost ca a vandut casa si pamantul si acareturile care le aveau, in primavara are 3 luni sa se mute si se gandeste sa mearga in sat la bunica (mama tatalui) la munte, dar e tare departe de Bistrita. nu stiu cat is suparata si cat is nervoasa ca ne tot spune ca el nu mai are mult de trait cu problemele lui, acuma ii e greu si urat ca e singur, ca eu trebuia sa ma gandesc cum ma voi descurca inainte de a face inca un copil
. asa de rau mi-a picat, ca doar eu v-am tot spus si voua ca mama nu poate veni, ca nici eu nu o chem ca nu-l poate lasa pe tata singur, dar de la ei a venit initiativa si eu am acceptat cu bucurie, chiar daca era pentru 2 luni doar. pe de alta parte, mama se plange la tata ca noi nu ne gandim ca ea are 60 de ani si e obosita, dar sincer nu stiu ce-o oboseste
, ca Isa e cuminte de felul ei si alta treaba nu are, nici cumparaturi, nici mancare, nici curat, mai intinde cate-o masina de haine... ma simt asa de aiurea si, desi am tot zis ca nu ma ami plang, in ultimele zile is tare deprimata. ma gandesc cat de repede trece timpul, ca ai mei au anii care ii au, suntem departe si nu avem planuri de a reveni curand in Ro, sora-mea se plange si ea de probleme de tot felul... offf, fete dragi, mai bine ma opresc aici ca deja v-am innebunit de cap ![]()
![]()

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
crissy, tot vroiam sa zic. mara baga scobitorile prin gaurile alea mici, dar de vorbit nu prea vorbeste..
nu mai stiu ce am citit la voi. ieri si azi am tot stat cu maicamea, nu prea am deschis laptopul si la pranz am dormit cu mara.
am descoperit ca i-a mai iesit o jumate de masea. oricum mi se pare ca doarme super mult. e normal? ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+ 
puiutz_mic spune:
Rody, draga de tine, un pup dulce pe obraz si o imbratisare calda de la noi, sa iti treaca supararea! 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
pai cam cat doarme, Alice?
Raducu doarme cam 10 ore noaptea si aprox. 3 ore ziua. In jur de 13-14 ore trebuie sa doarma la varsta asta. 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ramonavlas spune:
Buna dimineata!
Vad ca azi dau eu cafea! Serviti!
Aseara a fost Matei la noi, umbla f bine, isi ridica (,) capul atunci cand cade. Oana, intr-adevar contraziceti medicul, spre bucuria si multumirea voastra.
PS Sa nu uiti sa imi comanzi scaunelul.
Paula, of, mucii astia.....cum a dormit azi noapte Raul?
Rody, din pacate asa se intampla cu firmele datoare, nu pot nicicum sa restituie si dau faliment...se intampla si noi.
Eu m-am trezit de dimineata, am spalat-o pe Raisa, am imbracat-o si am trimis-o la cresa. Nu imi vine sa cred cat de mult ii place. Nu are rabdare sa o dezbrace tati, vrea direct in sala. Am pus mancarea pe foc si ma pregatesc sa merg la 9.30 la mani-pedi. Diseara iesim...si tot diseara, afla si tati (al meu) ca va deveni din nou bunic....no, aici am emotii.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ludmila_p85 spune:
Neata!!!!
Noi azi sintem matinali, la 7 tup in picioare si a inceput sa imita animalele pe care le stie doar sa nu-l adorm! smecher rau![]()
Avem deja o perepetie de dimineata! a stricat lampa,a facuto cioburi si era cadou de la nunta noastra!!

Cind vine tati acasa ne bate pe amindoi![]()
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ludmila_p85 Avem deja o perepetie de dimineata! a stricat lampa,a facuto cioburi si era cadou de la nunta noastra!! ![]() ![]() Cind vine tati acasa ne bate pe amindoiLudmila,mamica lui Vladut |
Sa zic eu cate a spart Bianca?
- un borcanel cu sos de rosii ce era depozitat intr-o cutie si urma sa fie dus in boxa. S-a intins sosul peste tot, nu mai nu pe jos, a sarit pe mobila
- o farfurie din masina de vase
- o farfurie de pe dulap, a tras de o furculita si a cazut farfuria (am tras o spaima ca putea sa ii cada in cap)
In alta ordine de idei, neata!
Haideti la cafea

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
victo - felicitari pt nota, e fff bine!
rodyka - dar mama ta se intoarce la voi?
Cum se mai simt puiutii bolnaviori?
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Felicitari!!!