Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Cascaval noi mancam Delaco, sunca nu i-am dat, doar a gustat o data piept de pui afumat de la Aurora, asa o feliuta mica.
Am culcat fata la 11:30 si baiatul acum 5 min., mi-au terminat bateriile, mai ales ca sotu e la fotbal+bere cu baietii.
Ma duc sa mananc ceva ca mi-e foame.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea, cascaval am luat Dalia de la Dorna, am vazut ca au si varianta BIO sau Moeciu-Napolact
o sa iau si Dej de care zicea Ilinca

mie personal imi place Napolact de la ei papam si iaurt
lapte iau tot Dorna BIO

mezeluri NU, noi foarte rar, Matei deocamdata deloc

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete nu mai apuc sa intru sa va citesc,ca ma zapacesc picii cu programul lor,ba cu un somn ba cu doua,si am si ceva activitati "extrascolare" de 2 sapt,stiti voi....

suntem ok,sper ca v-au mai trecut racelile,febrele,etc...
noi suntem ok,doar extrem de alintati,la Mateo ma refer

reviiin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

rodyka - dar mama ta se intoarce la voi?

atat ne-a fost boieria , mama pleaca in Ro, la tata... si incerc sa-i inteleg si pe ei, sa ma pun in locul lor. dar in locul meu, nu-mi convine, pentru mine Isa e mai importanta acum...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

un pupic la toate mamicile dragi si multa sanatate delfinasilor bolnaviori.

noapte buna

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Neata! haideti toate la !!!
Azi eu sint prima . Ma da ce mai dormiti toate!!! Noi la 8 eram treziti am vrut sa mai dorm ,dar V cauta joaca si LP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Lui Vichisor i-au iesit toate analizele de pana acum bine, mai avem o coprocultura la care primim rezultatul luni, dar eu sper sa fie bine. Mucii sunt mai putini, tuseste muult mai putin si tuseste pt ca ar cam fi nevoie sa expectoreze, dar nu stie cum sa o faca, evident.. Eu sunt la fel de infundata, stranut, tusesc, ma doare gatul , dar e atat de bine cand puiul e mai bine!
Trebuia sa ies in seara asta cu fetele in club, dar nu cred ca rezist in fum si cred ca o las pe alta data.

Cascaval eu iau de la coltul BIO, din Selgros, Penteleu, Dalia, nu mai stiu exact de care, dar la pret e cam acelasi lucru, ingredientele sunt simple: lapte, cheag natural si sare.
Mezeluri noi nu cumparam in casa si nici nu as vrea sa pupe asa ceva pana la 3 ani, nu stiu daca e posibil, dar acasa sigur nu va linge asa ceva.. Nu vreau sa fac o obsesie din asta, dar chiar nu are nici macar 1 avantaj consumand din astea..

Eu carne nu ma ingramadesc sa ii dau, adica ii dau, pt ca am sursa sigura de carne, dar cand nu am avut, am compensat prin consum de peste.
Cred ca saptamana asta e ultima saptamana cu branzica de capra pt V, pana pe 15 februarie gata, ca sunt gestante capritele.. Cred ca o sa ii fac de-acum branzica din lapte de la dozator.
Noi acum postim, dar dupa ce nu o vom mai face, nu ne mai intoarcem la laptele pasteurizat, vom lua tot de la dozator, cred, ca sursa de LV sigura nu avem..

[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Bravo bumblee ca au iesit analizele toate bune, sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata dragelor!

Cum se simt bolaviorii?

BTZ - cubul de care zicea ilinca eu l-am luat cadou cu 60 ron din carrefour cand au fost reduceri 50% la jucarii.

Eu imi lungesc ochii dupa www.amazon.fr/Smoby-024674-dImitation-Cuisine-App%C3%A9tit/dp/B005487ULK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1321687015&sr=8-3" target="_blank">ceva in genul asta. Asa ma mananca sa ii iau, desi nu are camera ei si m-as izbi toata ziua de ea in living.
Mi-am pus in cos pe amazon vreo 20 de produse, le urmaresc cand mai scad preturile

Ce imi place cand povestiti voi de delfinasi, ce mai fac, ce mai zic.
Si Bianca ma uimeste pe zi ce trece, cate intelege, cum incearca sa vorbeasca, dar ies doar niste sunete
Ieri am incercat sa grupez jucarii de 2 culori, rosii si galbene, dar nu prea a interesat-o.
Ii plac nespus cartile, acelea mari, cu povesti si imagini colorate. Ea da paginile si asteapta sa ii spunem ce e acolo.
www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6813&category=01" target="_blank">Cele mai frumoase povesti, editura teora
www.depozitdecarte.ro/carti/-activitati-pentru-copii-mici-2-3-ani.html" target="_blank">Activitati pentru copii 2-3 ani - asta am primit-o cadou de Sf Mihail si Gavril, ii place nespus

La capitolul cuburi vad ca nu o intereseaza nimic, nici lego (nu avem noi, au vecinii, la care mai mergem in vizite). nici nu baga formele in gaurile corespunzatoare, ci direct in recipient, asa ca..
E pasionata de chei, daca as gasi niste jucarii cu chei si lacat de descuiat (Lacatele de la Melisa si Doug sunt deja pe lista, multumim de idee ainotna), de unelte si surubarit, asa ca probabil in directia asta ne vom indrepta

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cascaval, noi luam La Dorna, nu conteaza ce tip, dar o sa testam Dej. Sunca nu i-am dat, dar pt noi luam de rulada de curcan sau de pui.
Fetele, dar puteti face home made din carnea de pui/ curcan.
Cautati retete pe net, sigur gasiti. La fel si cascaval :P

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput