Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Ally Doamne fereste, ce de patanii aveti si voi.

Ioana eu asa ii fac legumele, pentru 3-4-5 zile, depinde cat imi iese si le pun la borcanele la congelator, doar fructele i le fac zilnic, ca i le dau proaspete, dar legumele nu.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

ptr 3-4-5 zile acelasi fel?sau le combini inainte sa l epui in borcanase? Cit timp tii legumele la steamer? Toate odata?sau ptr cartof de ex un timp, si ptr radacinoase alt timp?

Hapyness tu cum procedezi? stiind ca avem acelasi aparat.

Aseara am facut peste cu cartofi...mi-au iesit dementiali, sotul nu prea era ptr, dar aseara mi-a marturisit ca l-am convins

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Eu pun lehume diverse, adica ardei kapia, cartof, morcov, dovlecel, rosie, fasole verde si le fierb cat trebuie ptr leguma care se fierbe cel mai mult, de regula le pun 30-35 minute.
Intr- o alta tavita pun si carne de pui, pe care o mai las inca 10 minute.
Cand sunt gata le blenduiesc pe toate si incep sa pun in paharele, de regula imi ies 4 paharele, adica ptr 4 zile.
Asa ca, pun in 2 paharele doar legumele, si peste restul de legume, pun carnea. Pun pe urma in inca un paharel si restul ce ramane- i dau la masa din ziua respectiva.
In total ies 4 paharele, 2 cu legume si 2 cu carne.
Eu nu le congelez, le pun in frigider si le olosesc dupa cum urmeaza:
- in ziua in care le fac folosesc unul cu , carnita
- a doua zi unul cu legume in care pun un galbenus de ou
- a treia zi unul cu carnita
- a patra zi cel cu legume ramas in care pun fie peste, fie smantana, fie cascaval, fie il las doar cu legume.
Cam asa fac eu.
Si le diversific asa incat zilnic sa aiba alt gust.
La dovlecel scot semintele, la rosie scot coaja si semintele iar la ardeiul kapia coaja.
Cand pun mai mult ardei, mananca , cu mai mare pofta.
Sper ca te- am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

merg sa fac o baie calda si relaxanta si sa intru la masaj la sot Anastasia la somnic cu ea maine mergem la control asa ca o sa intru mai tarziu.

simona cred ca tu ai fi o buna invatatoare, asa te vad eu

bb_yasmi sa-mi zici de masca, sa nu uiti.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

roxy, ce sa mai zica?? esti mai puternica ca el...cel putin ca zodie. Mie-mi plac mult racii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Cuscra, pai succes, sa exersezi si sa iei clasa I peste 5 ani cand intra Dodo la scoala...
Roxy, n-a avut curajul sa zica ceva, nu?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici!
Vroiam sa va multumesc pentru aprecierile la adresa lui Eduard!Si stiu ca am mai spus asta dar, simt nevoia sa ma repet: imi creste inima in mine cand imi laudati copilasul...este un sentiment minunat.Va iubesc tare mult!
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed am avut portectie de silicon cand era ea mica si refuza sanul si le-am aruncat ca m-am gandit ca nu-mi mai trebuie dupa ce si-a revenit si a supt iar ... dar nu cred ca as rezolva mare lucru, plus nu stiu daca ar mai suge asa cu protectie ?

simona, ea se joaca ca de aia rade, dar era si moarta de oboseala si somn si numai la tziti imi adoarme, nu stiu cum sa o fac sa adoarma si ea fara nimic, cu suzi adormea foarte frumos dar de cand ne-am intors din ro nu o mai vrea deloc, o scuipa cat colo ce bine era cand adormea cu suzi , nu trebuia sa stau eu pe post de suzeta cat despre hainutele pline de kk... ppfff chiar imi venea sa arunc tot, sa le las asa murdare pe paturica si tot cu scutec ce era pe ea si sa le pun la gunoi, dar le-am luat si clatit si apoi pus in detergent special antibacterian si le-am lasat acolo vreo 2 ore si le-am scos super curate, clatit bine, pus pe calorifer si cand sunt uscate le mai bag la masina sa le spele si masina ca eu la mana nu stiu cat de bine le-am spalat

Roxy si mie mi-e draga sa o am la san dar nu mi-e draga deloc cand ma musca rau de vad stele verziam spus eu ca o intarc dar ce sa manance si ea daca nu tziti ca nu vezi ca legume nu, fructe nu ? tziti sa traiasca

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu,si eu sunt rac !

Strumpitz,multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lparpala ce bebelina dulce ai o dulceata. ce tare este poza cu copilasii pe dulap

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele , dar eu ce sa zic ca andra are 7300 la 8 luni, cand altii aveau greutatea asta la 6.... insa conform normelor medicale areexact cat tb :2,5*greutatea de la nastere...si de papat azi papa , maine nu/..... vb lui happy, parca , daca se joaca, rade, evolueaza si mananca , ce o manca ea acolo...lapte, papa... e oki.... maria la 8 luni avea 6900 si s-a nascut cu 3950... ma tampise dr.. ca nu-i dau sa pape si uite-o ca are aproape 9 ani, mai mult de o raceala pe an nu mi-a facut, e desteapta foc, frumoasa, e dezvoltata cat tb pt varsata ei...are niste picioare de imi tb ciorapi pt 12 ani pt ea...... copii sunt diferiti, si noi suntem diferite... oricum nu cred ca zice nimeni "uite al meu face si al tau nu sic!"fiecare spune ce face al lui, ca na, fiecare e mandra de comoara proprie, nu?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Io am sechele cu Andrei cu nemancatul asa ca pe Maria o las in pace, cand nu vrea mancare- i ard un biberon in freza. ca altfel ajung la Sapoca.
Sau cand papa doar jumate- i dau completare lapte si la somn. Asta de regula la pranz.
Nu ma mai stresez, incerc sa fiu relax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetelor, deja ma simt super ca invatatoare cu atatia invatacei la clasa!
Roxy, te invidiez pentru masajul ala
Strumpfi. inteleg. SI al meu doarme de regula la tzitzi sau afara -in carut...incearca pe picioare. Uneori la mine merge si asa...f rar insa...

cred ca merg si eu la nani fete. Ne auzim maine la coffee.

Mergi la inceput