Strugurasi de sept-oct 2011 **05**
Raspunsuri - Pagina 7

oanaiasi spune:
Gata, pus poza.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!

oanaiasi spune:
Vreau sa le spal inainte. dupa fac pozici si pun.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!

Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Fetelor, cele cu ceza, cand avem liber la bb2? Lena - ![]() Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Din cate stiu eu doi ani se recomanda ca pauza intre doua sarcini,indiferent daca e ceza sau natural,dar minimul este de 1 an.
Ma gandeam sa o sun pe Alayna dar imi e ca imi raspunde cineva in germana si eu nu stiu nica sa spui

Strigam catalogul?

Lali mamica

seidana spune:
Ar cam trebui.. eu as trimite mesaj , insa nu ma lasa telefonul.. si e nou si nu stiu cum sa-l setez, unde sa caut ...
Deci Lali il strigi tu?
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

LenaC spune:
Eu iam scris pe mess si nu raspunde...
2 ani intre nasteri sau 2 ani pana la inceputul urmatoarei sarcini?

pinkysor spune:
Oana, sunt super hainutele!
Lali, intr-adevar asa ne-a recomandat medicul sa nu iesim azi si nu am iesit. Iti inteleg temerile in legatrura cu vaccinurile.
Merg sa-i dau papa ca plange ... revin...

seidana spune:
Oana imi plac super mult pantalonii.. noi suntem fani pantaloni... adica eu doar noaptea ii au salopeta pe post de salopeta, iar peste zi Body, ciorapi cu chilot, o pereche de pantaloni de trening si un jerseu sau jacheta sau bluza...
Lena.. intre nasteri.. deja calculezi , si eu vreau bb2 cand Elena face 2 ani sau pe langa.. ne cuplam la odiseea 2013?
Elenei ii transpira picioarele f tare, e rece dar transpirata.. voi patiti asa ceva?
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

bujo spune:
Mie mi s-a spus sa fac pauza 2 ani intre nasteri cu ceza. La naturala nu este regula asta. Daca totul e normal, poti ramane insarcinata cand se reinstaleaza menstruatia, desi am auzit si cazuri care n-au mai avut menstruatie deloc ca ramasesera gravide. Dupa a doua ceza mi s-a spus sa nu raman gravi 3 ani, desi cred ca ma opresc oricum la 2.
Sei lactoza se gaseste la farmacii. Eu am luat Humana Milchzuker, e destul de scumpa (vreo 40-50 lei) si ii dadeam cum scria pe cutie. Insa am vazut si la DM lactoza marca lor si e 10 lei.