Grupa pregatitoare....

Grupa pregatitoare.... | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

Fetita mea este in grupa mare si la anul urmeaza sa mearga la pregatitoare, dar ma enerveaza suceala celor de la invatamant, mai intaia s-a anuntat ca pregatitoarea se va face de la anul la scoala ca si clasa 0, ma obisnuisem cu ideea numai ca ieri ne-a spus educatoarea fetitei ca s-a anuntat ca l-a scoala nu ii primesc din diferite motive cum ar fi faptul ca nu sunt invatatori, nu sunt clase suficiente si ca or sa ramana tot la gradinita, dar sa faca pregatitoarea doar cu educatoare care au dubla specializare. A noastra nu are aceastra dubla specializare si a zis ca nu are voie sa ii duca si la anul si ca ar trebui sa cautam educatori care o au.
De ce nu ii lasa ca si pana acum daca nu sunt pregatite nici scolile nici gradinitele habar nu am.
Cu dubla specializare sunt putini si o sa fie bataie pe locuri, pe langa asta mie nu-mi place sa schimb educatoarea care este grozava si Ana a prins drag de ea si peste doi ani iarasi schimbare cand v-a merge in clasa intai.
Toate mamicile din grupa am sperat sa ii lase sa ca si pana acum dar nu cred ca avem noroc.

Gabriela de fetita scumpa Ana Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu as cauta o scoala (presupun ca nu este doar un asingura in orasul tau) care sa aiba clasa 0 anul viitor si as inscrie fetita acolo. Astfel nu va mai schimba invatatoarea/educatoarea de 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Mai este un subiect deschis aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167430&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Educatoarea ta greseste. Ori nu e informata, ori dezinformeaza cu buna stiinta.

Mergi la inceput