Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Cioranitza, bine ai venit printre noi!

Arianna, bine ai revenit.Ai nascut in aceeasi zi cu mine[:.Sa ne mai povestesti de puiul tau.

AlinaOprea imi pare rau ca ai fost bolnavioara, dar bine ca a trecut.Sa mai scrii despre voi, cand poti.

Lisssa_ana, nu stiu ce se intampla cu bebelina mea ca e la fel.Ea dormea bine noaptea acum se trezeste de 2 ori pe noapte, mananca putin si in rest se foieste, si bineinteles ca nici eu nu pot dormi ca ma uit la fiecare miscare pe care o face.Dar eu sper sa treaca...sincer eu ma bucur ca se mai aduna in stomacelul ei 120 ml...ca a mea nu e mancacioasa deloc.

In rest eu sunt f fericita pentru ca in sfarsit fetita mea apuca jucariile si le duce la gurita.DAR niciun semn ca ar vrea sa se rostogoleasca, desi are 3 luni si 3 sapt.

Vreau sa-i comand o jucarie de la Lamaze, insa nu ma pot hotara pe care...ma tot intreb care i-ar placea mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Anda, nici Eliza nu se rostogoleste, si are 4 luni! Nici nu pare sa aiba de gand, si nici nu este prevazut ca se rostogolesc copiii la varsta asta... Al Loredanei s-a rostogolit la 4 luni si...stai linistita, cand va fi pregatita o va face-o. Daca era o problema ti-o semnala doctorul, asta presupunand ca al tau e intreg la minte, nu ca tuta mea...

Mergi la inceput

Babylipicious, doctorita de familie m-a intreba de la 3 sapt daca gangureste si a mea a gangurit abia la 2 luni, nu-ti spun cate ganduri mi-am facut.Insa, ma mai duc si la un pediatru, care pe la 3 luni cand am fst mi-a spus ca psihomotor e dezvoltata normal, insa eu citesc din cartea lui Capraru si acolo spune de exemplu ca de prin luna a 3-a trebuie sa-si indrepte manutele spre jucarii si a mea abia acum face asta.Cred ca de rostogolit scrie in luna a 5-a...asa ca asteptam.

In luna a 4-a vreau sa-i introduc cerealele, imi spune si mie cineva daca trebuiesc tetine speciale, ca a mea face scandal cand vede lingurita, deoarece ii mai dadeam cate o picatura de lamaie si acum se stramba numai cand vede lingurita.Si ce cereale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetele va multumesc de urari, acum sunt mai bine multumesc lui Dumnezeu dar a fost groaznic, mai ales sa stau departe de Maria atata timp.
Am mai fugit eu seara cate o ora doua dar nu mereu ca ma tineau in perfuzii .
Diagnosticul a fost de pancreatita si calculi biliari dar ulterior cu tratament pancreatita s-a rezolvat si prin laparoscopie mi-au scos colecistul si pietrele. luni imi scot si firele si sper sa fie bine.
Maria e f bine, doctorita pediatra a zis ca e perfecta...are 8,300 kg si vineri am facut vaccinul de 4 luni.
A inceput sa tina jucarioare in manuta si sa le duca la gurita dar tot mai buni sunt pumnisorii.
Cand sta pe pernuta incearca sa se ridice in fund deja iar cand e pe saltea se rostogoleste de pe spate pe burtica si acolo ramane, inapoi nu mai poate si plange sa o ajutam noi.
Va pup !

Mergi la inceput

Alina, felicitari pentru asa bebelina!Ce bine stati si cu greutatea, imi inchipui cat de dragalasa trebuie sa fie!

Fetelor, mi-e asa dor de burtica...de o burtica

Astazi am cumparat globulete.Cand eram mica Craciunul avea farmec, impodobirea bradului etc. Dar, in ultimii ani lipsea ceva...acum acest dar a venit... ma pregatesc pentru cel mai frumos Craciun din viata mea.O sa impodobesc bradul cu atata dragoste pentru puiul meu mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Alina, felicitari pentru asa bebelina!Ce bine stati si cu greutatea, imi inchipui cat de dragalasa trebuie sa fie!

Da Anda, e tare dragalasa asa cum sunt toti la varsta asta.
Tati o alinta purcelusa de lapte
Am vrut sa pun poze in album dar nu reusesc, poate ma adaugati si pe mine la grupul depe Facebook, id-ul meu e Alina Oprea si am la profil o poza cu Maria
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Da Anda, cat te inteleg, aceleasi sentimente le-am trait si eu acum 4 ani. Sambata viitoare face M 5 luni si inca nu se rostogoleste complet de pe spate pe burta, doar pe-o parte.

Lisssa imi pare tare rau ca te chinui atat, crezi ca nu se satura? O fi puseul de crestere sau de la vaccin?

Anda ma bucur ca te simti mai bine!

Anaemi o tii tot intr-o petrecere?

Babyblue te simt mult mai ok in ultimul timp

Cioranitza bine ai venit in club!

Arianna bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Da Anda, e tare dragalasa asa cum sunt toti la varsta asta.
Tati o alinta purcelusa de lapte
Am vrut sa pun poze in album dar nu reusesc, poate ma adaugati si pe mine la grupul depe Facebook, id-ul meu e Alina Oprea si am la profil o poza cu Maria
Pupici !

Alina de Carla Maria (13 iulie 2011)
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

ai PM

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Despre noi: treziri la fiecare 2 ore in timpul noptii, dar eu sunt calma, dar un pic suparata ca Imi a vomat tot laptele pe care l a baut dimineata! Am mancat aseara un pic de varza cruda in salata, si asistenta care a venit sa ma vada a zis ca varza creeaza un lapte acidic si s ar putea sa vomite copilul si asa a fost. Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu vomatul asta continuu, I guess!!!

Adra, eu mai citesc din urma, caam ramas in urma cu cateva zile, ba ca am fost la Londra, ba ca am facut altceva.... Sa stii ca ai dreptate ca atunci cand am fost la children centre Imi a fost mai agitata de la atata lume!! De obicei racii sunt mai inchisi in sine, mai retrasi, le place foarte mult in cadrul familial si fetele noi ii pot deranja pe moment. Sa speram ca va fi mai bine, azi o duce sotul la un alt children centre.

Imi inca nu rade in hohote asa cum am mai vazut in videoclipurile sau pozele voastre. E clar ca este o fire mai sobra, mai serioasa, nu da nici un zambet pe gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bun venit Cioranitza!!

Bine ai revenit Arianna!!!

Fetelor eu ma apuc sa fac acum tiramisul dupa reteta lui mariaruxi! Abia astept sa vad cum e!! Doar ma stiti ca eu sunt bolnava dupa tiramisu!
Maine am musafiri, o fosta sefa de a mea vine sa ma vada si s o vada si pe Imi, si vreau sa o servesc cu tiramisu si am sa fac maine o friptura de pui cu cartofi, morcovi si patrunjel radacina la cuptor. Yum!!!
Pentru mine, in varianta vegetariana, cascaval pane si piure. In seara asta mai am niste piftele din dovlecel si ciuperci cu smantana.
Mai am de recuperat din urma, si am sa raspund curand. Sper s o pot face in seara asta!

Mergi la inceput