posibila sarcina??
Nici macar nu stiu daca postez unde trebuie.Am nevoie de ajutor.
Mi-am facut un test de sarcina la prima ora dimineata pe care aparea o liniuta bine conturata si una ff slab conturata dar era vizibila. Cum se interpreteaza asta? Pozitiv sau negativ?
Am mai facut unul dupa acesta de la baby check si nu a aparut nici o liniuta.
Eu am menstrutia regulata de 28 zile prima zi fiind pe 22 oct si dupa calculele mele asta ar insemna zilele ovulatiei fiind cuprinse intre 01-07 noiembrie, iar pe 5 noiemb am avut contact sexual neportejat. Mai sunt cateva zile pana cand ar trebui sa imi apara....numa ca nu mai am rabdare si vreau sa aflu.
E pozitiv sau Negativ?....Ce spuneti.
Raspunsuri
adutza_86 spune:
cel mai bine ar fi sa-l repeti maine dimineata si sa iti faci o programare la un ginecolog
miky82 spune:
In primul rand conteaza sa sti exact daca ai ovulat in acea perioda, daca ai avut un singur contact in toata aceasta perioada si daca ai si ovulat sunt sanse sa fi ramas dar orium este prea devreme pentru un test de sarcina si mai este o problema daca ai facut un test de sarcina care face liniuta de uscare este un test fals pozitiv....
intrebari: ce test ai facut?
cum iti monitorizezi ovulatia? daca faci cea cu calendarul nu este o solutie, eu de exemplu am avut ovulatie in z13, z15, z18, z17 etc dupa cum vezi nu este o data anume. eu am monitorizat ovulatia cu eco si teste de ovulatie.
pana la urma cel mai bine mergi si fa-ti un test de sange beta HCG este cel mai sigur.
Sper sa fie bine pana la urma.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
b_1403 spune:
Am folosit un test din acela tip banda. Insa am vazut poze a mamicilor cu testele lor si una dintre liniutele lor era mai putin conturata ca a mea...off nu stiu.... si sunt curioasa sa aflu.
Am inteles ca apare mai stearsa deoarece concentratia de hormoni din urina e mica fiind timpul asa scurt.
adutza_86 spune:
Buna ziua,
Luna trecuta am facut un tratament pentru candida cu niste ovule... dupa ce am terminat tratamentul eu si sotul meu ne-am reinceput viata sexuala, pe 30 am avut ultimul contact sexual, pe doi noiembrie mi-a venit mestruatia (f slaba cantitativ)! dupa 10 zile m-am trezit cu o pata maronie pe absorbantul zilnic si de atunci am tot felul de senzatii f ciudata... burta mi-e mai umflata, etc... credeti ca as putea fi insarcinata??? multumesc