Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
ok.fii-mea doarme de la 02.00 la 16.30(17.00)![]()
busy..sanatate!
si daca iei interviurile..ce alegi?unde pleci?
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Pai ce sa aleg? Ca toate au fost pt. acelasi job - ca la noi pt. un job de genul asta dai cu toti sefii posibili
. Daca le iau, plec la Geneva
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Pai ce sa aleg? Ca toate au fost pt. acelasi job - ca la noi pt. un job de genul asta dai cu toti sefii posibili ![]() ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Adica...plecati la Geneva-toti?

28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
hellooooo ![]()
![]()
deci sunt buna de cinsteala 

am dat un examen si e luat 

ma simt atat de fericita
deci: amandine, savarine, covrigi aromati si mult pepsi twist 
pt fiecare 

vias spune:
Busy eu sunt sigura ca ai luat interviul..si ca foarte curand ai sa ne scrii de la Geneva 

ce fain 

Allexa am vazut ce bunataturi prepari tu 

mai ca te-as lua si la mine acasa, ca trebuie sa ma apuc de mancare, curatenie...imediat se face ora de plecat dupa JR la gradinita...
pupici..un we super fain!!

allexa06 spune:
numai ca pe mine ma apuca , mai rarut
, am perioade cand nu am chef sa fac nimic...sau cand am chef sa gatesc,si atunci fac cu placere
...perioade si perioade,deci nu stiu daca chiar ai face vreo afacere cu mine ![]()

![]()
![]()
Ce examen ai avut astazi ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias hellooooo deci sunt buna de cinsteala ![]() ![]() ![]() am dat un examen si e luat ![]() ![]() ma simt atat de fericita![]() deci: amandine, savarine, covrigi aromati si mult pepsi twist ![]() pt fiecare ![]() ![]() Mamica lui JR |
Felicitari!

magdaz_ina spune:
Lady, multumim pentru cuvintele frumoase ! 
Vias, felicitari !! 
Busy, tinem pumnii stransi ! 
_
Rares
vias spune:
cred ca merg acum la
vreo ora...ca-s rupta de oboseala... azi-noapte nu am putut sa dorm 

de
11.11.2009 si
6 ani.